牛油 發表於 12-7-2008 00:29:26

公敵GE定義?

我想問一問大家~
公敵GE定義係咩?
係今個星期三(9/7)團P之後我就開左我個團Happy乂Club去天女~
嘩~果陣去到門口見到數十名大漢係死左出門口....
係果到有唔少戀雪同非主流Ge人~
由於我人源廣~~果陣有FD見到我~
之後就有D就密我話想入團玩下~
身為朋友GE我緊係話好啦~
點知佢地入到團就同戀雪開戰了-0-
之後我個團總比曲奇話係公敵~有POST為証~
佢話因為非主流D人入左黎~
嘩-0-"佢真係唔知我團入左咩人了~
果陣段天,破月都係到~
咁姐係又話埋桃園同埋破月團又係公敵啦~
我D團友都只係唔夠打叫人幫手姐~"~
學99講~唔夠打總唔叫人@@?
唉....點知E家又比人話我團(Happy乂Club)係公敵團....
究竟有冇人可以講下公敵GE定義-0-?

bebe 發表於 12-7-2008 00:34:32

你曾經係非主流麻..你地之前成日同戀雪開波
E+你開左新團..佢地都繼續當你係敵人
所以你成個團佢地都吾中意
打下打下嘈下嘈下
咪公敵LO= =

123963 發表於 12-7-2008 08:51:00

算LA,佢做左打死都吾認=,=

牛油 發表於 12-7-2008 09:02:52

下~小be,唔通我係非主出黎再+我打戀雪就係公敵@@?
你總於話.戀雪係公啦@@
咁姐係話戀雪當我係敵人就代表我就係全曙光GE敵人吧?
你係未想咁講?

db仔個細路 發表於 12-7-2008 10:22:42

個人認為係每次見到個個團都打-3-

牛油 發表於 12-7-2008 10:26:58

db..應該總有d~
應該係見咩團都打~
搞到個個團/曙光大部份/所有團都僧佢先係吧?
但係點睇我團都只係打戀雪姐~
咁都係公敵~

牡丹靈姬 發表於 12-7-2008 11:21:53

【個人見解】公敵定義:
呢個團係HK曙光已經出名臭,出多昆狗,搞事之人,搶場之人,粗口爛舌,冇禮貌,蝦蝦霸霸....
個個團/升LV玩家/只放攤玩家/GM都唔鍾意佢地
咁就叫做公敵
(大家覺得似邊個團多D??)

牛油 發表於 12-7-2008 12:51:41

應該+埋大部份/全部=V=""

玄影 發表於 12-7-2008 12:58:43

牛油 發表於 12-7-2008 13:14:29

有少少似..
係天女係咁殺我地d人
之後我地d人驚啦就走團/入佢團=.=
個團慢慢就開始散...
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 公敵GE定義?