jcjefferson 發表於 21-4-2010 12:08:06

[F2P新手系列] Nakuz F2P無聊活動日

親愛的 F2P Nakuzer: :loveliness:

您有沒有一些看了Quest Guide仍做不了的Quest?
您有沒有一些地方想去但未去? (例如 Wilderness)
您有沒有一些事情想做但未做? (例如參加 Clan War)
您有沒有想見見其他Nakuzer的裝備? (例如 P2P裝備)
您有沒有想見見所謂的99 Level Skillcape動作? (例如 99 construction/dungeuon, 相信ccy係個嗰時間dungeuon已經99左)
您有沒有想見見Nakuz傳說中的有錢+professional玩家+Runescape Player Moderator? (wesleyku/ccy/sweet life)

您是否因為希望有老手和您一起解決? 如是者, 歡迎出席這 F2P活動:lol

jcjefferson

活動名稱:F2P
發起人:jcjefferson
日期及時間: 待定 (after al, ce)
地點:World 47; Varrock Grand Exchange
預計活動人數:待定
預計完結時間:待定

參加者名單:

**備註欄:
有意者請留名 :)
老手唔該幫手- -

不喜勿小, 純粹想幫下F2P新手+加強Nakuz的F2P & P2P兄弟情

Clmak814 發表於 21-4-2010 13:05:47

我新手 唔識點唔洗錢做member果日我會出值!

dealyou 發表於 21-4-2010 13:06:02

參加者二號.
我由以前開始就一直憧憬可以見到傳說中的有錢+professional玩家+Runescape Player Moderator
一面XD,但係我太noob,怕比佢地笑-0-

Clmak814 發表於 21-4-2010 13:06:44

咩我唔係一號咩@_@?

dealyou 發表於 21-4-2010 13:08:19

咩我唔係一號咩@_@?
Clmak814 發表於 21-4-2010 13:06 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

遲你幾秒-__-",失算,咁我2號

Clmak814 發表於 21-4-2010 13:11:02

講笑je-_- (多謝晒koko)

燎原火 發表於 21-4-2010 14:16:44

我又想來~ 其待老手們教路。

乂呀仁乂 發表於 21-4-2010 16:34:33

我又參加...帶我去wilderness 殺人pls

因子-yanchi 發表於 21-4-2010 19:31:37

我又想來~ 其待老手們教路。
燎原火 發表於 21-4-2010 14:16 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你咪係老手=]

燎原火 發表於 21-4-2010 20:35:21

你咪係老手=]
因子-yanchi 發表於 21/4/2010 07:31 PM http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

多多指教 :handshake
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: [F2P新手系列] Nakuz F2P無聊活動日