kelvin4leung 發表於 26-4-2012 19:44:10

解決更新沙盤不能用的問題~發放多開登陸器下載

見各位既沙盤程式未能正常運行~

現發佈"多開登陸器"供各位使用。

安裝方法如下:

(1)開啟安裝程式

(2)選擇目標資料夾:裝有天龍八部GAME 的FILE
本人file為"TLBB"所以選擇了"TLBB"
C:\TLBB

(3)確定後按解壓縮

(4)完成安裝程序

使用方法:

(1)打開天龍GAME FILE 目錄

(2)開啟"樂古@多開登陸器.exe"

(3)開啟後會題示(程式如下)

(4)按選擇路徑,後找回裝有 天龍八部GAME 的FILE
本人file為"TLBB"所以選擇了"TLBB"
C:\TLBB

(5)完成選取路徑後可按啟動遊戲

(6)按啟動遊戲後~自動打開遊戲
將不會經過"Launch.exe"開啟
如遊戲有更新~請先打開"Launch.exe"
待更新完成後才使用本程式開啟遊戲

(7)關閉本程式的方法

好用請留言呀/口\
同埋請不要轉載下載地址到其他地方@_@
如果一個月內太多人下載會自動封鎖@_@
之後大家就永遠都下載唔倒嫁啦
同埋講返呢個軟件唔喺我整嫁~
只喺我搜集返來比大家用...解決沙盤問題@_@

NORTON檔案鑑識(輕按圖片查看!請放心下載)

--------#聲明#---------
使用本程式後可操作"無限開",
但請閣下注意電腦性能是否能承受,
在"太多開"的前題下 會對閣下電腦造成一定負擔。
可能出現"LAG"的情況
各位有權選擇不使用本程式,
本程式對閣下電腦造成的影響,
本人將不會負任何責任,
下載使用後即閣下 同意以上條款。

按此下載:    天龍多開登陸器
PRESS HERE DOWNLOAD
統計:已有http://www.inkjetdeals.info/sh/cc/3073221/9219976.png人下載

plm8882 發表於 26-4-2012 20:32:46

冇毒架可:kiss:

kelvin4leung 發表於 26-4-2012 20:33:21

回復 2# plm8882

我發放得點會有毒!_!

7k7k 發表於 26-4-2012 20:50:55

回復 1# kelvin4leung

正野wo 樓主有冇試過自己部野可以幾開

5567 發表於 26-4-2012 21:06:28

好耐之前我試過9開
應該可以在開d的不過冇ac...
本人配置i7-2600k 5.0GHZoc 其實我還是覺得天龍食cpu多過顯卡
當時顯卡係GTX 570X3的 現在換了7970X2   
ram DDR3-2133 16gb
比大家做個參考

呀楊 發表於 26-4-2012 21:48:43

幾好呀~
唔錯!!

bloodyroses 發表於 26-4-2012 23:29:16

轉去精華教學區啦@@

may911 發表於 26-4-2012 23:32:49

一陣返屋企試下先!

光云 發表於 27-4-2012 10:11:38

正,thz哂

平平無奇的玩家 發表於 27-4-2012 13:22:48

DOWN來試下先可以多開啦
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 解決更新沙盤不能用的問題~發放多開登陸器下載