s05193 發表於 12-9-2014 21:16:37

新服-聚賢莊兩大盟新發展(21/9更新)

開服到今日已經7日了!
開服當日己經有四個幫會成立,第一個成立的幫會「風起云涌」己死幫
第二個成立的幫會「醉生夢死」由凌字輩所建立
第三個成立的幫會「静幽」資料不詳
第四個成立的幫會「燕羽流」 資料不詳
開服第3日成立的幫會「君臨天下」由天外天服的「君臨天下」舊成員建立
「静幽」「燕羽流」同盟『幽燕』
「醉生夢死」「君臨天下」同盟『逆天行』
两大盟今日正式開戰,天外天服「破天」舊成員 六道流浪、慕容問天...好有可能加盟君臨
『幽燕』同『逆天行』盟己大戰己完!『幽燕』盟人不多但實力強,而『逆天行』盟人多但實力一般,所以『逆天行』盟...
兩大盟大戰後有不少實力不足紛紛離開幫會,進入無幫和平狀態掛場升級,當然兩大盟也存在零星的火花,而在天外天服放入大量金錢的千羽也來到聚賢莊建立了自己的幫會「傾城」,而两大盟也不少玩家紛紛退幫準備加入「傾城」!
天外天服的的玩家大多數加入「傾城」,「傾城」沒有加入同盟『逆天行』,「傾城」自立一國,但因同「君臨天下」友義關係極好所以「傾城」也有不少人加入戰團
「君臨天下」人數有增冇減
「醉生夢死」因多人離幫,而凌字輩高層冇心有力,冇心機玩紛紛不再上線,準備死幫
「静幽」以被『逆天行』打散,但有核心成員自開新幫「名人堂」
「燕羽流」退出『幽燕』同盟

個服人數有增加的現象!但新玩家注意如果玩就最好揾人帶!

adjestman 發表於 13-9-2014 00:48:46

幾時汁粒?

大玉子 發表於 13-9-2014 08:21:45

叫我玩都唔玩啦:)

s05193 發表於 15-9-2014 21:47:32

歡迎加入新天龍聚賢莊

馬拉松好手 發表於 16-9-2014 01:03:22

新ser   好快變冇人ser ..........真心佩服做開荒牛0既玩家{:15_757:}

大玉子 發表於 16-9-2014 12:20:41

問天叫我返去玩:)

acnet9977 發表於 16-9-2014 14:15:39

回復 2# adjestman

汁粒? 聚賢莊旗主六道流浪哥 稱霸新ser 指日可待

小鬼長大了 發表於 17-9-2014 08:22:17

吊絲永遠唔明土豪林法:lol:

SimaHim 發表於 17-9-2014 13:12:35

吊絲永遠唔明土豪林法
小鬼長大了 發表於 17-9-2014 08:22 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
同意
有時真係唔明
好似天外天咁
稱霸一個根本連20人都唔知有冇的SER
到底有咩意義
係 你係大把場升 咩王都你打哂
刷副本都可以自己拖幾隻入
咁又有咩意思
上到67石拿來打NPC 玩單機...

不過話唔定佢地想做龍頭
但舊SER都已經大定

小鬼長大了 發表於 17-9-2014 16:53:21

回復 9# SimaHim
無意評論港服某SER一面倒稱霸情況
不過可以講句自己試下抽離下玩下其他GAME
就會發覺港服天龍真係單機+昆錢...
國服天龍都昆錢但起碼都有D人氣
總括黎講 天龍真係昆錢GAME...
頁: [1] 2
查看完整版本: 新服-聚賢莊兩大盟新發展(21/9更新)