逆天影片 發表於 20-9-2014 22:30:53

純分享

gQuCJkECVi4

bcwx6 發表於 21-9-2014 00:18:58

打得好好多啦
隻天山食藥打咁狗:curse:

雪花乂飛舞 發表於 21-9-2014 00:51:35

5體6屬你打唔贏應該檢討:lol:

觀眾 發表於 21-9-2014 01:09:02

WA,個黑E幾好WO.......
不過聽講個AC67石,果個天山56的話,會唔會有少少蝦人啊
不過睇對上果條片,可係有關天山級數問題多,
不過都啦,我就覺得唔錯啦,睇到個輸出叫正常啦

觀眾 發表於 21-9-2014 01:09:16

WA,個黑E幾好WO.......
不過聽講個AC67石,果個天山56的話,會唔會有少少蝦人啊
不過睇對上果條片,可係有關天山級數問題多,
不過都啦,我就覺得唔錯啦,睇到個輸出叫正常啦

逆天影片 發表於 21-9-2014 01:31:14

其實純分享出黎 無咩特別
PS 要睇重有好多

光云 發表於 21-9-2014 05:04:24

好老實講句... 對而家既所謂校場片真係無咩期望....

評論天山打黑衣先
天山隱入打已經fail 走位又係fail... 連輕功避9頭都唔識... 不如唔好玩天山 雖然唔同石 但一定未至於輸咁多吧

到黑衣 都係0走位 對面移花 如果天山連控失敗 應該9頭完加速80轉走人吧... 反控係好..不過miss左就369 只能說唔同石頭打黎無咩意思最後有個小建議 黑衣如果本身把正神唔係減速就應該不斷換神 中左減速效果之後再轉番正神 天山無咁易走到 仲有破綻攻擊 無限cd 唔會停毒

明教果D硬打硬就無咩野講

我明你係純分享 可能無理到技術方面 但我係純評論 比意見

不喜勿插

馬拉松好手 發表於 21-9-2014 12:01:56

= =....天山打唔入咁.....反而黑衣打天山放血咁.....好明顯唔好石或者有抗死情況出現
btw:都喺個句....校場冇以前咁好玩...多左技出現反而失去好多樂趣(特別喺強控:L)

楓 〞 發表於 21-9-2014 17:13:13

先評論個場 鳳鳴校場實在太細 對拉打既派別絕對不利(逍遙 天山 武當 能走動既空間太小 一來極易被猜測方位 二來極快被追上 根本無意思
再論操作 3隻人都係連控型 基本上只求連控直秒對方 純粹數值決定一切
天山好似係到打緊一隻唔夠打既虛空BOSS咁 成場都可以唔郁 個人建議轉玩EC
丐叫做有D走位 冰至無狗減速 再加速80技拉距 拉得唔錯 其餘都只係連控
明教根本係完全唔理情況 係咪都由F1禁到F10 D FD黎 同樣手法打足咁多場 被對方用同一套技破解完都仲係繼續咁打

段片實在無睇頭 始終同高手對打先會見真章

回復 7# 光云

樓主重用冰至無狗 減速神會抵消無狗效果 同埋進階狗頭16秒CD 未必咁需要減速神

逆天影片 發表於 21-9-2014 17:37:15

先評論個場 鳳鳴校場實在太細 對拉打既派別絕對不利(逍遙 天山 武當 能走動既空間太小 一來極易被猜測 ...
楓 〞 發表於 21-9-2014 17:13 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你咁講隻明教好傷心 佢係南服 自稱第一明教黎:'(
http://i972.photobucket.com/albums/ae207/0oxyo0/2012_05_12_22_09_58_zpsb7ff06ef.jpg
頁: [1] 2
查看完整版本: 純分享