逍遙Ser夕陽 發表於 13-11-2014 22:03:24

評119雙重樓丐幫

石頭級數:7665石 (一粒7紅寶,兩粒7閃,9粒5.5暝石 ,2粒6.6暝石 其他6石)
血量:1037622(已開血限)
毒攻:14949火攻:1120 冰攻:1004 玄攻:384 總屬攻:17457
真元:全橙屬9級/全橙體8LV

楓 〞 發表於 14-11-2014 01:23:21

不愧為當年偶像{:15_757:}
未開如影 粘衣? 未開既話 開埋就有6M命 2M5閃 都幾養眼{:15_783:}
不過硬係覺得閃未夠高咁{:15_744:}
想知減火 火下 減冰 冰下如何{:15_781:}
真係要挑剔既 個頭都青BB就有點兒...{:15_742:}

心隨風去 發表於 14-11-2014 02:10:49

回復 2# 楓 〞

藍字亮點大多食丹先有呢個血量

怪怪 發表於 14-11-2014 04:23:18

如打交 , 減坑好似低左少少 , 好易俾人坑死 , 咁高屬都無用

c.c_hin 發表於 14-11-2014 10:01:24

睇得出用左唔小心血。裝應該好靚。唔好放ac啦。用黎企下校場刷下副本都好

楓 〞 發表於 14-11-2014 12:55:20

回復楓 〞

藍字亮點大多食丹先有呢個血量
心隨風去 發表於 14-11-2014 02:10 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

基本上119全6都有食真丹 而且真元又計埋石 血&屬攻都唔會低得去邊 都費事睇{:15_765:}
向來都係睇其他配置 係火攻唔夠 閃都好似唔多夠咁{:15_781:}  不過玩埋3修確係唔錯{:15_759:}

心隨風去 發表於 14-11-2014 13:15:46

回復 6# 楓 〞

通常過百萬果啲會帶住2000藍字 大多數系咁啦~得呢只亮到我眼 其餘無意思睇食丹基本=無底深淵數據系食出黎嘅唔系砌出黎嘅 無意義

逍遙Ser夕陽 發表於 14-11-2014 22:15:13

回復 2# 楓 〞

偶像就唔敢當- -+ ,令你失望了 圗中已開如影,粘衣

至於減火126 火下0 ,減冰 冰下0..............

我諗綠色喺夕陽哩個角色既標誌

逍遙Ser夕陽 發表於 14-11-2014 22:16:29

回復 7# 心隨風去

多謝你比咁就評價我.....

我是gm 發表於 14-11-2014 22:38:04

石頭級數:7665石 (一粒7紅寶,兩粒7閃,9粒5.5暝石 ,2粒6.6暝石 其他6石)
血量:1037622(已開血限)
毒攻: ...
逍遙Ser夕陽 發表於 13-11-2014 22:03 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你呢隻ac 如果比 天龍汁未 見倒我估佢會出$7000收:lol:
如果換左冇重樓 佢仲會出$3000呢!!!
頁: [1] 2
查看完整版本: 評119雙重樓丐幫