蘭鈴 發表於 17-12-2015 19:45:42

【 國服問題集中帖 ▏▎▍ 另開帖會被刪 】

如題。

chunchun131 發表於 23-12-2015 02:51:57

冇大陸電話,點開AC...

小鬼長大了 發表於 23-12-2015 11:49:27

想追貼國服資訊緊貼最新玩法打造方式花邊八卦可以上國服天龍 最大貼吧
http://tieba.baidu.com/f?ie=utf-8&kw=%E5%A4%A9%E9%BE%99%E7%BD%91%E6%B8%B8
關注: 592,966
貼子: 58,548,337

chunchun131 發表於 27-12-2015 03:04:11

搵唔到點開AC..冇大陸電話...

小鬼長大了 發表於 28-12-2015 22:44:25

回復 4# chunchun131
去便利店買一張 1卡2號既電話卡好似50蚊唔知有無記錯
張卡會有一個香港電話 一個大陸電話
要你填電話個陣你就填個大陸電話跟住禁認證係香港都收到信息
就算你唔用個電話號碼好似都要半年幫佢續50蚊一直KEEP住個號碼
同埋 好似每月扣6蚊行政費
------------------------------------------------------------------------------
申請AC既姓名同身份證   可以係網上生產番黎但自己一定要抄底個身份證號碼
因為改PW改乜改物綁乜綁物全部都要你先填身份證無左身份證甘好麻煩
-------------------------------------------------------------------------------
如果上唔到國服話連線超時 或者上到但好LAG
就要DOWN個加速器''迅游加速器''
之后申請帳號好似40蚊3個月再用加速器開國服天龍就WORK
--------------------------------------------------------------------------------
買掛最好買天龍如意/天龍莫愁
好似40蚊1個月依2個掛比較有保證
基本40蚊一個係公價10幾20蚊 咩永久任用基本9成9係病毒 或者fake
--------------------------------------------------------------------------------
買加速器買掛都係開支付寶AC再係淘寶買
支付寶帳號如果唔係實名認證好似5千蚊人仔以上會被凍結5千留下就唔會
可以去7仔 或者網上搵代充
太耐無玩國服唔知D野有無變到但基本上係甘上下

chunchun131 發表於 29-12-2015 01:39:09

回復 5# 小鬼長大了

哇,唔該哂:)

carbon159 發表於 2-1-2016 21:44:45

有冇大大玩過國服但係依家冇玩,可以比/借個account給我,想同fd玩但係我冇ac。。。
我一定唔會玩你玩開果區,同埋如果你要番可以比番你

有嘅麻煩PM我呀唔該

☆★可惜↗ 發表於 9-2-2016 21:04:16

我想問下,可唔可以比個詳細d買ac既付款方法

蘭鈴 發表於 11-2-2016 18:01:29

我想問下,可唔可以比個詳細d買ac既付款方法
☆★可惜↗ 發表於 9-2-2016 21:04 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

有邊到唔明?

ws6a19 發表於 26-2-2016 15:10:29

入完張一卡兩號用唔到 佢話要打左第一個電話先啟用到
但係打電話 佢又係咁話超出服務範圍 點啟用?
頁: [1] 2
查看完整版本: 【 國服問題集中帖 ▏▎▍ 另開帖會被刪 】