樓主: 大陸新
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] (原創)敏劍心得

44.82 KB, 下載次數: 44

50.34 KB, 下載次數: 21

46.33 KB, 下載次數: 21

49.1 KB, 下載次數: 26

32.21 KB, 下載次數: 25

樓主| 大陸新 發表於 | 顯示全部樓層

回復 #3 tom12345678 的帖子

你以為一種職業既配點問題吾重要?
如果你加錯.. 個人同件垃圾冇分別
我咁做吾想令d人成日食a水個d

回復 #5 血海深仇乂黑鷹 的帖子

又話玩番:L :L
現嫁到左7月都味同我玩。
玩番帶你升:victory: :victory: :victory:
KAKA

除左配點之外
裝備抗屬都好重要
如果高
你打冰,,電個d怪
2秒就解到
好方便
單升帶人吾洗ec都得

回復 #11 笨小子 的帖子

敏力
升級.打王.組戰
都OK
咩叫突然之間用曬-.-?
姐系條氣減緊..突然比平常減既速度快好多
味見過咁既異常-.-"
基本上用嚐血
1:你系在電算門口開定嚐血殺人
2:自己組織人上到電腦後,,認證左開嚐血守住
同埋嚐血用左一半之後見冇人埋黎換刀開定

回復 #19 廢物。﹏。 的帖子

-.-"我見自己有多點..多手加左佢
出左157再慢慢自己研究
-.-咁指意我"好難搵食A_A

回復 #28 牙MING 的帖子

敏精/敏力/敏體你想選邊樣
敏力。
敏力殺人都一樣好掂
但你現在好似低LV左少少
雙修好冇著數
加敏加到天無劍屬冰,火,電,個d(暫時)跟住修體
出左157要再慢慢研究@@

回復 #37 牙MING 的帖子

嗯...暫時系咁..但明天出157技..吾知又要加幾多敏 睇定d先
頂得又打得..敏體
平均170lv已經爆21xxhp以上
會戰用楚王劍+powmax+狂+熱血..-.-應該可以秒到17xxhp以下d人我指(敏類)
我試過=.=秒隻17x力刀19xx(不過爆擊姐)a_a'
如果你修敏力
應該抽8十點黎加力跟住敏加到用到天無屬劍再爆力
應該真系可以吾洗爆擊打人都有19xxhp既出現
不過出157技-.-又要就番佢加番d敏
聽日先研究啦= ="大不料食水睇下d點,,點樣加
咁你現嫁有幾多敏=.=你好似加多左wo
你想玩敏體定敏力先
你想玩邊樣就修邊樣
-.-仲有下次吾好開貼搵我\./
我好廢渣-.-

回復 #47 牙MING 的帖子

-.-敏力高lv先修啦

回復 #49 牙MING 的帖子

-.-155lv打後先諗啦
應該系掛-.-睇你本身力幾多
再+介子同把機械二劍偷力點落去

回復 #60 kwong6545 的帖子

MO可能97LV精技
57LV精技都還可以。
97吾多信啵
爆左‥
我到左165LV時做埋之前既技點任﹐已經MASTER埋107同埋97技‥因為我系單修
但現嫁出左157技‥真系吾洗+爆107LV‥佢話就話打7隻‥但系角度問題...我MASTER107頂多打得4-5隻-.-仲要好準角度‥..咁我加番3級算‥
快速回復 返回頂部 返回列表