打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]魔 堡

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 小稻 at 2006-7-15 05:42:

上面話完閃,依家仲係到囧??

我同佢講野關你叉事=0=....
唔理你-V-"!!!
我閃呀閃...你吹咩?!

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

扣囉扣飽佢=_=||
證明D高層做野都系亂黎'

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by jackiehcs at 2006-7-15 13:43:
我睇唔到有d咩禁魔堡既理由- -
人地改唔改檔其實唔關你地對戰區既事
更何況人地連名都改埋, 果d所謂支持正版既人就更顯得有問題
就是說人地唔係冒劇情名黎改, 而係參考一個劇情黎改出另一個劇情俾人玩
有人會 ...

講得岩,,不過硬系有D人系度扮正義我地冇野好講bao_37

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

連D版主有冇做過犯法既野我都唔知,,
真系好難相信佢會咁囉...

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-15 17:50:

但係你做左犯法既野我地一定知

系都系個改檔既,, 未必關我地事...

回復 支持 反對

對阿..所以就說有些無聊在扮正義喔!!!

回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-16 04:16:

都說你還沒有明白樂古立場

而且係你地自己話要全面禁,我地成全你而已

你這麼不滿意一早就應該做啦..
就是不知道為什麼有人還在這裡吵而已(E)(E)(E)

回復 支持 反對

係囉,,我希望唔好重有D人無聊到係度嘈囉-口-

回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-16 07:41:

我只差第三目標,不過依樣野唔洗係到講。

第3個目標唔會比你完成A_A

回復 支持 反對

Originally posted by 29 at 2006-7-16 14:36:

人地講你又信既- -
我話我有10個目標,中左9個 差第10個你信唔信a_a

咁又係..不過我信你A_A唔信佢bao_30

回復 支持 反對