樓主: 真白羊
打印 上一主題 下一主題

[版務公告] 咩~~~~有話要說 [最新更新#117]

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 真白羊 發表於 | 顯示全部樓層
話咁快, 上任已經一個月了
係大家期待十二月更新之前

我都總結一下我目前工作

基本上大家已經非常自律
我要做既野可以話唔多~ (非常好 XD)
只係間唔中大家討論既時候有d忘我~~
有時大家會用左d相對粗俗的言語
根據我既低線, 過火既我會PM建議修改或者直接減分
有些時候, 大家玩既時候間唔中一兩句既
我都可以接受, 最緊要係對話雙方都接受

回帖方面, 冇意義回覆比我相像中少
一般只是不太用心回覆的,我會減返相等於你回覆/開題的分數
但係呃得過份既可能會減5分以上

廣告方便, 基本上十個九個都係機械人
我不會對死物進行警告
只會直接禁訪及屏障內容

活動方面
之前已經做過調查, 多數會員都認為獎勵不吸引~ 哈
我會好好檢討 :P

官方接觸方面
雖然我發十封信去九封冇回覆
但我是看到他們都有在工作
革命尚未成功, 我們還要繼續努力
我會繼續煩官方果邊~

自從做了版主
我上Game既時間比以前還少了
很多時候整天沒上Game, 反而在論壇出現
各位上Game前同後, 有時間既都多d上黎探我啦 XD
最近可能多左回覆同主題
對於你認為有問題既帖
可以PM或用回報功能提議我處理

主題方面, 同一件事/同類事件在短時間內盡量不要發多過一個
除非有特別原因, 可先向我提出申請

回覆方面, 盡量花d心思俾d創意 XD 唔好悶親我
同埋要我睇得明, 當然亦不能有違規字眼
即使是主題要回覆也必須有一定可理解字眼
盡量不要只有符號

其他, 我覺得一個版冇人發帖係好冷清
冇人回覆既發帖既人都唔高興

另外,我會開始處理文不對題或多次回覆過份簡單既問題

有需要PM我, 等我回來處理啦 XD
黎緊既版務方針, 會係多鼓勵會員發言

如果各位看到有非常好的內容
歡迎向我推薦/申精

扣分方面, 如無必要我都不扣
但也要注意
過份的人身攻擊, 惡意引起罵戰, 嚴重違規者, 多次警告亦沒有改善...等
有可能在不警告下直接禁言/禁訪

希望大家盡快可以換左我套火龍走啦
就黎做左一年RCO版主喇, 多謝咁多位會員朋友既支持 :lol
感謝各位的支持

在我任內的一年多的時間, 有賴大家的合作和支持
沒有你們也沒有兩年光輝的<Raycity Online>
至到今天, 我已完成歷史任務
這個版大概會繼續保留, 除非官方要求
不過即使 Raycity Online 版不再存在, 相信管理員也會將此版內容轉至其他合適的區域
最重要的是, Nakuz 還是存在的
如果你要找某些會員的, 還是可以PM他
分開, 只是暫時
或者將來再有一天
我們會再見面, 再一起玩遊戲一隻值得去玩的遊戲
希望這天很快可以來到
最後, 都係果一句~
打機最重要都是開心 =]
遊戲完結了, 一切都帶不走
不要獨獨要帶走傷心, 遺憾
未來永遠是美好的, 因為未來即是代表"還有..."
世上不會只有最好的, 而是會有更好的
甚至, 將來創造更好的人就是你
所以希望大家在多方面都可以勇敢去嘗試, 不怕失敗

在我任內活動, 也是鼓勵大家多方面去嘗試
去發掘出一些有趣的玩法
發揮大家的創意
而其實, 這一隻遊戲並不單單是一隻賽車遊戲
他的價值在於多元化的玩法
也許他的目標玩家, 其實並不只有喜歡賽車的朋友

雖然遊戲已經結束, 不過一隻好的遊戲是不易被遺忘的
我為我曾經玩過一隻精彩的遊戲, 認識到你們一班有質素的玩家而高興
也感謝Gameone將這個遊戲帶來香港

再次感謝各位的支持
再會

13-12-2010
快速回復 返回頂部 返回列表