打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 橘子癲左?(不喜勿入,入左唔好鬧)

關閉 [複製鏈接]

橘子係咁係度封人ac,我懷疑可能係一個陰謀。陰謀可能係橘子要汁粒。首先,佢去封d高lv/多槍既人,咁d人擺左咁多錢,時間去玩呢隻game,無啦啦俾人封左ac,咁自然就會去唱衰呢隻game。d人聽到呢d野之後,好自然就會去講俾佢身邊既同學,朋友聽。於是一傳十,十傳百,百傳千,千傳萬,愈黎愈多人聽左呢d野之後就唔玩呢隻game。玩呢隻game既人不斷減少,橘子就會開始蝕錢,咁蝕錢既話,橘子就可以大條道理咁摺埋呢隻game。

(純粹推測,不可當真)
回復

面對住各種射擊類遊戲推出同外掛既夾擊,橘子開始感到獨力難支,推出既野愈黎愈無聊。可能正一步步步往汁粒
(不可當真)
回復 支持 反對

有一句說話,唔知大家有冇聽過,就係「上帝要你滅亡,必先令你瘋狂」,近日橘子不停咁封人ac,就係一個好好既例子。而且封bug都唔封外掛,問1句,你覺得掛影響你多d定bug影響你多d?
回復 支持 反對

回復 17# jackyleel234

到時個個都俾人封,你咁多槍,咪又係等死。同埋,寫野之前,請睇睇1樓最低
回復 支持 反對

回復  harry8201

1樓都係串緊你架-.-做咩?
你真係腦殘!有腦既都唔會信你講野!
將d野諗到咁簡單!用掛 ...
jackyleel234 發表於 18-12-2010 14:57

1樓最低,唔係第1版最低。算,你眼大睇過龍。我寫埋俾你(不可當真)
回復 支持 反對

香港真係有好多無聊人
回復 支持 反對

其實有冇人認為2012會過唔到,好似話因為瑪雅曆寫到2012就冇寫,但好多種可能佢唔寫,例如:寫果個人寫寫下死左,唔見左本野,俾人搶左都唔定
回復 支持 反對