查看: 2241|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] RestinPeace會長和會員請進~

之前我發言唱你地.好對唔住.其實我都有錯.我太小氣.
希望日後相見.大家唔好黑口黑面.希望各位大方的原諒.
會長請留帖[[onion_54]]
回復

睇唔到可以放大少少~
回復 支持 反對

真係有趣^^
技術吾夠當然未可以打公會戰
咁就要開POST
你真係絕對令我無奈
回復 支持 反對

我是restinpeace會 會長 cheng10 看到你發表 我真的只一能說一句無言: 後2個的紀錄就不要說了 本團員 不喜歡你 並不代表是我們公會的過錯 以及那成員也給我們教訓過了 加上我們不接受你打公會戰 是因為本人覺得你技術還不到家 以及之後說話的內容你也沒post上吧 只會抓別人說錯的話來說? 本公會是不會要這種團員的 你可以出去看看有哪一個公會打會戰是不經過4名隊友的配合的
回復 支持 反對

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 3 字節系統限制: 10 到 10000 字節
回復 支持 反對

我是restinpeace會 會長 cheng10 看到你發表 我真的只一能說一句無言: 後2個的紀錄就不要說了 本團員 不喜歡你 並不代表是我們公會的過錯 以及那成員也給我們教訓過了 加上我們不接受你打公會戰 ]是因為本人覺得你技術還不到家 以及之後說話的內容你也沒post上吧 只會抓別人說錯的話來說? 本公會是不會要這種團員的 你可以出去看看有哪一個公會打會戰是不經過4名隊友的配合的
還不到家要用msn入面個憤怒圖案?
冇意義嘅廢話我post上黎做乜?點解你又唔自己post?
你up乜野呀?我點同你配合呀?你都唔比我打團戰.點配合呀?
回復 支持 反對

真係有趣^^
技術吾夠當然未可以打公會戰
咁就要開POST
你真係絕對令我無奈
人才~丁丁 發表於 3-1-2010 20:52

你係佢個會當然幫住佢咖啦!
回復 支持 反對

6# 寶哥仔

<還不到家要用msn入面個憤怒圖案?>
呢句正 !!
回復 支持 反對

我是restinpeace會 會長 cheng10 看到你發表 我真的只一能說一句無言: 後2個的紀錄就不要說了 本團員 不喜歡你 並不代表是我們公會的過錯 以及那成員也給我們教訓過了 加上我們不接受你打公會戰 ]是因為本人覺得你技 ...
寶哥仔 發表於 3-1-2010 22:36

入左會1日要人陪你打團戰?
我地成日留係屋企陪你??^^
講野之前用下個腦先啦
回復 支持 反對

你係佢個會當然幫住佢咖啦!
寶哥仔 發表於 3-1-2010 22:39

你的確未夠技術打公會
回復 支持 反對