打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK服玩家怎了= =?

一上線去玩1p1,一入房,我還未換機就出發= =他非常lag,完全打不到他,後來好一點,用空機回避一下,就被人罵是走狗= =
還要說粗話...他用炮機,被我空屈死了,又罵人- -
結果,在快勝利的一刻....我彈game了= =
或許,我一上線,他便破口大罵...
HK服的某些玩家,能和氣一點嗎?
回復

同感,有時有D0n9人或小學雞真的很令我無言=w=
不過用空打炮又真的有D......
用同一屬性和他p,你win了他未無野講lor......

by死亡.女神(plk111代打)
回復 支持 反對

太lag了-.-
lag一lag就死了
未換機就go
無野好講
回復 支持 反對

樹大有枯枝, 樓主你不好彩而已, 睇開D XDD
回復 支持 反對

的確有些人有點...

不過算是少部份了(希望

大概也是..  某男主角    某風   比較嘴臭吧.

不過為人津津樂道的  大概是綠國的    DOX   SzoXX  (某D大概是掛機天王  都星星了....
回復 支持 反對

最記得(SIU男主角)條廢祡=.=

佢下下專打新手(佢專唔打老手??)

比我一人屈死就話SM(佢新手時)

佢把口令人當正佢係神手(一山還有山)

而加佢太臭口了=.=

我到唔知我會幾時發火=.=
回復 支持 反對

佢把口令人 ...
yoyo8976 發表於 27-5-2010 14:07

哈哈
回復 支持 反對

<---專打老手
新手如非必要(例:就輸時)也冇視, 即使新手冇血也不殺(如非必要)
SIU多說話眾人皆知, 想不到連友國也有人對他如此不滿......
對於多說話的人, 我會由他吵, 自己把專注力提升, 把對方打得不再說話就行了......
(但這樣對面就會開始走場, 只好又把專注力下調......)
回復 支持 反對

打新手好似好無品,但係見到5打又5好   (全民vip者
回復 支持 反對

佢把口令人 ...
yoyo8976 發表於 27-5-2010 14:07

絕對100%同意.條友臭口,打新手,打死仲要hahaha, 一唔鑼就罵人,成個傻仔咁. 最離譜就系上次劍者為王比賽度搞事,又亂打人兼當自己系評判玩倒數! (怒虎狀態 on
回復 支持 反對