樂古Nakuz

標題: 隻GAME比網龍搞到一獲泡 [打印本頁]

作者: rewq    時間: 4-1-2008 19:28
標題: 隻GAME比網龍搞到一獲泡
連線品質廢~成日見到有人話LAG~用和記唔使講都知咩事,第2 隻GAME唔會咁,又唔理玩家投訴
話咁快又有外掛~仲唸住呢隻動作GAME唔會咁快有~不過唸一下~冇外掛又點叫網龍代理呀~~~

仲有勁多人比人爆acc,一d保障都冇

一隻咁好既game就咁比網龍.....收左皮.......  

搵雲起代理好過/.\

網龍搞搞震..........廢又要爭住代理...

作者: 24652811    時間: 5-1-2008 13:48
搵云起同網龍差唔多
一樣搞到一獲泡
有唔少好GAME比佢地搞到冇人玩!
作者: chakming1022    時間: 6-1-2008 13:24
我都俾人爆左ac= =
搵橘子代理仲好掛我諗..(可能只係要收錢姐
作者: hkopenc9909    時間: 7-1-2008 14:44
(((連線品質廢~成日見到有人話LAG~用和記唔使講都知咩事,第2 隻GAME唔會咁)))

想問連線關網龍咩事....網龍又唔係網落供應商,連線係玩家自己的問題
點解我玩又唔見人話LAG..自己又唔lag..可能人地電腦廢

((((仲有勁多人比人爆acc,一d保障都冇)))

仲有勁多人比人爆acc?就要問下佢地自己..我出生到而家玩game未俾人爆過...冇用現金買遊戲錢
冇同朋友講過自己的acc

((((話咁快又有外掛~仲唸住呢隻動作GAME唔會咁快有~不過唸一下~冇外掛又點叫網龍代理呀~~~)))

你舊知有外掛?外掛你出嫁?

((((一隻咁好既game就咁比網龍.....收左皮....... ) )))
自己唔玩..唔好詛咒隻汁..人地要玩..台灣大把人玩

我唔係針對你...我想講的是..唔好咩野都話個代理商...如果係自己代理隻game咁又點?
一個月汁粒?
代理商都係人搞出來的..他們不是十全十美..他們不是萬能

你估起一間公司好易?
唔好咩都話間公司的問題la

如果雲起..橘子..網龍..等等代理商汁左仲有得玩咩????有game俾你地玩就好la..唔好咁多怨言
唔好沉迷遊戲啊
作者: hihi9850    時間: 7-1-2008 15:23
上面果位唔好咁肯定..
我都比人爆左acc..我玩左咁多年game 第一次比人爆
我冇講果id and pw比人知,冇去網吧..定期掃毒
咁樣都比人爆左..真係有d 無言
作者: rewq    時間: 7-1-2008 17:47
原帖由 hkopenc9909 於 7-1-2008 14:44 發表
(((連線品質廢~成日見到有人話LAG~用和記唔使講都知咩事,第2 隻GAME唔會咁)))

想問連線關網龍咩事....網龍又唔係網落供應商,連線係玩家自己的問題
點解我玩又唔見人話LAG..自己又唔lag..可能人地電腦廢

((((仲 ...

你係咪第一日玩online game,定係你電腦常識小
個server係網龍自己,佢server廢自然會lag,點會唔關佢事

acc果度唔使講啦,你見識少我唔怪你,不過淨係呢度都唔少人比人爆左,人地直頭係hack你acc,根本唔關有冇同fd講pw事

外掛你見唔到唔代表冇,我見住d台狗用pvp掛機,4xlv 掛一晚都升到2lv,我相信一定唔只淨係呢個外掛
作者: 桑田本次郎    時間: 7-1-2008 19:03
我都覺得連線個方面有d問題
真係咁易比人爆ac? @@"
我都聽人地講過下~
作者: 狸大    時間: 7-1-2008 20:36
搵智(灌)or爛燈代最好!
隻game成日彈game=3=
ser又係小!
我次次都入43(最小人加最後)
都彈!
另外回一回4樓!
我都係和記@.@
不過lag都唔lag!
網龍果d game出左幾個月就一定有外掛嫁啦!(好似xx國新起左d大野
之後又比人炸左咁=.=)
出外掛果d好似針對住網龍咁=3=
網龍一出新game
d人就超快速咁研發外掛
作者: hkopenc9909    時間: 7-1-2008 23:30
都唔知邊個咁勁- . -出左幾個月就研發到外掛..真係服左佢= =
會唔會係其他代理商..@@

仲有我都話唔係針對你羅...你冇睇???仲有我係弟3次玩online game-.-
我好少打機..但都係上樂古..傾下online game野
用電腦做攻課整網頁...整論壇..成日係樂古話咩game咩game   lag
.咁唔係咩game  d server都廢??我弟二隻玩的game-勁舞...雖然而家冇玩..但係見人成日話lag..
咁又廢???係lag就咩都話代理..代理...咁廢的代理汁晒..你會唔會好開心??

第一就係你電腦的硬件是否符合遊戲的最低要求或建議要求,通常達到建議要求一般情況

都不會產生lag的現像,除非同一個畫面出現大量玩家。

第二你的網絡問題也可能導致lag的情況出現,香港現在很多網絡遊戲的伺服器都架設在台灣,大部份寛頻公司在香港都聲稱10M或以上,但出海就爭好遠不過一般都足夠應付網絡遊戲,但可能會比較不穩定。

第三 遊戲的伺服器人數太多導致負荷不到而產生lag的現像,出現這個情況時,全server既人都都同你一樣,要等遊戲公司解決。

*******路尼亞隻game  基本配備  顯示卡  係 nvdia

而家唔得行..聽日烤試要..溫書下次先講
作者: 赤翼﹏告死天使    時間: 8-1-2008 11:46
吉仔係最好= =佢夠勁起馬!!!!!!!!
網虫搞到係咁跳GAME...真係廢過云起...
ACC我都比人爆2個= =明明40幾個陣就來10大...
一個唔該幫我爆左= =又重練!!咩都無哂...
真係!@#$%^&*()
作者: 狸大    時間: 8-1-2008 21:40
你又知冇人做到??
hk ms出左2個月就有外掛啦!
世界上好小野係冇可能!!
只係你比唔比心機去做!
作者: [H]sabin    時間: 9-1-2008 08:46
啊啊
真的成日彈game
而且這幾日不知為何很lag啊
之前都沒事的
作者: wytwyt    時間: 9-1-2008 12:31
標題: 回復 1# 的帖子
我信相沒外掛羅...
作者: tomaskam    時間: 9-1-2008 12:59
其實唔關個網絡事
但係你去o個個server太多人,去第二個就得

重有有時你lag可能係佢個程式有少少bug
你重新開機就會正常番
作者: hkopenc9909    時間: 9-1-2008 14:17
原帖由 狸大 於 8-1-2008 13:40 發表
你又知冇人做到??
hk ms出左2個月就有外掛啦!
世界上好小野係冇可能!!
只係你比唔比心機去做!

可能我語法有問題
我係想話  我好佩服果個出外掛的人..咁勁...我係相信有外掛..冇可能一隻game一個外掛都冇..天地玄門好似冇= =
作者: 乂阿月    時間: 9-1-2008 15:08
外掛-0-有好有唔好嫁姐...
好似玩漂流咁...
冇外掛佢一早接埋左=-=仲會到e+都有人玩?
不過路尼亞要外掛來做咩=-=
來得玩路尼亞既...都係想自己落手落腳玩姐==
下下用外掛...有咩好玩?
比你升到100lv又點?
e個係動作game來嫁...玩既係技術
就算100lv...自己玩個陣...
1lv都玩死你啦  一路用外掛..自己都冇綀過...
e隻game..有的只有最強玩家 最強技術...
沒有最強角色  最強帳號==
作者: 影子JAy    時間: 9-1-2008 21:09
天地玄門係冇外掛既,不過我日日見到D人係半夜用按鍵升lo,差唔多個個都係掛機。
作者: hkopenc9909    時間: 10-1-2008 00:15
其實天地玄門以前好多 都係夜晚放工先玩..好少細路...不過係封測....深夜12點幾個公會係度打星...走來走去超好玩
作者: cathy0802    時間: 10-1-2008 18:31
咁又唔好下下都話代理問題...再好既網絡商都會有LAG既時候....
外掛呢樣野係破壞份子所為..點防範點都會出現,某程度上人始終係自私既..為左勁會不擇手段...盜賬既道理亦一樣..唔可以下下都懶曬代理商既我諗..
作者: alphonse~elric    時間: 13-1-2008 20:44
我係第一次玩網龍代理d game,
我就知道雲起昆水,
私服就最好啦
作者: 小苦妹~~~    時間: 13-1-2008 23:26
原帖由 wytwyt 於 9-1-2008 12:31 發表
我信相沒外掛羅...

有好耐啦!
d人仲係到破解隻game
如何把攻擊力設到999
血量魔力無限
等等
好似有人研究到
作者: 別個再沒法比    時間: 15-1-2008 18:43
網龍真係唔死都冇用;P
作者: keithchoi    時間: 4-2-2008 15:48
我覺得網蟲真係要負責,但係玩家都要囉!怕比人hack果帳未勤D改密碼囉!,有外掛就舉報佢!
除非佢唔理,。你做哂都無改先再鬧宦未遲啊!!
作者: ian2008ian    時間: 5-2-2008 08:57
網龍搵唔到錢,就搶game架啦~唉~面對現實,以後網龍出game就閃~
作者: 24kobe    時間: 6-2-2008 13:07
原帖由 小苦妹~~~ 於 13-1-2008 23:26 發表

有好耐啦!
d人仲係到破解隻game
如何把攻擊力設到999
血量魔力無限
等等
好似有人研究到

下...有得咁奸ga - .-
唔講呢d改能力值先。
應該冇外掛可以打怪掛?? d怪出既地方成日變  
我諗..↑
作者: choilokyin50    時間: 8-4-2008 23:00
網龍都算好啦- -
雲起仲衰啦- -賣點野很貴- - 唔捉外掛
網龍D點野OK平 有D無用既   做樣都會捉外掛
橋子同GF係最好(但係GF同網龍 係智冠 既分身 遊戲司)
呢D野見人見志

P.S 好多外掛係未出TW OR HK板 就出左韓板外掛(唔好以為台灣D人識做外掛- -佢地廢的....翻易韓板 個D外掛- -就OK改路徑 就可以用係TW OR HK 板上)
作者: 74865673    時間: 26-4-2008 17:28
我都唔知講咩好- -
作者: abcd依    時間: 12-5-2008 19:53
話橘子好真係汁顏=[天翼依d咁有潛質既game,比佢搞一搞就玩完
仙魔道本來都唔錯,但好快又玩完
我覺得網龍好過橘子lor= =
橘子太食錢
再睇瑪奇,一係唔搞,一搞就搞到d server成日卡=[
作者: 囧H豪O囧    時間: 3-6-2008 20:38
係囉~e間公司~廢的~其他公司就好啦
作者: ho4986545    時間: 3-6-2008 21:21
成日都lag機-.-

冇心機再玩
作者: 2335982    時間: 17-12-2008 16:56
本來一隻很好的game比搞到咁  我都覺得很可惜
作者: 鄭智聰    時間: 3-5-2009 07:21
我都覺得連線個方面有d問題
真係咁易比人爆ac? @@"
我都聽人地講過下~
作者: 榤奇    時間: 3-5-2009 11:40
囧 有得玩咪算囉-0-

最少我自己唔識整d咁ge野玩
作者: s03p078    時間: 21-8-2009 18:18
絕望!! 我對所有香港綱遊代理絕望!!
作者: 小丁歐    時間: 24-8-2009 18:35
點解會有人話橘子好=.=?
巨商之前比佢搞到係咁死SEV~
CSO玩把勁D既槍都要點
玩1.6唔好=.=?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2