樂古Nakuz

標題: 呢個係我小學個陣既經歷恐怖就唔恐怖既分享下咁姐 [打印本頁]

作者: 竹仔    時間: 9-9-2008 23:44
標題: 呢個係我小學個陣既經歷恐怖就唔恐怖既分享下咁姐
我係小學個陣一直都有去開瑞和街個圖書館既(觀塘),個陣太活潑啦,就唔坐升降機,行樓梯,同3個同學一齊玩,睇下邊個行得快.個陣我第二名我想知道佢地行到邊就係中間個位到睇睇,點知見到一個長頭髮白3既人同我揮手,個陣我睇到佢一眼我都無理佢,之後我同保習MISS講,佢話我好運,再睇佢耐D佢會攞個頭出黎比我睇咁話喎.不過我到左E家都係覺得佢吹水,不過我想知有無人同我同一情況...
作者: 我的人我的心    時間: 11-9-2008 20:16
標題: 回復 樓主 的帖子
估唔到個到都有鬼= =我都係住觀塘既不過我就無見過你呢個情況
作者: 竹仔    時間: 11-9-2008 21:05
標題: 回復 2# 的帖子
你好運無計~你係唔係劉子,佢平時都係開呢個名......又住觀塘既..我好難唔估係你
作者: Y•Kuen    時間: 12-9-2008 17:38
你講完之後可能會令果區d人唔敢去過到....
作者: 竹仔    時間: 12-9-2008 23:15
標題: 回復 4# 的帖子
個陣係日頭-   -條樓梯得我地幾個囉..
作者: 乂紫×雅ζ    時間: 29-9-2008 19:50
我細個都係咁玩拉...我住33樓~等升降機個陣...我就走入樓梯,望下中間個位...
有時仲向中間個位吐口水tim...xdd~
作者: l0ve_wing    時間: 29-9-2008 20:29
[[bao_50]] [[bao_50]]
咁恐怖...
作者: 61087815    時間: 1-10-2008 10:10
果個係我呀媽~
作者: 露西    時間: 2-10-2008 23:03
劉子@@佢個名係唔係有個瑋字
我有時都會行過個到.......比你搞到我有d驚
作者: denny20011325    時間: 4-10-2008 04:13
比我見到博命跑la -,-" 跑到冇氣都跑-,
作者: Devily02    時間: 14-7-2009 15:14
= =無咩野j...
作者: 仙影    時間: 16-7-2009 22:38
小朋友好似特別會易見到靈體
作者: 曖小深0v0    時間: 18-7-2009 23:46
明吹水啦佢= =
作者: changchunyin    時間: 20-7-2009 03:26
WOW樓梯有鬼=.='

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2