樂古Nakuz

標題: 點解我個帖又無故比人del左又冇短信收到既 [打印本頁]

作者: JJ:)    時間: 16-9-2008 21:48
作者: 瑤:)    時間: 16-9-2008 21:50
笑-.-...
咩係無故
你成日開埋果d無聊帖
唔del留係到做乜-.-?
乜唔係加分扣分先會有短信咩?  <-無知1問-.-...............
作者: JJ:)    時間: 16-9-2008 21:53
作者: 瑤:)    時間: 16-9-2008 22:26
係大廳開房格離有個制
{升級任務}
你做完入面個要求就升得6lv啦-.-"

但我覺得你問d野真係好{新手}下-.-...
刪帖唔代表針對 plx-.-...
諗野唔好正係諗埋1邊
如果你覺得佢刪帖錯既
你可以去投訴佢-.-
作者: 星月仔    時間: 16-9-2008 22:40
針對? 何而見得?
為何我要針對你?
你都知琴日同今日發生咩事
有人系咁洗版
咁我可能一時睇流眼誤刪
我由中午1點:45分之後一個文章也沒刪過
我向你說對不起了

============
你這個post又點解釋?
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3443588&extra=page%3D1
難道你連又開了新的post?

作者: JJ:)    時間: 16-9-2008 22:42
作者: 瑤:)    時間: 16-9-2008 22:43
you see-.-
佢話可能一時睇流眼誤刪!_!
我相信板主們唔會玩針對=___=`
作者: 星月仔    時間: 16-9-2008 22:44
標題: 回復 7# 的帖子
琴日我都試過一次誤錯-_-'
之後個會員同過我反應問番點解比我刪佐
(我有send短訊比佢話刪佐post)
之後我pm 壇主進行反刪post'
作者: 瑤:)    時間: 16-9-2008 22:49
加埋樂點tim-______-
我相信該不會是針對吧-,-?....
[[onion_17]]
作者: 煒:o)    時間: 16-9-2008 22:55
加錯ar小翼 食x la 咁都有14點加
作者: JJ:)    時間: 16-9-2008 23:52
作者: 瑤:)    時間: 17-9-2008 00:17
=.=勁無奈囉  見到你打果句"o係度爹下就冇事的了"笑左-.-
[[onion_13]]
作者: redbutterfly    時間: 17-9-2008 00:33
標題: 回復 12# 的帖子
男仔 爹男仔= =?[[onion_46]]
諗起都.....[[onion_77]]
作者: devilchung    時間: 17-9-2008 02:19
男仔姣男仔加分...會出現呢幾個樣
[[onion_75]] [[onion_77]] [[onion_42]] [[onion_46]] [[onion_43]]
[[onion_67]] [[onion_68]] [[onion_65]] [[onion_39]] [[onion_36]] [[onion_25]]
作者: JJ:)    時間: 17-9-2008 03:36

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2