樂古Nakuz

標題: ★`惡魔GunZ;]再度強勢回歸a__a` [打印本頁]

作者: ilysm520    時間: 2-10-2008 19:54
標題: ★`惡魔GunZ;]再度強勢回歸a__a`
有見於香港界又冇晒GunZ私服,(廢ser唔計)
我又整返惡魔GunZ=___=;;
不過今次改變左好多,
system完全公開,
加入防外掛系統,外掛佬可以彈開=]
想玩既,就睇落去,
唔想玩既,咪比你插囉-__-;;

因為本人唔系固定IP既關系,
以前既惡魔GunZ,要用到Hamachi呢樣野,
不過由於Hamachi有人數限制,
所以今次既惡魔GunZ就用左Wippien呢樣野,
再冇人數限制,大家可以叫多d人一齊玩=]
(不久後將會推出唔洗用Wippien黎玩既教學)

惡魔GunZ - DeviL GunZ 強勢回歸!!*
新網頁,新道具,新玩家,新伺服器比你渙然一新既作風
仲等咩?快d拿拿淋申請帳號,闖入刺激既GunZ冒險之旅啦~

官方網站 : http://devilight.no-ip.org:8080/
下載地點 : http://2uploadhk.com/upload/zipfiles/1222905231.rar
申請帳號 : http://devilight.no-ip.org:8080/register.php

伺服器資料 :

• 開機時間 : 不定時,但盡可能長時間開
• 模式類別 : 公會戰模式
• 經驗倍率 : 1lv - 40lv = 100倍 | 41lv - 80lv = 90倍 | 81lv - 99lv = 80倍至50倍
• 遊戲特色 : 公平裝備,另類商店,防外掛系統,等等

~歡迎新手及老手~

作者: hkpk19941021    時間: 2-10-2008 21:16
幫人推~~~~
支持

但個web~~~
D圖飛曬出泥

作者: 魔鬼小子    時間: 2-10-2008 21:17
好野~
惡魔反黎了~-3-
作者: hkpk19941021    時間: 2-10-2008 21:22
惡魔你有無架設到論壇
洗唔洗係我個bbs幫你開個區
作者: ilysm520    時間: 2-10-2008 21:23
個網會再整55.
支持下~___~
作者: EY3P    時間: 2-10-2008 21:28
原帖由 hkpk19941021 於 2-10-2008 21:22 發表
惡魔你有無架設到論壇
洗唔洗係我個bbs幫你開個區

你一係就幫人整論壇喇~正係系你個Sach到加個惡魔GunZ區
作者: 光明-    時間: 2-10-2008 21:55
原帖由 EY3P 於 2-10-2008 21:28 發表

你一係就幫人整論壇喇~正係系你個Sach到加個惡魔GunZ區

用佢空間整論壇咪姐係方便佢爆ac
作者: 魔鬼小子    時間: 2-10-2008 22:07
到入唔到既~
之後我到係用e個防外掛
作者: hkpk19941021    時間: 2-10-2008 22:14
原帖由 光明- 於 2-10-2008 13:55 發表

用佢空間整論壇咪姐係方便佢爆ac

佢個sql好似唔係我個sql
點爆AC
作者: 我的姓氏    時間: 2-10-2008 23:17
我第一個玩左
但超lag[[onion_56]]
作者: ilysm520    時間: 2-10-2008 23:28
sorry,我一路開ser,一路整新網頁
所以先甘lag
至於論壇方面,唔洗了=]
我想用M群代替
作者: goodluck2424    時間: 3-10-2008 00:34
devil開ser安心好多
作者: ilysm520    時間: 3-10-2008 07:46
不過安裝就麻煩左少少,希望大家原諒:handshake
作者: 光明-    時間: 3-10-2008 18:09
我只support原創者  
作者: 我的姓氏    時間: 3-10-2008 18:23
Deleted.
我係第一個玩既易都係第一個del=)
作者: hkpk19941021    時間: 3-10-2008 18:37
DEX ANTICHEAT
我都識整~-_-
作者: 光明-    時間: 3-10-2008 19:14
咁勁就唔會咁多外掛
(話Devil)
作者: hkpk19941021    時間: 3-10-2008 19:26
我係我自己部機整到   但係賓仔果部整吾到..
(我係吉仔個fd..)
作者: ilysm520    時間: 3-10-2008 20:49
防外掛好煩=(
Wippien好煩=(
作者: 天神之王    時間: 3-10-2008 21:05
支持惡魔LOL
作者: EY3P    時間: 3-10-2008 21:57
原帖由 hkpk19941021 於 3-10-2008 19:26 發表
我係我自己部機整到   但係賓仔果部整吾到..
(我係吉仔個fd..)

我係Benny個Fd[[bao_31]] [[bao_31]]
作者: 戒道乂    時間: 4-10-2008 01:37
點解....入左game-.-登入吾到-.-個登入果到灰左
作者: ilysm520    時間: 4-10-2008 10:08
請留意官方網站內容並照教學所講既做
作者: 天神之王    時間: 4-10-2008 13:23
雖然係煩左喲
搞到我唔想玩= =
但係精神上支持你 惡魔
作者: ansonshum    時間: 4-10-2008 14:21
做咩開ac會咁?

Notice: Undefined variable: error in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\register.php on line 37

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]字串或二進位資料會被截斷。, SQL state 22001 in SQLExecDirect in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\register.php on line 47

Notice: Undefined variable: aid in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\register.php on line 55
Oeps, something's wrong with the database
作者: 惜花君=3=    時間: 4-10-2008 15:04
window vista係咪玩吾到 = =佢話n serever= =
作者: 魔鬼小子    時間: 4-10-2008 15:23
個防外掛問題
試左勁耐到入唔到ser~
我vista
作者: 戒道乂    時間: 4-10-2008 16:13
原帖由 ____Ruki〝 於 4-10-2008 08:41 發表

你冇加佢ip 要dl 個Wippien

http://devilight.no-ip.org:8080/tut.html

去到10果到....整吾到
作者: 戒道乂    時間: 4-10-2008 23:13
原帖由 ____Ruki〝 於 4-10-2008 08:41 發表

你冇加佢ip 要dl 個Wippien

http://devilight.no-ip.org:8080/tut.html

e+做足晒...個登入果到仲係灰左

作者: ilysm520    時間: 6-10-2008 13:18
原帖由 ansonshum 於 4-10-2008 14:21 發表
做咩開ac會咁?

Notice: Undefined variable: error in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\register.php on line 37

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Dr ...

唔洗理上面d錯
只要出左''帳號申請完成,不用理會上面的錯誤''就得
如果出左">申請過程發生問題,請填妥以下資料 :"就即系你打少左d野或者同人地相同ID
作者: ilysm520    時間: 6-10-2008 13:20
防外掛果度如果唔得,請關防火,防毒
作者: ilysm520    時間: 6-10-2008 13:20
第10步系要你開Wippien,之後按Setting開新ac
作者: ilysm520    時間: 6-10-2008 13:23
如果入到去冇server,請留意路由器有冇阻住Wippien連我

點先check到得唔得?
黑色IP代表連到,
藍色IP代表連唔到,
以下例子:

作者: ~~冰之戀人~~    時間: 7-10-2008 11:28
Wippien 唔識自己set router 個port指去邊部機

有router 者.....
識就set先玩到
唔係就無得玩

Wippien係一個非常差的software
作者: 光明-    時間: 7-10-2008 13:53
非常差的software
作者: 天神之王    時間: 7-10-2008 22:50
我頂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!

返上去先
作者: ilysm520    時間: 8-10-2008 13:01
hamachi仲差
作者: ilysm520    時間: 8-10-2008 13:05
原帖由 ____Ruki〝 於 7-10-2008 07:37 發表
/口\

惡魔你幾時更新/口\

d散成千蚊先有番把
重要殺一個人得個幾十蚊/3\

下次大更新先再改裝
而家小型更新左,請去官網download
作者: fencingkid123    時間: 13-10-2008 00:47
推~~~~
支持

惡魔gunz a___a [[bao_36]]
作者: 惜花君=3=    時間: 17-10-2008 16:29
想問下大家..
點解我dl完..load完更新入吾到game..
去到download patchs 果到停左..=.=..等勁耐冇反應..
有冇人咁..同埋解決方法..
作者: nothing625    時間: 17-10-2008 22:31
上吾到既- ""
可以既話pm我
我好想玩>"<

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2