樂古Nakuz

標題: 見鬼? [打印本頁]

作者: 蒙奇•D•路飛    時間: 25-11-2008 23:25
標題: 見鬼?
唔知點解我有一次~
我係屋企睇緊電視的~
而我睇電視位置既左邊就係我既門口(開住左,果陣熱)
自然我係有個 鐵集 的~
果次~我睇睇下電視~
我無啦啦係眼角到睇到有個人行過~
姐係我既眼睇到既範圍入面,最左邊 鐵集 有個黑影行過
當時我係呆左一陣(因為我係個走廊最入面)
無理由有人行過的~可能多數有人話我睇錯~
的確係有呢個可能~

後尾同我d同學講返都研究過(佢地都有咁既事)
眼角係唔係會睇到鬼呢=.=?(可能話係幻覺會好d)
大家有無咁既經驗=.=?
作者: ~恐懼~    時間: 25-11-2008 23:52
作者: ★艾力克斯☆    時間: 3-12-2008 20:00
見鬼呢家野
見到唔會去認證 因為驚
所以真係好難知係幻覺定堅料
作者: 雨果    時間: 3-12-2008 20:58
樓主有冇戴眼鏡??
如果有帶眼鏡多數係因為眼鏡框的問題
冇帶的話都有可能因為電視畫面影響
作者: 黑色彩虹    時間: 4-12-2008 01:19
有時在黑暗地方,眼角會見到有D影像移動,唔出奇
我成日都見到.....我唔知科學點解釋= =
作者: 不留名^^    時間: 4-12-2008 09:24
我成日都見到有黑影啦,心理作用黎嫁!
作者: changchunyin    時間: 4-12-2008 16:09
一定係幻覺,呢D
作者: uvwx027    時間: 6-12-2008 00:22
標題: 北京到?城机票
行程?型:北京-?城

??航班:中???航空公司(CA)

票价查?:?程?3800 往返?4800(?航特价)

儿童?儿价格:儿童?成人的75%, ?儿票面的10%

适用日期:08年4月至09年8月

?注?明:以上价格均真?有效,不含任何??。
北京到?城机票
公司?介:作?北京一?代理,酷睿票?平台????大市民提供北京到?城机票。本公司全心全意,也优?,方便,快捷的查???服?。使出?旅行的朋友,??到???惠的?城特价机票。服???010-51667898
北京到吉隆坡机票
北京到新加坡城机票
北京到斯里巴加?市机票
作者: 花老爺    時間: 6-12-2008 16:56
錯覺黎既姐...可能樓主吾夠訓..
.我都試過有次坐車見到車出面有隻類似黑色既蝴蝶衝左入車..
我令轉頭望一望就無左...事實上,車度有玻璃..
邊有可能系車外面衝入黎..一定系錯覺
作者: ||..RyaN×    時間: 7-12-2008 14:01
我訓訓下覺都試過
好似有野係我隻眼飛過
作者: ken512    時間: 10-12-2008 00:29
睇來樓主都係成日無啦啦諗恐怖野既人
作者: tommy60413856    時間: 19-12-2008 23:36
WOR 見到 ~恐懼~...唔洗見鬼都怕喇....[[yoyo_111]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2