樂古Nakuz

標題: evo有人送兵 [打印本頁]

作者: Tony_Jai    時間: 17-4-2009 14:24
標題: evo有人送兵

今朝開場玩evo 點知個5p係度送兵...
我起初諗住佢係唔小心 叫佢唔好咁做
點知佢話送兵有咩問題= = 仲話我地29...
之後有個好心人ko左佢

作者: 123poiasdmnb    時間: 17-4-2009 14:26
聽講殺好多人打EVO 唔勁   完來係真@@圖中3P= =[[onion_27]]
作者: singstarwing    時間: 17-4-2009 14:44
聽講殺好多人打EVO 唔勁   完來係真@@圖中3P= =[[onion_27]]
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:26

你以為我亂咁批評家,你試過2@4同有剎族名d人同一team就感受到
作者: kaikai1    時間: 17-4-2009 14:48
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:26

低分一定唔勁???
你唔比佢後來居上??
你唔比佢玩送??
唔可以睇分數來判斷1個人勁定廢~~
作者: 123poiasdmnb    時間: 17-4-2009 14:53
你以為我亂咁批評家,你試過2@4同有剎族名d人同一team就感受到
singstarwing 發表於 17-4-2009 14:44

見識過佢地d人好多次啦= = 係evo         但係人地廢都唔好串人...~_~
成日玩神場見到佢地...但係佢地d技術
.......................................................................................................................................
............................................................................................................................................

冇言!!!

樓主見到應下我

你呢場拉咩手架@@? 好想知
作者: singstarwing    時間: 17-4-2009 15:00
見識過佢地d人好多次啦= = 係evo         但係人地廢都唔好串人...~_~
成日玩神場見到佢地...但係佢地d技術
.................................................................................................. ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 14:53

1:佢地作為對手,我無串佢2:佢地夠膽入高手區做我隊友,我一定串佢
3:剎族既人亂咁唱我team,我一定串佢
作者: kenex    時間: 17-4-2009 15:10
隱藏實力,後來居上先係王道
作者: 123poiasdmnb    時間: 17-4-2009 15:28
隱藏實力,後來居上先係王道
kenex 發表於 17-4-2009 15:10

隱藏實力 唔使後來居上~ 例如你出奴隸兵 之後玩加分 ~同加塔攻~D人攻你唔入就唔會攻 之後升3LV木技~話說我試過合跑車係中間加攻~冇人打我車車 因為我話打我車車=開片~話說修車車唔扣野架= =中間成日爆左就要修好煩= =!!!
~之後等下等下有3XXX木~就買左20隻BOOM 放埋係中間= = ~記番起都覺得好Q型= =~~之後我D車車 10+5X攻  果陣KO 左一個書= = 個書 爆左KILL佢塔秒我車車佢打我 我用奴隸檔佢塔 車車 打塔5-6秒到KO左佢1XXXXHP塔= =佢係未爆死!!! 之後剩係用BOOM 20隻打哈 40隻佢守緊 佢塔就20000HP都比我KO~______-~   車車才是王道= ="" 係咪好誇= = 不過係真!!! 信不信由你~_~
作者: ~七夜志貴~    時間: 17-4-2009 16:44
8# 123poiasdmnb
-_'-咁好玩,有機會我又試下
作者: RZero    時間: 17-4-2009 17:23
朋友
送兵的確冇問題~"~
作者: 123poiasdmnb    時間: 17-4-2009 18:53
8# 123poiasdmnb
-_'-咁好玩,有機會我又試下
~七夜志貴~ 發表於 17-4-2009 16:44

好正果場有2個人玩車車一個係我= = 仲有個好似係1p  之後同佢一齊放中間加攻 超膠= =
不過我合車車全場最快~ 人地最快合6lv兵果個都慢過我 好似大約4x分鐘 車車 不過未出 我出左5架之後
都5x分鐘lu~話說我用木技3lv 打到1000kill合車車 出埋奴隸@@ 完場果時 我都未1200kill= =~ 1300 kill就pk 得@_@ 車車 真係好正架= =  一定要試下= =但有不羅的話就LL
作者: RZero    時間: 17-4-2009 19:47
好正果場有2個人玩車車一個係我= = 仲有個好似係1p  之後同佢一齊放中間加攻 超膠= =
不過我合車車全場最快~ 人地最快合6lv兵果個都慢過我 好似大約4x分鐘 車車 不過未出 我出左5架之後
都5x分鐘lu~話說我用木技3lv ...
123poiasdmnb 發表於 17-4-2009 18:53

木mode唔係1400爆kills咩?
作者: 123poiasdmnb    時間: 17-4-2009 20:19
木mode唔係1400爆kills咩?
RZero 發表於 17-4-2009 19:47

冇咩印象 不過應該係1400 ~_~ 用得小 石技就一定1300
作者: pk456456    時間: 18-4-2009 07:24

靜睇一場既分數就可以分到條友勁唔勁- -
你地都好神下
如果你出弓人地用雞仔封你你分都低啦天才- -
靜睇一場evo既一張冇3p一隻兵既圖可以分到佢勁唔勁
小弟
甘拜下風
想問下場evo之後點呢
作者: 得la呀爸    時間: 18-4-2009 10:08
剎係個綜合族耶..
串你evo廢果個吾系3p耶..
你去搵番串你evo廢果個黎打
作者: Leo1995    時間: 18-4-2009 20:52
唔好意思
送分係戰術
絕對唔係冇品
送兵=拎木
作者: 『Nakuz』~神    時間: 19-4-2009 11:37
唔好意思
送分係戰術
絕對唔係冇品
送兵=拎木
Leo1995 發表於 18-4-2009 20:52

送分係咪戰術見仁見智姐我覺得係29專用戰術~_~
但係你一開始就送咁都叫有品?話說一開始送兵扲得幾多木姐送到人地上帝d木都唔知換唔換到100石咁有q用咩= = 送兵唔係冇品~好睇下你入咩場~你入新手場送兵就ok 29入神手場送兵都可以話唔係冇品o既~應該話d廢物不自量力姐~__~
你等到人地合左或者就合先送就係戰術~
如果開波就送叫戰術!!!
d人都用呢個你所謂o既戰術咁evo收得被lu@@

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2