樂古Nakuz

標題: 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義 [打印本頁]

作者: SHAN89    時間: 19-10-2009 22:41
標題: 蜀國六級軍團【翼勢力】招收會員和結義

蜀國6級軍團【翼勢力】招收會員和結義

本團創立目的是守護 保護每一位團友 幫助每一位團友 是我們每位的責任
我們無分彼此 互相幫助 團結 齊心
希望 大家來到 我們既家 可以玩得開開心心
願意 一起守護大家既 都歡迎你們加入

入會條件 :
只要75級之上 長上 肯齊心 就可以同我地一齊建立一個美好既大家庭 歡迎轉團換國 有意請聯絡我 或者 各結義長
備有大量全10結義 勁人可以選擇

以下是各結義長名稱
都督 : 綺萌
參軍 : 遊遊閒
部將 :  鐵雲 , 牙仔

本團 正在重組中 會不停增加人數的

本會活動 :
每天晚上 也會有 數個大小副本 供團友升裝 刷裝的 歡迎新舊會員 一齊參與
作者: love132    時間: 19-10-2009 22:47
我想入..可以嗎!?? 6狂' 天仙強' 7百變3洛日爪' 副鉤'
作者: chelski    時間: 20-10-2009 00:43
你game度叫咩名?留名我地再搵你啦
7狂7百變3落日咁似一個人.....
作者: SHAN89    時間: 20-10-2009 01:49
我想入..可以嗎!?? 6狂' 天仙強' 7百變3洛日爪' 副鉤'
love132 發表於 19-10-2009 22:47

麻煩你留下 姓名 上線時間 我地會有專人聯絡你~[[bao_34]]
作者: chunkit_66    時間: 20-10-2009 20:52
2# love132
我覺得似奀皮仔,我想入得唔得4狂,爪副鉤
作者: 甘蝦.    時間: 21-10-2009 23:34
*V* 快來加入翼勢力這個軍團啊
作者: 乂mikey乂    時間: 22-10-2009 03:07
我又入AR  不個我仲意殺自己友比唔比嫁[[onion_44]]
作者: Carrera    時間: 22-10-2009 20:35
支持下翼勢力既朋友們 [[onion_14]]
同埋果日七星開拖泥幫我地 [[onion_33]]
作者: chunkit_66    時間: 23-10-2009 16:25
唔比我入呀?
作者: 晨昌首    時間: 23-10-2009 16:46
加油啊
綺萌
作者: EVERNAL    時間: 23-10-2009 18:57
7# 乂mikey乂
你殺到ge乜殺lo[[bao_34]]
作者: SHAN89    時間: 23-10-2009 23:03
*V* 快來加入翼勢力這個軍團啊
甘蝦. 發表於 21-10-2009 23:34

謝謝蝦蝦[[bao_30]]

支持下翼勢力既朋友們
同埋果日七星開拖泥幫我地
Carrera 發表於 22-10-2009 20:35

你係邊個喔@o@[[bao_28]]

加油啊
綺萌
晨昌首 發表於 23-10-2009 16:46

謝謝gm大大 不過 你點知係我來呢 我申請樂古時
好笨笨咁 吾知可以用中文名-0-
作者: chunkit_66    時間: 24-10-2009 00:50
係咪唔比我入呀@_@~
作者: Carrera    時間: 24-10-2009 09:35
謝謝蝦蝦[]

你係邊個喔@o@[]

謝謝gm大大 不過 你點知係我來呢 我申請樂古時
好笨笨咁 吾知可以用中文名-0-
SHAN89 發表於 23-10-2009 23:03

我係好友營既斷水‧武魂呀 [[onion_14]]
作者: ~天道總司~    時間: 24-10-2009 17:48
支持支持[[bao_36]]
另外我結義招血舞 前田同仇天會送香吻一百個[[bao_39]]
作者: superpaul34    時間: 25-10-2009 04:00
我又來推推~~~~
支持
作者: SHAN89    時間: 1-11-2009 21:22
我係好友營既斷水‧武魂呀 [[onion_14]]
Carrera 發表於 24-10-2009 09:35

原來係你~~ 謝謝支持

支持支持[]
另外我結義招血舞 前田同仇天會送香吻一百個[]
~天道總司~ 發表於 24-10-2009 17:48

謝謝天道多士@o@[[bao_34]]

我又來推推~~~~
支持
superpaul34 發表於 25-10-2009 04:00

謝謝支持~
作者: a152791a    時間: 2-11-2009 16:38
推咁多 收到人咩 ?
作者: 野愛ChuN    時間: 2-11-2009 16:45
18# a152791a

點會收唔到人呢[[bao_40]]
作者: chunkit_66    時間: 2-11-2009 18:32
似係比人O欠水多
作者: ㄨ大愛ㄨ    時間: 2-11-2009 19:19
支持一下
作者: kevin0220    時間: 2-11-2009 20:42
可以收我嗎>"<?

我想去殺共濟會d人....
我成日俾佢地殺@_@

聽講你地團好勁架喎~~
作者: chunkit_66    時間: 3-11-2009 16:33
22# kevin0220 有時聽人講野唔好信盡先得架
作者: 甘蝦.    時間: 3-11-2009 23:25
有人句句有骨-_- 萌萌豬>3<
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 09:47

大家支持下,翼勢力一定要入,佢地團就好似..............赤壁警隊,乜叉都關佢地事,乜都要理,乜人都幫,一心建立聯合國和諧社會,比佢地幫過個團,仲唔快d行動? 咩行動? 咪就係快手散團拆結入佢地團囉,佢地周圍拉關係,周圍幫人,最終目的都係想拆散你地團架姐,等你地d人見佢地多人,見佢地勁,等d人自動自覺入晒佢團姐,e招咁高,你地唔好白廢佢地心機啦[[bao_37]]

綺萌 - 思覺失調,但受萬人景仰
空心 - 白痴無能,但受團友支持
作者: samsam1314    時間: 4-11-2009 11:25
大家支持下,翼勢力一定要入,佢地團就好似..............赤壁警隊,乜叉都關佢地事,乜都要理,乜人都幫,一心建立聯合國和諧社會,比佢地幫過個團,仲唔快d行動? 咩行動? 咪就係快手散團拆結入佢地團囉,佢地周圍拉關係,周 ...
Landscape 發表於 4-11-2009 09:47

你地班人口水之外仲識d咩????話人之前又唔諗下自己!!!唔通你地d行為又好好????

包皮仔 - 係無過錯,但放縱手下搞是非
智障b - 名衰人品衰,口水多過你杯茶
尿完火 - 未合ser未收ac前就扮啞,之後就扮哂大佬
天殺異型 - 口水多,又無品,典型電腦前扮型,現實中傻仔
乜q中意 - 聲大大,無貨賣的..典型扮大佬的口水佬
仲有好多共濟口水人..好難講哂
作者: 誠、––    時間: 4-11-2009 11:40
請大家保持良好風氣討論,切勿引起罵戰
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 11:56

起碼共濟唔會好似你地咁,成日扮好人,你話我地衰格咪衰格囉,NEVERMIND,玩三國GAME,梗係三國對立架啦,唔係玩黎做咩,你地D人洗完大頻又係度扮好人叫自己人唔好出聲,個都督婆娘仲好笑,自己無啦啦開千里嘈人,之後又話唔好嘈交返個頻比人,一陣又叫人講野有口德,轉頭自己D人媽媽都拎埋黎講,口口聲聲話朋友多,幫朋友,目的咪都係表現自己去吸晒人地團D人.自己檢討下啦.衰格咪衰格,咩事又要去扮好人.

版主呀版主,話明罵戰,梗係要有2人以上先可以做到,如果佢地咁好人,唔回應,就唔會有罵戰啦.係咪?
作者: sin12321    時間: 4-11-2009 13:16
大家都有出頻 大家咁話啦
唔好出完頻話自己唔係口水佬
有個自稱有果句講果句 就唔係口水佬?
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 14:09

話錯人,刪左佢先~~~
作者: sin12321    時間: 4-11-2009 14:24
我話緊空x同命不wo <<其1係果團的=,=
作者: sin12321    時間: 4-11-2009 14:50

大家唔好咁啦 大家和和氣氣打下架算吧
作者: 蹤影    時間: 4-11-2009 15:20
你地班人口水之外仲識d咩????話人之前又唔諗下自己!!!唔通你地d行為又好好????

包皮仔 - 係無過錯,但放縱手下搞是非
智障b - 名衰人品衰,口水多過你杯茶
尿完火 - 未合ser未收ac前就扮啞,之後就扮哂大佬
天殺異型  ...
samsam1314 發表於 4-11-2009 11:25

好多形容字句,,吾知你諗左幾耐-o-!!!堅勁唷=3=!
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 16:15
好多形容字句,,吾知你諗左幾耐-o-!!!堅勁唷=3=!
蹤影 發表於 4-11-2009 15:20

一般都係d小朋友,唔夠人講,頭腦又轉得唔夠快諗唔到點串人,咪幫人改花名
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 16:18
sin12321 發表於 4-11-2009 14:50

打交e家野就當然最好啦,不過人地打交前要點名架,冇返咁上下人,你都唔好旨意見到佢地......
作者: ㄨ大愛ㄨ    時間: 4-11-2009 17:31
得啦得啦,共濟會最勁,最好,最隻得,最少口水,最友善,最多勁人,咁得未?

大家快D加入共濟la[[onion_53]]
作者: calvin23d    時間: 4-11-2009 17:39
其實打交係一件好平常既事,但係5知點解次次共濟打win交都要出頻口水,翼勢都有打win過共濟5止幾次,都係出過一兩次頻招人,e+仲話人地成日口水         服
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 17:53
得啦得啦,共濟會最勁,最好,最隻得,最少口水,最友善,最多勁人,咁得未?

大家快D加入共濟la[[onion_53]]
ㄨ大愛ㄨ 發表於 4-11-2009 17:31

唔係喎,共濟一d都唔好人,唔同國就打,其他國叫幫手永遠say no.唔係點黎咁多仇人,我地唔洗靠周圍幫人去吸人,明冇
作者: Landscape    時間: 4-11-2009 17:56
其實打交係一件好平常既事,但係5知點解次次共濟打win交都要出頻口水,翼勢都有打win過共濟5止幾次,都係出過一兩次頻招人,e+仲話人地成日口水         服
calvin23d 發表於 4-11-2009 17:39

咪係囉,打交好平常,咁點解次次人少d都唔敢打? 仲有呀,幾時有人話共濟唔會有人出頻=.=? 你思覺失調? 講緊你地成日出完頻又話自己冇出大頻呀.

講到e到都夠了,記住呀,打交就打交,咪成日係度扮好人,玩game ja,你地以為選特守下下去扮好人博支持呀?
作者: kitlovekwai    時間: 4-11-2009 18:04
咪係囉,打交好平常,咁點解次次人少d都唔敢打? 仲有呀,幾時有人話共濟唔會有人出頻=.=? 你思覺失調? 講緊你地成日出完頻又話自己冇出大頻呀.

講到e到都夠了,記住呀,打交就打交,咪成日係度扮好人,玩game ja,你地以 ...
Landscape 發表於 4-11-2009 17:56

睇黎..你應該都係共濟既會員...
作者: ㄨ大愛ㄨ    時間: 4-11-2009 18:06
我次次去打交都一定見到D天夢,飛羽同東吳霸王軍,你咁講,你當佢地全部係npc?
作者: kitlovekwai    時間: 4-11-2009 18:08
起碼共濟唔會好似你地咁,成日扮好人,你話我地衰格咪衰格囉,NEVERMIND,玩三國GAME,梗係三國對立架啦,唔係玩黎做咩,你地D人洗完大頻又係度扮好人叫自己人唔好出聲,個都督婆娘仲好笑,自己無啦啦開千里嘈人,之後又話唔好 ...
Landscape 發表於 4-11-2009 11:56

你係人地個POST嘈人- -"
仲要講到自己岩..- -"
你咁唔鐘意咪唔好入黎..
仲有..我地冇話過自己係好人...呢d野係你地講姐- -
仲有- -幾時開頻嘈你地..係你地成日開頻嘈我地..不如你開個POST問下人..
翼勢力嘈共濟多d./共濟嘈翼勢力多d..好唔好..
作者: kitlovekwai    時間: 4-11-2009 18:10
大家支持下,翼勢力一定要入,佢地團就好似..............赤壁警隊,乜叉都關佢地事,乜都要理,乜人都幫,一心建立聯合國和諧社會,比佢地幫過個團,仲唔快d行動? 咩行動? 咪就係快手散團拆結入佢地團囉,佢地周圍拉關係,周 ...
Landscape 發表於 4-11-2009 09:47

我地冇咩都理..唔該唔好屈得就屈..THX..
另外...幫人有問題咩- -?..駛唔駛問過你..︿︿
對於你既評價...多謝..不過..我係點..關你咩事- -
作者: kitlovekwai    時間: 4-11-2009 18:11
可以收我嗎>"
kevin0220 發表於 2-11-2009 20:42

先多謝你。。。我地團仲係成長中既團,
有興趣就黎一齊玩哦。
作者: kitlovekwai    時間: 4-11-2009 18:16
我話緊空x同命不wo
sin12321 發表於 4-11-2009 14:24

講緊我嗎?
空心<--唔怕。。隨便
作者: kitlovekwai    時間: 4-11-2009 18:20
sin12321 發表於 4-11-2009 14:50

我地唔想和和氣氣玩GAME咩- -
依家係比共濟搞既係我地- -
你地點會明。。日日比人打完再係大頻串。。真係好好玩。。咁叫和氣嗎?
你要叫。。都。叫果班共濟啦。。唔好成日出頻啦- -
作者: Landscape    時間: 5-11-2009 09:12
我地唔想和和氣氣玩GAME咩- -
依家係比共濟搞既係我地- -
你地點會明。。日日比人打完再係大頻串。。真係好好玩。。咁叫和氣嗎?
你要叫。。都。叫果班共濟啦。。唔好成日出頻啦- - ...
kitlovekwai 發表於 4-11-2009 18:20

哈哈.你條粉皮又係度扮無奈,比人打完仲完比人出大頻串,咪因為你囉,又要多口又唔比得人串,我地打乜叉會都要有你地份,你地唔比人打就奇啦,下話?你真係以為自己大哥呀?
作者: Landscape    時間: 5-11-2009 09:14
我地冇咩都理..唔該唔好屈得就屈..THX..
另外...幫人有問題咩- -?..駛唔駛問過你..︿︿
對於你既評價...多謝..不過..我係點..關你咩事- -
kitlovekwai 發表於 4-11-2009 18:10

你係點唔關人事? 咁人地打完你仲要出頻串你,又關你咩事? 人地唔比你和和氣氣玩game,又關你咩事? 翼勢力永遠是對的?
作者: Landscape    時間: 5-11-2009 09:18
你係人地個POST嘈人- -"
仲要講到自己岩..- -"
你咁唔鐘意咪唔好入黎..
仲有..我地冇話過自己係好人...呢d野係你地講姐- -
仲有- -幾時開頻嘈你地..係你地成日開頻嘈我地..不如你開個POST問下人..
翼勢力嘈共濟多d ...
kitlovekwai 發表於 4-11-2009 18:08

冇人講自己岩喎,唔好意思.明入你地post搗事又如何? 我係唔係好人呀,我認架. 你地唔係話自己係好人,就唔好出頻叫人有口德之後講人母親,就唔好自己嘈夠就叫人唔好洗頻
作者: EVERNAL    時間: 5-11-2009 11:21
冇人講自己岩喎,唔好意思.明入你地post搗事又如何? 我係唔係好人呀,我認架. 你地唔係話自己係好人,就唔好出頻叫人有口德之後講人母親,就唔好自己嘈夠就叫人唔好洗頻 ...
Landscape 發表於 5-11-2009 09:18
收皮la 你
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 13:32
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 13:38
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 13:46
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 13:51
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 13:53
作者: sin12321    時間: 5-11-2009 14:39
我同我d fd想入 得嗎
我叫黃戰士  我d fd係粉紅 綠 紅
我地想入來做5星戰隊0.0
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 15:08
作者: sin12321    時間: 5-11-2009 15:12
我想入你地啊 7頭點夠5星好
作者: chunkit_66    時間: 5-11-2009 16:50
呵呵,宜加共濟會就好似以前魔虫咁,勁團->衰人,廢團->好人,圍嘔=好人所為
作者: EVERNAL    時間: 5-11-2009 17:43
呵呵,宜加共濟會就好似以前魔虫咁,勁團->衰人,廢團->好人,圍嘔=好人所為
chunkit_66 發表於 5-11-2009 16:50
唔好拎你地同魔蟲比 你地無佢地無得比  你地邊忽勁= ='
作者: chelski    時間: 5-11-2009 18:20
點解呢個landscape講d野咁似尿完火平時講d野~~[[bao_26]]
作者: IAMSIUMAN    時間: 5-11-2009 18:29
作者: 無名方士    時間: 5-11-2009 18:30
本人已禁 會員 IAMSIUMAN  

若發現其他會員發生罵戰,以及侮辱成份,不排除禁言/禁訪處理。

請各位自重。
作者: kitlovekwai    時間: 8-11-2009 00:24
chunkit_66 發表於 5-11-2009 16:50

唔好拎自己同虫仔比..謝謝.
天同地比...
你地個團真係好勁咩- -?
一團打一團..比人打到企哂城果個又唔知係邊個呢- -?
講明一團打一團..我地會叫其他團既人走.而你地呢- -
一句..佢又唔係我地叫黎...型.!!
作者: Landscape    時間: 9-11-2009 13:54

[[bao_40]]
唔好拎自己同虫仔比..謝謝.
天同地比...
你地個團真係好勁咩- -?
一團打一團..比人打到企哂城果個又唔知係邊個呢- -?
講明一團打一團..我地會叫其他團既人走.而你地呢- -
一句..佢又唔係我地叫黎...型.!! ...
kitlovekwai 發表於 8-11-2009 00:24

你地有幾何肯同人一團打一團?? 當你地發現共濟會個日冇咩人上,你咪敢囉,有邊次你地吹雞唔係吹到去隔離國?以前就話我地仇人多,d人唔係你地叫黎,宜家多幾個吳國團打你地,就叫我地唔好搵人幫手,蜀國永遠是對的? 唔好笑大人個口啦,共濟會好廢架,不過你地點解個個星期都唔敢打個廢會,次次擺定擂台等你地,共濟投北面你地就一定投南面,個個星期打空地,咁ga團,仲要學人咁大口氣,今個星期你地又打唔打空地呢? 你可以講,你地投邊打邊關人咩事,我地都聽慣左架啦,你地怕輸又唔係今日GA事.

仲有喎,講到咁勁,禽晚隻靈山王,你地有冇人掂到隻王^^又唔好比藉口自己話有人用爪隱入去又或者轉線入左去掂到隻王喎[[bao_04]]
作者: matoi    時間: 9-11-2009 15:39
[]

你地有幾何肯同人一團打一團?? 當你地發現共濟會個日冇咩人上,你咪敢囉,有邊次你地吹雞唔係吹到去隔離國?以前就話我地仇人多,d人唔係你地叫黎,宜家多幾個吳國團打你地,就叫我地唔好搵人幫手,蜀國永遠是對的? 唔 ...
Landscape 發表於 9-11-2009 13:54

講起琴晚...當成班翼由2f入3f果時...我唔應該建議係2f守....
如果唔係..佢地唔會清到我地1/3人...
不過..佢地山長水遠行1f>2f再去3f先清到我地「咁多人」..
先辛辛苦苦咁掂到3f個「門口」...
真係要講一句:辛苦曬你地la...翼勢力^^
作者: chelski    時間: 9-11-2009 18:43
[]

你地有幾何肯同人一團打一團?? 當你地發現共濟會個日冇咩人上,你咪敢囉,有邊次你地吹雞唔係吹到去隔離國?以前就話我地仇人多,d人唔係你地叫黎,宜家多幾個吳國團打你地,就叫我地唔好搵人幫手,蜀國永遠是對的? 唔 ...
Landscape 發表於 9-11-2009 13:54

入人地post搞事好型@@?
唔好打機打上腦plz....係game你地都夠嘈傢啦,出左來仲要煩真係
作者: chelski    時間: 9-11-2009 18:45
仲有聽講有d人唔肯過你地團你地就又兇人又反面話見一次殺一次?
e+都就來2010年啦,仲陳浩南年代咩[[onion_43]]
作者: superpaul34    時間: 10-11-2009 03:12
大家, 呢個POST 係 FOR 有心入黎既人
可以有一個途徑, 要搞事既唔該自己開貼
共濟會處事係點, 大家都好清楚
佢地手法係米好事就不評論

PS: 共濟既團友, 小弟有少許意見提供, 打機還打機, 虛擬世界的確可以為所慾為, 但請學識尊重別人
       唔好將一己私慾 或 快樂, 建立係他人痛苦身上
作者: superpaul34    時間: 10-11-2009 03:17
翼勢力雖然唔係咩大團@@
但希望招收有心玩, 又喜歡蜀國既朋友一齊玩
如果因為一啲不知道是否事實既傳言@@
不防入黎親身體驗下@@
多D 人一齊玩@@ 開心D架︿︿
作者: kevin0220    時間: 10-11-2009 06:45
正義既蜀國翼細力招人@@

講到自己點樣點樣好人
一方面扮好人博好感想入人喳掛@_@

吸唔到過黎果d人就唱佢~
你地都得架啦
你地永遠係對既..其他團就係邪惡@_@"
認同唔認同既人都可以發表下
作者: kevin0220    時間: 10-11-2009 06:51
成日話咩人咩團出頻話你地...
你地可以黑名單左佢架姐

唔一定叫他地睇個喎-0-
想俾人知道你地係俾人蝦既一方

係度扮可憐呀@_@"?
你地呢招高喔~~~可以教下我嗎?
作者: Landscape    時間: 10-11-2009 09:16
仲有聽講有d人唔肯過你地團你地就又兇人又反面話見一次殺一次?
e+都就來2010年啦,仲陳浩南年代咩[[onion_43]]
chelski 發表於 9-11-2009 18:45

其實你係邊個post見到共濟會話自己係好人=.=? 何止見一次殺一次,傳聞有可能直情上人門淋紅油放火tim啦,哈哈
作者: Landscape    時間: 10-11-2009 09:17
入人地post搞事好型@@?
唔好打機打上腦plz....係game你地都夠嘈傢啦,出左來仲要煩真係
chelski 發表於 9-11-2009 18:43

唔型架,都係入來傾下計姐,你個POST唔比人入,不如叫版主關左佢囉
作者: Landscape    時間: 10-11-2009 09:20
大家, 呢個POST 係 FOR 有心入黎既人
可以有一個途徑, 要搞事既唔該自己開貼
共濟會處事係點, 大家都好清楚
佢地手法係米好事就不評論

PS: 共濟既團友, 小弟有少許意見提供, 打機還打機, 虛擬世界的確可以為所慾為, ...
superpaul34 發表於 10-11-2009 03:12

我地係衰人架,我地認架,你地呢? 知道打機還打機就好,嘈人嘈到出埋人地娘親,夠膽係度叫人識尊重別人,哈哈
作者: Landscape    時間: 10-11-2009 09:21
翼勢力雖然唔係咩大團@@
但希望招收有心玩, 又喜歡蜀國既朋友一齊玩
如果因為一啲不知道是否事實既傳言@@
不防入黎親身體驗下@@
多D 人一齊玩@@ 開心D架︿︿ ...
superpaul34 發表於 10-11-2009 03:17

係呀,繼續吸多D人啦,唔肯入團個D,就出下大頻又話人有乜病有物病,咪多D人入你地團囉^^
作者: Landscape    時間: 10-11-2009 09:23
[[bao_31]]翼細力今星期又避開共濟會啦,又話人地個會唔勁,個個星期避得就避,果然係一個好有志氣GA團
作者: superpaul34    時間: 10-11-2009 20:49
Landscape , 請注意你言行
唔好係度暗言相對

冇錯, 計謀上你地技高一籌
但唔代表你地可以惡意抺黑
作者: kevin0220    時間: 11-11-2009 03:14
冇翼細力d人回認下我既@@

開得post收人就預左有人問野架啦
唔係而家扮可憐俾d玩家睇~~
魏都吸埋啦喎....下次係咪向自己蜀國埋手呀@_@"?
你地都慣架啦,人地唔肯黎你個團就唱人=3="
作者: kevin0220    時間: 11-11-2009 03:17
78# superpaul34
我想問係暗言相對又如何@_@"?

行得正企得正就唔怕俾人講架啦
一係做左唔敢認既姐0.0
扮好人都扮得似小小
成日都俾人踢爆到@_@

都肉酸架~~~
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 04:42
冇翼細力d人回認下我既@@

開得post收人就預左有人問野架啦
唔係而家扮可憐俾d玩家睇~~
魏都吸埋啦喎....下次係咪向自己蜀國埋手呀@_@"?
你地都慣架啦,人地唔肯黎你個團就唱人=3=" ...
kevin0220 發表於 11-11-2009 03:14

點解無人應你??咁簡單都唔明, 正常人都唔希望同d低水平既人講野啦, 作野老吹老屈你地就最叻, 所有人都廢事理你地啦.....我都係魏國, 見到你條共仔都忍唔住要出聲...成班好似小朋友咁問大人點解唔理你....真有趣阿你班共仔...hahaaaa
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 04:45
78# superpaul34  
我想問係暗言相對又如何@_@"?

行得正企得正就唔怕俾人講架啦
一係做左唔敢認既姐0.0
扮好人都扮得似小小
成日都俾人踢爆到@_@

都肉酸架~~~ ...
kevin0220 發表於 11-11-2009 03:17

咩做左唔認阿...踢爆阿..話人有病阿...呢d好似係你班共仔自編自導自演...係隻game d 新手先比你地呃到幫你地公仔者....咁又係既物以類聚....funny
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 04:48
係呀,繼續吸多D人啦,唔肯入團個D,就出下大頻又話人有乜病有物病,咪多D人入你地團囉^^
Landscape 發表於 10-11-2009 09:21

翼世話人有乜病有物病?? 有無相為證阿???又作野???又證據就令出黎啦..令出黎阿....無就收聲啦.....唔好成日聲大大無貨賣你班公仔....
作野作都一d跟據都無....知你地口技一流.....日日吹日日作...xdxdxd
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 04:51
正義既蜀國翼細力招人@@

講到自己點樣點樣好人
一方面扮好人博好感想入人喳掛@_@

吸唔到過黎果d人就唱佢~
你地都得架啦
你地永遠係對既..其他團就係邪惡@_@"
認同唔認同既人都可以發表下 ...
kevin0220 發表於 10-11-2009 06:45

廢話少說.....證據.............令出黎阿................令啦.............快d阿............發咩表下者...由頭到尾得你幾件雜碎係度自己作野自己串, 超得意lor....好似自己同自己講野咁......證據阿!!!!!!!!!!!!!!!!!!令啦!!!!!
令唔到之係共仔係度作野啦???????????????????????搵條共仔出黎交代下啦!
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 04:57
重有一樣最重要既野...你地班共仔唔識睇topic??? 【翼勢力】招收會員和結義, 唔識字???打得機多無讀書???
要作野攪事就自開個post啦....洗唔洗我教你開阿小朋友?? 阿...等我送本字典比你地先...等你地唔好亂入post亂up唔關主旨事的東西.......最後一個建議...你地不如去做作家出書啦...作野咁叻....10個珍阿比你地...hahaa
作者: kevin0220    時間: 11-11-2009 06:28
85# skyangle
開post收人就唔可以入地黎發表意見架咩@_@?
你係9哥呀??

咩野睇唔過眼.....你估你邊個呀....
又要你管@@?
共濟又口臭又鐘意攪事咁又點
我地做得出~冇認過咩
最小冇扮正義博人好感~~
你度扮弱者囉0.0v
傻仔......睇野唔好睇一邊@_@"
作者: kevin0220    時間: 11-11-2009 06:33
開得post就預左架啦@_@

同你d細力有親咩@_@”?
你條魏國既~~冇俾人吸到咩?
企出黎幫口...唔係伸張正義掛@_@傻豬?
吳國就衰人 你地蜀魏就好人......
呢樣野不嬲都係架啦
由以前魔塚到而家~~~不嬲蜀就係正義架嗎@@哈....
作者: kevin0220    時間: 11-11-2009 06:37
收咩人呀.....你地都冇收過

一方面唱人地團...之後吸佢d人姐
唔好講到係收人番黎
唔識果d以為你地係好人黎呀會~~
岩岩細力開團好似4圍博fd,扮死狗架@_@"
而家有咁上下人就做哂9哥~~??????
作者: siucattt    時間: 11-11-2009 07:51
翼勢力個都督已經係人板啦~
扮可憐扮無辜佢最叻
仲有絕招就係出大頻博同情囉
思覺失調真係無講錯
傻豬們真係要諗諗呢個人做既野有幾咁多疑點~~ 唔好再做隻蠢豬先得架@.@
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 09:41
好野...終於見識到公仔老作老屈既技巧啦...學到野學到野......共仔係得既!!!
作者: matoi    時間: 11-11-2009 10:12

打到我地企城??
好彩我以前有cap定圖姐
不過呢張影遲左
係翼輸左之後...藍戰走左..空心都好似走埋...
總之係d翼走得7788先記得影

仲有樓上話公仔作野屈人果個...
睇下張圖...睇下邊個作野作得大d
話打到我地企城wo~~
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 10:31
之係你地唔比人輸?????????請問呢張野代表到d咩@@?? 放相前諗一諗先啦小朋友...funny共仔絕招又黎啦...輸左就收聲, 贏左係周圍唱人.....又學到野了
作者: matoi    時間: 11-11-2009 10:45
之係你地唔比人輸?????????請問呢張野代表到d咩@@?? 放相前諗一諗先啦小朋友...funny共仔絕招又黎啦...輸左就收聲, 贏左係周圍唱人.....又學到野了
skyangle 發表於 11-11-2009 10:31

聽講好多次我地羸左都冇出頻...
但你班翼一羸一兩次就有個"蜀"表情出大頻
你又點解釋?
作者: skyangle    時間: 11-11-2009 11:19
蜀表情咪就係一個 "蜀" 字既意思lor...蜀 係西蜀咁解...以往三國既主城成都就係蜀....一個字可以有咩意思??
係咪你地自己又想多了...又作野??? 相呢咁???
作者: 誠、––    時間: 11-11-2009 12:36
再提一次,如發現句子有挑釁成份..
一律禁言1個月處理,
以下的回覆作準

作者: lem0ntea    時間: 11-11-2009 12:36
我想收番個AC入共濟a.a

共濟冇野叻-,-
最勁咪打輸交跟住打下比d fd落江湖追殺令囉[[onion_48]]
呢點我好服你地咖wor

我大把口水..襯番你地個會[[onion_57]]
收我啦>︿<''
作者: lem0ntea    時間: 11-11-2009 12:39
by the way
avalon 你仲有幾多80?
點解你升得咁快咖@o@?
作者: JCCKC    時間: 12-11-2009 10:22
2個團根本都係怕輸..打機姐 都要咁真慘..
有人話個個星期 都唔見共打細力..試問一下 你地都督有無邊一次係投地連到蜀團地(唔計主城)?
次次都係連埋打魏..一心想話滅魏.其實就想呃軍設度快d升軍lv ..廢事打細力 輸左比人笑

細力次次都唔會第一個投地先  一睇就知係想等共投完 去避開佢地
講實力可能共仔係強大過細力  不過
兩個軍根本就係一樣..有咩分別?
作者: love132    時間: 12-11-2009 16:29
團收人~~ 繼續收有心玩的人喔'
作者: superpaul34    時間: 13-11-2009 07:01
誠哥~辛苦你了=.=
D人係都要入黎搞事
支持你@@

回正題@@
收有心玩的朋友呢@@
共濟出名攪事叻@@
唔駛怕佢架XDD
打機JA@@ 想一齊玩就加入我地LA@@
想搞事既你地加入公仔LA@@

個人感受:
反正隻GAME 都變到咁,
事實真相又唔會有人去討論,
一味虛張聲勢, 無中生有 去屈人
比公仔老屈, 屈完又話埋人扮可憐
食住個勢上, 大佬, 打機JE,
人地都係一個人, 普通女仔一個JA
專重下人LA
MAKE NOISE 唔係咁MAKE掛??
人身攻擊人地都督 好威?
成班男人恰一個女人, 重光明正大,
共濟, 唔比個服字你都唔得LA..打機要有打機品....
-完-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2