樂古Nakuz

標題: 對佢一見鍾情 [打印本頁]

作者: myhk2011    時間: 12-10-2010 09:06
標題: 對佢一見鍾情
開學2個星期, 開學頭2日已經對佢....
一見到佢果陣都會心跳加速
每次佢都會同我同1個車站落車,我都唔敢正面望住佢.什至扮晒唔識.明知係同一班...
有一日,終於開口問佢叫咩名.. 同時佢都好怕醜咁同我講野
好奇怪, 佢成日都會望住我.
什至會對望.. 搞到我即刻縮開眼神..
有1日上中文堂問佢拎埋msn/fb
msn佢都好主動同我傾計.. 我又問埋佢電話
都有傾下電話咁..
佢知我有唔開心..
佢有1次仲同我講話 有咩事都要打俾佢..
咁我同佢講..你掛唔掛住我可以打俾我..
咁佢又話掛唔掛住佢都可以打俾佢..
又講到明 自己上堂有留意我咁.. 仲問我信唔信wo
唔知佢對我有冇意呢
我又唔敢開口表白.. 好似太急了
可能.. 人地只係當我朋友.....

ps. 我有男朋友..佢都知既. 不過 我同我男朋友冷戰.已經冇可能了!
作者: =生無可戀)-    時間: 12-10-2010 18:52
我認為佢只系岩岩開學
只系認識新朋友呢..
你咁想知佢點..點解5直接d咁問佢呢?
有時你既心情..5代表佢會系同你一樣
作者: NaKuz我天地    時間: 18-10-2010 23:28
之前我都有一見鍾情的感覺,但系上到中學就開始毋咗~!
作者: ★不屑﹏★    時間: 19-10-2010 16:31
一見鐘情..乜仲有嫁咩-,-..果一刻你沉醉左姐..但過一排就好快無左種feel=,=
作者: phil1024    時間: 6-11-2010 20:51
覺得你玩玩下= =
作者: Renne    時間: 7-11-2010 13:53
呢D野順其自然啦~
作者: 23223205701    時間: 13-11-2010 01:03
作者: __.尾曲|梓    時間: 12-12-2010 20:30
一見鍾情呢樣野吾可信
作者: 煙火卍有別    時間: 13-12-2010 01:08
首先同你男友段關係攪清楚先啦=]
作者: 冷府魔鬼    時間: 14-12-2010 13:56
得閒自我增值下仲好過吧 無謂哂d時間係呢d到
作者: yinb34567    時間: 15-12-2010 22:14
小心
吾好比自己呃到
可能你吾糸真系中意果男仔
作者: harry8201    時間: 7-2-2011 21:22
我都試過一見鍾情,但呢種野如果隔得耐唔見個人既話就會慢慢冇
作者: p445hkk20001    時間: 9-2-2011 23:39
if i were you....
我覺得,一見鍾情唔係話唔得…但我會建議你地2個嘗試維持耐少少
觀察對方真的是否真的適合自己先。
而且都可以比時間自己搞清同男朋友的關係…
如果我係你果個一見鍾情既男仔,我會覺得有d不好意思,如果你同你男朋友搞清好關係就最好
作者: 拳王x洛奇    時間: 11-2-2011 16:46
gd 一見鐘情不可信!
作者: ting2468ng    時間: 13-2-2011 19:06
作者: 紹雲YuN    時間: 27-2-2011 21:57
應該花時間在自己男友身上;
作者: nowyiu    時間: 25-4-2011 23:56

開口啦,有殺錯冇放過呀!!!
衰左落...咪當識個朋友囉,但係以我所見!99%成功啦~
咁既對話仲唔係有對你feel?!@!@
有留意你?!咪姐係有feel囉...
唔通留意你樣衰咩...樣衰仲會同你傾電話?慳反d電話費打反響下問好仲好過啦~:handshake
作者: Boring.KK    時間: 26-4-2011 11:28
認識新朋友係冇壞既
作者: 狗bx    時間: 26-4-2011 19:06
冷靜D...諗清楚啦..
唔好張上一段關係帶落下一段..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2