樂古Nakuz

標題: 重籌不少於幾百億找劉曜瑋仁兄,希望大家能幫幫手 [打印本頁]

作者: JORDANkOBE24    時間: 4-9-2013 02:20
標題: 重籌不少於幾百億找劉曜瑋仁兄,希望大家能幫幫手
說來話長,話說今年3月9日下午4時,有昆狗一名扮放物品,之後劉兄想收,但昆狗之後再同我講想同我收野,昆狗再叫劉兄入錢去本人AC,再叫劉兄將入數紙SD給昆狗,昆狗之後有左劉兄的入數紙再扮係自己入左數,將入數紙SD了給本人,本人一時不察,為昆狗所誤.
本人王 龍 孝/郭銳,從來只透過WTSAPP交易,一見到入數紙金額日期戶口正確,就立即入王 龍 孝/郭銳這兩個AC交易,已放出近2萬元的物品,很多三國無雙團友,或之前的買家都可以證明,本人童叟無欺,是講信用之人. 本人絕對沒有透過QQ的方法興任何人交易,更加沒有一個叫鳳的QQ帳號.

現在本人被劉兄誤會,被劉兄告上察管,含冤莫白,若有善心人能告知劉曜瑋兄台的聯絡方法,本人定必重籌,金額定不少於幾百億.若劉兄見到,希望能和本人聯絡本人E-MAIL為kwoknamjordan@yahoo.com.hk.

最後,本人深感巨商昆狗太多,產生有心無力之感,決定退出巨商,以後絕不會再透過銀行轉帳或入數方式交易,以免再為奸人所陷害,本人銀行戶口為356-451229-668,若大家見到有人叫你入錢去這個戶口,請絕對不要相信,絕對不要入.特此聲明,感激不盡.
作者: 極樂kaka    時間: 4-9-2013 03:39
你2個可以一齊去警局落份口供先
作者: 笛子魔童z    時間: 4-9-2013 05:56
呢D野好難破到案,不了了之.反而最緊要係要搞好劉兄件事情.搞到佢要告你,先同佢私下解決左先跟住去消案.剩下昆你既人件事<<老實講備左案就告一段絡.睇開少少冇謂咁煩!
作者: YoGil    時間: 4-9-2013 09:45
呢一招真係...似乎以後入數紙上要寫埋電話no.同玩家名先會安全dddd ~~
作者: HKGameCity    時間: 4-9-2013 10:53
以后賣野要入數既人就真系要學下我喇=-=
任何人入錢買野都要留收據寫資料 以免出事 無人幸免
我既例子系:與XXXXX購買商1巨幣100億=$XXX 遊戲名:XXXXX 電話:XXXXXXXX
作者: gary3665    時間: 4-9-2013 14:19
比人昆左2萬銀= =同你感情幾好都報左警先啦
作者: 落難軍人    時間: 4-9-2013 15:23
呢一招真係...似乎以後入數紙上要寫埋電話no.同玩家名先會安全dddd ~~
YoGil 發表於 4-9-2013 09:45

唔怪得HTM要咁麻煩--
作者: YoGil    時間: 4-9-2013 15:29
回復 7# 落難軍人

唔面交就要麻煩d保障自己架啦 ~ 有咩誤會嘈上法庭就真係gg ~
作者: 落難軍人    時間: 4-9-2013 15:34
回復  落難軍人

唔面交就要麻煩d保障自己架啦 ~ 有咩誤會嘈上法庭就真係gg ~ ...
YoGil 發表於 4-9-2013 15:29

我都係睇呢到佢巨商係度叫
我先知有呢種行騙方法 -0-
作者: YoGil    時間: 4-9-2013 16:09
回復 9# 落難軍人

呢種方法好似都幾耐了 ~ 我諗都有2-3年最少 ~
作者: 落難軍人    時間: 4-9-2013 16:44
回復  落難軍人

呢種方法好似都幾耐了 ~ 我諗都有2-3年最少 ~
YoGil 發表於 4-9-2013 16:09

我既退巨期:funk:
作者: 聖殤    時間: 4-9-2013 19:06
講真呢種昆人方法唔新
但只係要比好多心機落去
要平衡晒兩邊
不過講到尾...有心人陷害無心人
點防
作者: 六翼熾天使    時間: 4-9-2013 19:29
你有whatsapp 記錄
驚咩
作者: CreamSoda    時間: 5-9-2013 11:45
祝樓主早日搵到昆狗
作者: JORDANkOBE24    時間: 6-9-2013 18:02
回復 6# gary3665

請睇清楚,我係話前前後後放左2萬蚊既野俾玩家,唔係呢個劉曜瑋玩家,佢只係俾個昆狗厄左1000蚊去我個戶口,之後個昆狗ADD我話同我收野,再SD張單同我講,話入左錢,我見昆狗有入數紙,先俾左D野個昆狗,但而家個劉曜瑋呢位玩家告我,其實我同劉兄都係受害人,你明不?
作者: JIMMY8600    時間: 6-9-2013 19:08

可能我未掌握曬成件事啦
我就咁睇:
1.既然你同劉兄都系受害者,點解你唔系重籌搵昆你地既昆狗,再等警察查佢昆人既證據呢?【(如果有)你仲可以比你同昆狗既對話記錄比警方睇下有無用,當然仲要比埋佢個AC(同你聯絡個AC,如whatsapp/Email【補充,應該即系你提既鳳QQ】......)】
2.當真系唔知你點解,總之要搵劉兄先啦。咁點解你唔搵警察個邊令劉兄既資料呢?佢告得你,實有留聯絡資料比警方,而你要求既話,警方理應會比劉兄既聯絡資料比你同佢和解.【其實你掙比([size=1em]劉曜瑋)哩個名,無咩可能搵到,大把人同名啦,真系得警方先知】
方法就比左你啦,搵到記住比錢我啊!
不過我估你都唔會.....實以【唔系你直接話我知】為由唔比我............
作者: 秋    時間: 7-9-2013 00:38
呢招真係高招....希望清者自清~~盡快捉到真既昆狗!!
作者: gary3665    時間: 7-9-2013 15:14
借單買野,下次面交吧
作者: kong5201314    時間: 8-9-2013 01:00
樓主你kai姐 唔識推卸責任 射個波比返個買家
係度講比人聽自己幾樣衰 幾7  你差左未跳落黎
上到警局又唔識講野 ...比人告都係自己拿黎 ...低死
只要你將個波射返比個買家  話佢同個昆狗 夾份昆你
呢個責任係買家身上 同埋昆狗身上
如果買家再死撐  再搞大佢
都係買家 和 昆狗 的事 到時巨商 同 警察就會入手 跟呢二個人
咁就會好快捉到個昆狗出黎
認真講...話唔埋 昆狗 同 買家 根本就係 fd底 明食你架拉
就係知你地d人怕死 退錢
作者: lemonwong735    時間: 8-9-2013 12:30
回復 7# 落難軍人

哈 htm真系要問好多野 先交易到;P

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2