樂古Nakuz

標題: 入唔到台灣伺服器玩真係灰 [打印本頁]

作者: lkh1302    時間: 10-3-2014 20:52
標題: 入唔到台灣伺服器玩真係灰
平日到左凌晨2點打後基本上無咩人玩,我相信台灣仲有好多夜遊人去玩
作者: Kwit3ues.    時間: 10-3-2014 21:39
聽我之前一個fd講其實可以入台灣ser,
好似要單一個瀏覽器定程式? 之後好似bug到入去.
作者: kelvinchm    時間: 10-3-2014 22:56
入唔到台灣ser依樣野我地講左3年了...
最近都係用網遊加速入台灣(跳板/改ip等)
但無奈官方又話依D係外掛

其實過頻會對server做成影響?

其實最近台灣都無乜人玩
半夜1-1都唔會滿,雖然香港仲少人
作者: GiantStep    時間: 10-3-2014 23:30
聽我之前一個fd講其實可以入台灣ser,
好似要單一個瀏覽器定程式? 之後好似bug到入去. ...
Kwit3ues. 發表於 10-3-2014 21:39

定係要轉IP?
作者: kaka9911    時間: 11-3-2014 11:45
有幾灰姐???係香港玩唔好咩???你見香港d街場有幾強就知啦
作者: ZoMble乂幻月    時間: 11-3-2014 13:07
有幾灰姐???係香港玩唔好咩???你見香港d街場有幾強就知啦
kaka9911 發表於 11-3-2014 11:45 AM

只怕香港d ser連場都冇個.
作者: v1w1    時間: 11-3-2014 15:15
只怕香港d ser連場都冇個.
ZoMble乂幻月 發表於 11-3-2014 13:07

現在連平日下午5時後只有兩個頻道擁擠

到了晚上最多3個頻道擁擠,可以想想在假日會有多少人上線

午夜香港多數人已經休息,少人開場不意外
作者: 297`    時間: 11-3-2014 15:59
作者: ScaNda    時間: 11-3-2014 18:03
CSO大勢已去
作者: GiantStep    時間: 11-3-2014 21:43
CSO大勢已去
ScaNda 發表於 11-3-2014 18:03

只能夠回望過去,期待等運到將來
作者: raymond268    時間: 14-3-2014 14:37
其實唔難 係大陸玩CSO咪得
作者: GiantStep    時間: 14-3-2014 16:12
想同高手玩的咪轉服囉,最大問題係你部機強唔強
作者: v1w1    時間: 17-3-2014 18:38
其實國服(中國大陸)是一個不錯的選擇(眼見不少人移去中國伺服器)

國服高手的素質比香港所謂的「高手」好幾倍

當然除了要解決一些網絡或電腦問題

上面是用簡體字,某些人可能暫時不適應簡體字(解決方法:多看內地新聞或報紙)
作者: GiantStep    時間: 18-3-2014 10:43
係香港玩國服GAME通常比較lag...
作者: smionchiu    時間: 18-3-2014 20:10
最吹漲係台灣人反而可以入香港ser
作者: jackywonga6d33    時間: 20-3-2014 23:00
參考一下依條link
http://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=24451&snB=29770
雖然唔同game
但基本上無咩差別
帶定頭盔,間唔中會用唔到同好lag(個人100ping左右)
作者: kelvinchm    時間: 21-3-2014 22:23
參考一下依條link

雖然唔同game
但基本上無咩差別
帶定頭盔,間唔中會用唔到同好lag(個人100ping左右) ...
jackywonga6d33 發表於 20-3-2014 23:00

我有fd用得40幾ping
我用就700幾= =

<<和記100M
你邊間幾M?
作者: jackywonga6d33    時間: 21-3-2014 22:50
我有fd用得40幾ping
我用就700幾= =
kelvinchm 發表於 21-3-2014 22:23

同你一樣都係HGC 100M
btw,100 ping只係大約數
作者: GiantStep    時間: 22-3-2014 22:43

回復 15# smionchiu

唔通真係接受唔到我地!?
作者: ScaNda    時間: 23-3-2014 10:03
回復 16# jackywonga6d33
thx a lot,一直搵緊唔洗錢入台服既方法
作者: wwe19078    時間: 23-3-2014 16:48
大勢已去
作者: ZoMble乂幻月    時間: 23-3-2014 20:17
參考一下依條link

雖然唔同game
但基本上無咩差別
帶定頭盔,間唔中會用唔到同好lag(個人100ping左右) ...
jackywonga6d33 發表於 20-3-2014 11:00 PM

想問一下,其實呢個方法,有冇風險
作者: jackywonga6d33    時間: 23-3-2014 20:35
想問一下,其實呢個方法,有冇風險
ZoMble乂幻月 發表於 23-3-2014 20:17

VPN有風險,但至少比Proxy少得多
安全的虛擬私人網絡使用加密穿隧協議,通過阻止截聽與嗅探來提供機密性,還允許發送者身份驗證,以阻止身份偽造,同時通過防止信息被修改提供消息完整性。

某些虛擬私人網絡不使用加密保護數據。雖然虛擬私人網絡通常都會提供安全性,但未加密的虛擬私人網絡嚴格來說是不“安全”或“可信”的。例如,一條通過GRE協議在兩台主機間建立的隧道屬於虛擬私人網絡,但既不安全也不可信。除以上的GRE協議例子外,原生的明文穿隧協議包括L2TP(不帶IPsec時)和PPTP(不使用微軟點對點加密(MPPE)時)

作者: ZoMble乂幻月    時間: 23-3-2014 20:47
VPN有風險,但至少比Proxy少得多
jackywonga6d33 發表於 23-3-2014 08:35 PM

唔係呢種風險,用呢個方法入台服,有冇可能會俾人封
作者: jackywonga6d33    時間: 23-3-2014 20:56
唔係呢種風險,用呢個方法入台服,有冇可能會俾人封
ZoMble乂幻月 發表於 23-3-2014 20:47

我又唔係GM你問我做咩
but,個人推測,由於VPN只係將自己部PC connect去其它network到,更何況依個行為唔係bug,cheat,破壞遊戲平衡既事,所以應該唔會被封.如果真係會封,那為甚麼一些外國player無被人封(ip不是台灣ip,又不是香港ip,並多數可以兩邊走,我一個馬來fd就係這樣)?你怕比人封可以用分身試試先.
作者: ZoMble乂幻月    時間: 23-3-2014 21:04
我又唔係GM你問我做咩
but,個人推測,由於VPN只係將自己部PC connect去其它network到,更何況依個行為唔係b ...
jackywonga6d33 發表於 23-3-2014 08:56 PM

唔係..之前見有人講過話咩GM當呢種程式係掛
    雖然我都認為俾人封AC可能性唔大,但始終都係驚驚地
    萬一真係俾人封左就..

作者: chris_paul3    時間: 23-3-2014 22:38
要down 一個程式先玩到 但你會彈game
作者: GiantStep    時間: 23-3-2014 23:59
回復 27# chris_paul3

如果一個鐘彈一次就接受到
作者: Luhan0420    時間: 24-3-2014 19:56
我都想入台ser玩  果到好似有個ser轉洗稱0.0

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart9cle138www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2