打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] 信長英雄集中玩法區

關閉 [複製鏈接]
很易用  加點121214123335555..
一開始買雷卷加一條褲   跟往你行邊條路都得啦
如果你見到人地得黃就可以殺佢(6lv前) 第2
招 放逐佢 之後出第1招 跳過去 佢味死的話
出雷卷...咁就一定死(注意:要佢係我地個塔前
面..唔好係佢個塔前..唔係一定唔夠佢快.佢返
左去你一追就會死)
中期我會買2個茶器  因出大絕個陣時唔會扣mp 
可以唔使合兜......中期殺人勁快...一直
出大絕.放逐..第一招..佢重有血既話就赤雷死
硬 到後期打法可以一樣..冇咩特別......
前期(1-6lv):雷卷.褲.法力剛
中期(6-12lv):2個茶器.赤雷.褲.法力剛
後期(唔知):你想點就點  可以同中期一樣
我覺得佢係一隻1追1既英雄 幾好用

覺得好用既回我啦
回復 支持 反對

真田幸村
一開始就買暴風褲同回魔鋼,想殺人就12互點,爆塔就13互點,有大點大
長開真田勇士,然後合風裝-->三叉(1-2把)-->青銘槍-->菊一-->長船(買到
呢度都就完)
回復 支持 反對

淺井好明顯係一隻一對一超強英雄...如果用得好
佐佐木.官本可以不放在眼內... 
一開次可以咁加點12121412233335.....
如果唔使係6lv前殺人可以加第一招.第2招1點 殺兵
夠哂.∼∼∼!!!
殺人方面好簡單..10lv前可以秒殺到勁多人
打法  一刀.牙 一刀.瞬 大絕 ko
唔使合野都ok (10lv前) 好容易炸
10lv後  就好似難左好多...
合巨龍先  打法 巨龍 一刀.牙 一刀.瞬 大絕 又ko
後期  秒唔到人..但係都汁到下  呢隻野  後期一定要買狂暴剛
如果唔係打兵升唔到lv  
用品:
(1-6lv):法力剛.褲
(6-10lv)巨龍.法力剛.褲
(10-?lv)唔太清楚

睇下都好
回復 支持 反對

繼續黎

講下D敏英先啦=.=

濃姬

點法 : 1313141313+++++++++++++++22222222

點解2擺最尾

我宜家唔會話比大家知- -

如果大家想知 就自己點1點試下 真係點1點就好

玩法: 1開波 1條褲 再生

見紅兵就執兵 冇既話就射下 HERO 如果你見到D傻既呢 你就好彩啦

你就係咁射 到到 差唔多 你覺得用第1招 殺到佢既時候

唔好諗啦 沖埋去啦 之後 哇哇 有1舊強化鋼呀!!!

之後 6LV 就有大 照計 同你1路既人應該買了血

SO..唔好同佢玩

搵D 易死既HERO 要係人地後面射射射 之後大絕

第1招 補殺

搞掂

本人比較鍾意 玩2陣太 1狂暴 雖然 佢自身有左爆

但係咁計 %係會多左A_A SO..都唔錯架

最後 用陣太換菊一 狂暴換 長船 比我就長船先

最後位就魔水啦!
回復 支持 反對

刀劍槍矛都不用既力英
今川義元
好多人都會見到佢個樣就唔會用,不過佢真係好好用,我平時用聯合,一係就係用今川,
一係就v人,不過我用得最多既都係今川....因為佢個樣好可愛=0=|
好係講下玩法先   我覺得最好玩既,不知不覺殺....比人打到中離(要睇人)既玩法
先講技,推塔就1-3-1-3-1-4-1-3-3-2-2-4-2-2-555555555
一開就係買褲,再生,腕甲   最好就/下喎,上就方便cp啦,不過你壓人壓到都唔洗cp
一有錢就出再生,出到有4粒既時候快既5-6lv慢既可能7lv,之後就儲1200用腕甲換
武士,有錢出強化,柔軟剛合成軟劍,咁你比2個塔(開巨人)打就好似無打過咁,重可
以補d血,加上你有多重,打塔又可以打兵同英,好爽呀>0<!之後有錢就出疾風裝,
打塔就易啦~~之後未到15lv到可以打到騎營,之後有錢就將再生換能量,之後出
三叉,第2粒再生都係咁,之後就可以出名刀,出9100之後就虎徹(係娥另兩個換黎出)
如果成日比法圍可以用一個再生換抗魔杖中2既話可以出抗魔法杖(出就可以長開
巨人同火箭)咁出名刀就可以用三叉換,之後開殺人就.....就係咁樣射死佢,記得用火箭,不過係推塔既時候都有可能汁到幾件=0=人地都啞曬......
就係咁樣啦~~    now我諗今川既殺人型,有機會下次再post~
回復 支持 反對

得一個post既   前田利家
佢既連技真係好正嫁
一開波就係買褲同法鋼之後就最好就係係上路,因為方便你去cp
技既點法有幾種,快打既就1-2-3-2-3-4-2-3-2-3-1-4-1-1-55555555555
連技打就3-2-1-2-1-4-2-1-2-1-3-4-3-3-555555555555
爆塔3-1-3-1-3-4-1-3-2-2-2-2-4-555555555555
不過d裝好多都係一樣,都係一開始就力卷,之後係2個能量,之後就出得槍,疾風裝
第三種玩法就係用攻速打人最好就有雷卷方便汁兵打塔用大絕加攻卷,最好唔好就打
遠攻既英近英就最好,因為佢一定會阻你打塔,咁佢一黎你就先火鳳凰之後再打走佢
or打佢幾下再打佢走,之後就再打塔,無血就最好走啦,最就黃血走/橙血走,因為大絕用完會慢佢地,加上你有第3技,走佬都走快d,如果唔係可以打走佢都得,裝就係2支3叉,1支狂巨,疾風,蜻蛉,菊一
第1種就係開火卷打人,玩法同2種差唔多,不過係打人個時既唔同,裝同上面樣,
第一種打人方法就係有卷就得啦!不過一係就打死佢,一係就打到佢無左半條命,
見人就打佢上天先,之後係佢後面打去你自己個邊,開火卷,一定要快,之後就係咁插佢
想殺到人可以出雷卷,用黎補刀,第2種唔同既就係一開波最多可以打到人地半條命,瘦人就要等到6lv殺人方法同上差唔多,不過係唔洗出雷卷,6lv個時殺人方法同上,不過就係打去自己個邊之後就追去用大絕,等佢慢曬問光卷,之後係咁叉佢,如果佢走又無咩血就用火鳳凰,通常都死得~~好正嫁,不過係一對一先正,一team打人就開大絕先,之後慢慢sm佢地,時不時用火鳳凰,因為cd好快,不過最重要係睇魔!!!
係咁多啦,打左好耐嫁,希望可以加多d分啦>W<

[ Last edited by BragI∼ on 2006-7-22 at 01:07 AM ]
回復 支持 反對

雜賀孫市
好多人玩聯合都有可能用過佢,如果有人中2佢既話我諗你地中2既原因一定佢殺人好爽!點爽呢,就係係遠距離人地唔知咩事既時候殺人,人時人地傻傻咁(無開三段)慢慢比你射死,因為我都是過咁射死人,哈哈bao_05加上肥既速度都好快,不過要睇d招點學!
第一種:推塔同遠距離射殺人:玩法可能好多人都知1-3-3-1-3-4-3-1-1-5-5-4-55555555-2222222
講下點解要咁畸先啦,e種點法係不會比人知你出現左/未出現,通常都係有兵就係遠少換狙擊,最好就見英就射佢,有d人笨笨地就咁比人殺左bao_06不過去到5-7開狙擊係有d危險,人地知道你通常係咩位出現佢就有可能係樹林等你,不過可能你知道既時候比人殺左,所以最好就係見佢出黎就係咁射佢,又或者係樹林度射兵同英,因為狙擊係可以加你睇野,可以睇遠d,佢有人黎都可以見到啦,不過e種係玩暗殺同推塔,d裝就一開波就褲同5隻敏鞋/一再生4鞋,之後就出2把陣太,不過最好有一把陣太就快d出狂暴鋼,咁殺人就好易啦,不過想快d推塔可以出左疾風裝之後2個能量之後再出2把陣太再出狂暴鋼/刀,推塔方法好多人都知啦,係最遠既距離推,不過一定要有兵,如果唔係會睇唔到,咁佢自己就會走左去前面(f27),咁就死啦,又或者你可以係樹林打既,不過見人黎就好啦,不過我建議想推塔賺錢就最好等塔重有1/4,1/3開3段,咁d錢就係你嫁啦,d裝就係疾風裝,2把陣太,1把狂暴太,一把長船,之後我個人就中2出正宗武士,唔會出菊一,不過出唔出都係睇個人!
第2種:易肥同殺人:玩法就2-3-2-3-2-4-2-3-3-1-1-4-1-1-5555555555
e種玩法就好易肥,一開波同上面有d唔同,你中2長用雜賀眾可以褲加法,之後4鞋,一去就開雜賀眾,你可以由得佢地自己打,不過行就一定要一齊行,之後你會發現d錢賺得好快,如果快既話,咩都唔出用e d裝8-9可能出到一把長船,真係有d可怕,殺人都好易,開雜賀眾,之後全部都係射英,咁佢d血就絛好快無,
如果真係想殺到人可以見佢就開3段(一定要有雜賀眾),之後就300入手啦!因為3段係可以普通/狙擊個時用既,咁無狙擊開3段,走一定會走快d,攻速都會快d,殺人都算易,d裝就無咩唔同,不過第2種出裝係會快d,不過出法就有少少唔同,先出能量鋼,之後就出狂暴鋼,之後就疾風裝,其他就你地中2,就係咁多啦!

[ Last edited by BragI∼ on 2006-7-22 at 10:04 AM ]
回復 支持 反對

活動完了
回復 支持 反對

由於此貼過舊 大多玩法已經過時 因此解除置頂
回復 支持 反對