打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]魔 堡

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 29 at 2006-7-15 05:21:

單靠一個人既說話就可以禁
我就唔信上頭會信你^^
你唔駛再講喇 小朋友 你威哂喇^^
你要+油啊 我等你^^

我知佢點解咁想禁魔堡啦@@"
可能佢以前玩箏堡威唒..一次入魔堡玩唔識輸左比人串,,所以就懷恨在心@@"
哈哈..笑死bao_41bao_41bao_41bao_41

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-15 05:24:
http://evchk.wikia.com/wiki/Nakuz

剛剛無聊找到

真可笑可笑。

題外話,我從來都只玩evo,玩箏堡次數不多於3次

呵呵..證明你真的很無聊,,無聊得扮唒勁咁係度搞事...
可憐T.T

Originally posted by 小稻 at 2006-7-15 05:24:
http://evchk.wikia.com/wiki/Nakuz

剛剛無聊找到

真可笑可笑。

題外話,我從來都只玩evo,玩箏堡次數不多於3次

又不是說你..幹嘛爭著認@@"

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

唉…
不跟這些低B無聊的小朋友吵了~
先閃~_~

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我跟同學講緊老師D壞話都可以@@"點解我同佢講某人壞話一定要是你@@"
算吧..你要爭著認我不阻止你=0=
唉...理解能力真差..
算了..閃吧

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-15 05:38:

但我不會把這些話說完之後再去五十步笑百步

對啦,如果沒有魔堡的問題要討論,就快去投訴區炮轟我

我們沒你咁無聊和低B@@"
嘿嘿,,我地小朋友有大量..放過你D無聊人-0-(em62)(em62)

回復 支持 反對

Originally posted by 小稻 at 2006-7-15 05:38:

嘿嘿,,我地小朋友有大量..放過你D無聊人-0-(em62)(em62)

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

Originally posted by 29 at 2006-7-15 05:40:

你這算是挑釁嗎?
果然係小朋友
小朋友既處事方法真獨特bao_40

算啦@@"我地唔洗同佢嘈落去啦..又佢自己係度自言自語重好@@"
我地小朋友有大量唔洗理D無聊人
一齊閃吧@@"
BIBI!!!

回復 支持 反對