查看: 83639|回復: 998
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[WE PES總匯]國慶日放出!!WE2007/PES6最後更新英文存檔!!

關閉 [複製鏈接]
主程式到係咪是但dl一個就得,之後dl左點做....仲有修改器有咩用 =.=
回復 支持 反對

原帖由 乾坤 於 2006-11-20 14:44 發表
點樣裝個kitserver嫁

我都唔明呀 =.="
教下啦....裝到pes6 裝左免cd開到玩,不過唔識轉中文同理放d波,仲有波衫
搵唔到kitserver係邊 =.=
回復 支持 反對

原帖由 天地毒殺 於 2006-11-21 18:22 發表
弄載完kitserver之後
解壓
把成個kitserver files放去你莊PES6個folder度
install

仲有個個中文補丁我用左次次都小咁隻字 =.=" 一係冇字....
放左入去,但係按左setup彈左個success出黎之後玩都係冇轉到波同波衫....
點解 -.-"

回復 支持 反對

原帖由 kelvincky 於 2006-11-22 08:55 發表
我裝完,,仲玩到,,不過我想記點轉掣ar??

佢本身keyboard個設定Ps2果個既手掣oppsite side,,

我想改番去,,出面setting又改唔到,,入面又唔知邊個打邊個,,

help~

你可以係比賽中間到轉的,唔識就問我啦 =.=
回復 支持 反對

原帖由 ┌月之宿命┘ 於 2006-11-24 20:17 發表
淨係玩ml sin有事...............玩第一果個模式就冇事...點解會咁架.....搞到我冇得玩....好悶呀

我都係咁,不過我搵到解決方法,就係你開左pes6係視窗型態(開住個kitserver,嗜係仲work)入左ml之後就按setup既remove,咁樣你玩完第一場之後都唔會踢game,但係仲有波衫同波係到,咁樣解唔解決到,如果仲係唔明就問啦
我咁樣玩到,match到既波衫都係冇變,仲係新咁 -口-"
回復 支持 反對

原帖由 .明日之後. 於 2006-11-25 10:30 發表
我想問下setting個音效係邊度較架??

你係比賽既時侯按暫停(pause)個到有個sound setting怒
回復 支持 反對

原帖由 Barry101 於 2006-11-25 14:18 發表

help 我la 次次都唔教我
點install ar?
同有冇鞋doW?

http://pesmaker.free.fr/kitserver.rar
dl呢個,入邊有哂波,你放落去個到再裝就可以了

原帖由 a18730 於 2006-11-25 10:06 發表
我想問問禁咩制先轉到d 鞋呀.....

你要係edit到轉嫁
回復 支持 反對

原帖由 a18730 於 2006-11-25 19:02 發表
係edit既邊到轉..入到去仲要禁咩制...我入過edit boots都冇野

你想轉最新的係冇既
只可以轉係we到比左你既
回復 支持 反對

原帖由 edward123546 於 2006-11-27 18:17 發表
kitserver足球包使用方法:
解壓後放進kitserver/dat/GDB/balls

點解我個kitserve冇dat既?

冇可能,我一dl左落黎就有
回復 支持 反對

原帖由 tiger2 於 2006-11-27 22:54 發表
毒殺 兄!我用咗kitsever後有部份球員球衣衫領有錯體現像係唔係我部腦唔夠勁?重有我想問個中文球員姓名個save是否沒有更新版呀?

錯體既情況我都有,不過唔係好嚴重 = =
回復 支持 反對