打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
用 1K DEATHS 唔得 .. 由 41 - 45 你已經差唔多 KO 哂 .. 想反如果賣左 1K DEATHS ..

買 10K MINDS + 20K AIRS 就可以升到呢 .. MINDS 20EA AIRS 15EA 到 .. 差唔多 ..

MAGE 個到 .. 既然係少人既 .. 大家可能要做咩 MAGE ..
回復 支持 反對

能夠把他說的廢話 DELETE 嗎 !? 很礙眼 =________________="

仲有 .. 大家到 45 未牙 =)
回復 支持 反對

你不想 BIND 就等我黎吧 .. 60 MAGE 喔 .. 應該能夠有點兒作為吧 ..

而且我只是 42 COMBAT .. 45 也有 65 MAGE 吧 .. 但是要升 RANGE 有點難 =____="

好踏入考試週了 .. 要努力溫習了 .. 可能我會比較落後 .. 但不要緊 ..

正是考驗各位團員的時間喔 .. 看看團長不在時 .. 大家會否還遵守規矩喔 ..

對不起 .. 看來大家期望的 .. 與 SR 的 CLAN WAR 要遲點兒了 .. 加油吧大家 ..

回 TONY 的 .. 很多謝你百忙之中抽出時間來支持我 > <" 你都要加油喔 ..

回復 支持 反對

我都係完左先考牙 .. 不過要開始溫書咋嗎=________="
回復 支持 反對

加油了 .. 火 .. 我不在時 .. 你便是團長了 .. 要加油喔 ..

要走的還是要走 .. 但總有日我會回來的 !! 帶著 10A 的成績表和 1 B 的金錢 ! LOL =)
回復 支持 反對

嗯嗯多謝你牙 HARRY CHAN =)

嗯 .. 牙TEAGOD .. 你駛唔駛我幫你整牙 !? 我 75 RCING WOO .. 要既係MSN到ADD我 ..
回復 支持 反對

這個 CLAN .. 是絕對不能放棄的 .. 當初開 CLAN 時想得很清楚了 !

至少要在 RS 裡留下名字 !! 所以火 .. 不用為這擔心 .. 反而快點練MOUSE的LV吧 ..
回復 支持 反對

可以考慮下 .. STRONGHOLD LV 1 既 MINO 啦 ..

有 10 HP =______=" 12CB ..

仲差 3K 就有 48 RANGE .. HOHO!!
回復 支持 反對

KEBAB 太約 2GP 一個啦 .. 不過要一次一次咁 CLICK .. 好煩 ..

至於D野 .. 都係D高血低 ATT , STR , DEF 既 NOOB 黎架傘 .. 好易贏 ..
回復 支持 反對

但係 MAGE 始終都係未有 =______________________________________="

唔理住 .. 15EA 係公價啦 .. 我之前未 RUNECRAFT 個陣係買 10EA 的 ..

CHIE 你又唔早講 .. 早講既我同你買 100K 啦-0-"
回復 支持 反對