打印 上一主題 下一主題
收起左側

比賽時間商議貼[For [PlK] VS T.8專用]

關閉 [複製鏈接]
win左咪得囉 唔通唔俾人講野? 我地又無罵佢地d咩 佢地狂lag狂停 咁算點? 唔通玩信長就一定要咩都唔好講?
講野個d就算再強 都唔得?
唉∼算 俾你重賽又點呀∼又係win

回復 支持 反對

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-25 21:16 發表

重賽又win?? 好有自信@_@ 真想見識見識

你地自己玩得有幾勁 起頭先個場到見到哂啦 
我地由頭壓到落尾 你重有膽起度咁多野講∼
你地咁都俾你囉到個重賽嘅權利 
唔好以為好好運 玩信長係要有實力 唔係講運氣

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:21 發表

win左大哂?知唔知舉辦比賽既原因?係增進友誼和技術
你去kxx睇下比賽rp有冇人係咁爆粗~

爆粗只係發洩自己有幾不滿 唔通咁你都唔知?
唔通你係為左爆粗而爆粗?咁我冇野好講!!
而且你講kxx
咁個d人會唔會玩玩下咁暫停?
咁錯一次又話冇野姐 咁2次
唔通咁都叫唔小心!?
如果你話佢唔小心 我都係唔小心打錯字 講左粗口姐
而且你話增進友誼 你係唔係搞笑?唔通你俾人殺左 之後就話好欣賞佢技術?
老實咁講 邊個會? 至於技術 我就係為左證明我地的技術去到邊 先會黎比賽 你估純粹為左囉分?
你估樂古d分就係好值錢咩?

回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:49 發表
問題係一開始你地講左無數句粗口 就係E一點
如果你地無講粗口 我要你地重賽?用腦唔該
E D係自己攞黎 佢話RE咪RE囉 你理得佢姐 你當佢發UP瘋唔得?
亦都講明 要有理由先可以重賽 佢地係無理由
你理得佢 ...

佢地係咁lag 我地覺得煩 就發表下感受 咁都唔得?
佢話要重賽 我地緊係唔得啦 唔通就係你一句 又要我地哂20蚊去打機?
而且我地就係唔想lag先去網吧 咁佢地又唔去 
又話重賽 正常人都嘈下啦
而且講返轉頭 邊有比賽 唔比用全頻?
講下野就要re 咁ok啦 你玩哂∼人地win左 又起度 講小動作
如果我地起比賽中 用外掛 用bug  俾裝 借裝 分享 我地冇野好講!!
但係你d家為左少少唔重要嘅野 令到我地全部要再俾錢去玩 你會唔會接受?

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-25 21:54 發表

喂喂你係咪傻架~"~ 我有出賽咩~"~? 你認清楚左人未先呀...神人

重賽會一會你 lo ~"~

你有冇出賽 同我冇關係 我都冇興趣去探究 而且你唔出賽 係你嘅問題 唔係我地問題
重有一點 團戰 唔係講個人實力 係講團體合作性!!! 唔好以為你自己可以1啾5先得家

回復 支持 反對

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 22:01 發表
【請仔細閱讀比賽規則】

*比賽時須用樂古帳號為遊戲名稱,否則取消參賽資格。
*請每位玩家在比賽中期(即15等 至 20等時)影一張相作清白證明。
*若已報名者,但發覺自己當天不能出席,請在比賽前2天聯絡有關隊友或人員。
*比賽最終地圖及分組名單會於開賽前一星期公佈。
*嚴禁使用BUG,如被發現者將被扣分或永久封鎖樂古帳號。
*嚴禁使用所有外掛,如懷疑他人使用可要求對方影下相片及rp,一經証實永久封鎖帳號。
*比賽期間禁止使用公頻,禁止出言侮辱,如發現即時封鎖帳號。
*禁止一切分享部隊、供裝、借裝,違反者一律重罰。【馬死也不能借馬】
*連線方面,如發現LAG機問題請於全場最高等級12級者前提出重賽,否則必須繼續。
*禁止中離,如隊友斷線可自行分配裝備,如某方多於2名隊友離開即可要求re【45可在10級前提出重賽】。
*若中途有隊友因急事而要離場,請使用全頻通知,並不能另購裝備;如離場時最高等級者低於10級以下可提出重賽,否則必須繼續。
*英雄自行選取,無分限制,但中立英雄請自行爭取。
*馬被打死後,自方撿取必須交還,敵方撿取則無法取回,請小心。【如發生因馬死事而中離或侮辱他人者重罰】
*每隊最多擁有一次重賽權限。
*不論重賽或原賽都必須交出rp和相片,無論輸贏都必須交出rp。
*比賽所有rp請於指定時間放回指定文章中,否則則被視為棄權【包括投訴、原賽及重賽】。
*最終決定權持有者為nakuz。

louislung已經可以ban ac
而家都無ban你都算 仲要嘈番轉頭
E家係你比賽定我比賽
E家係你爆粗定我爆粗?
E家最大既問題係louislung出言侮辱對手 明白?

你地口口聲聲話我地無理你地感受,咁你地有無理過我地既感受先?
你地口口聲聲話對手廢 咁打多場都唔阻你地好多時間姐
你地話係網吧 有咩證據?你係屋企扮係網吧都得架啦!

我地唔理人地感受? 咁你有理我地咩?
我係話對手廢 咁又點? 打多場? 話左去網吧打 打多場 你俾錢?
我地冇證據?最少網吧個管理員可以做證

原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 22:32 發表

佢地係咁lag 我地覺得煩
*連線方面,如發現LAG機問題請於全場最高等級12級者前提出重賽,否則必須繼續。
已重申多次
你沒有要求就必須繼續
發表感受不是以粗口代表
以粗口只會顯示你們的品德極低

...

我地就係唔想lag先去 咁就算重賽又點? 而係lag 又重賽? 重黎重去都係用個部機 有咩分別!!!!!!??????????
唔去網吧玩 屋企部機又要lag  咁算點?重賽? 有咩用? 
都話左粗口 只係發洩自己情緒
回復 支持 反對

原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 22:53 發表

轉至某人說話:
一句講晒,贏左怕輸,錯左唔認

現在一定要全人類去網吧玩嗎?
你沒有要求對方重賽再由你們開場
你們必須繼續
規則已清楚列明
你們沒有看清楚就沒有資格嘈
你點講都是無用
最終決定權為 ...

冇人話一定要去網吧玩 咁lag 人地又話重賽 又點? 
重賽重賽不停重賽 好心啦 一場定輸嬴 最後冇手尾 我地可以重賽 但唔會去網吧∼lag 唔好話重賽!!
而且我唔理人感受?咁佢lag有冇理我地感受?
回復 支持 反對