打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇人可以教下我d人物既招??

關閉 [複製鏈接]
想要睇連招...做我徒弟啦...呵呵 !!! 我就連招厲害...決斗唔係好得...[[bao_29]]
回復 支持 反對

喔~我以為乜藍色畫面=.="
8成人物都可以做到呢D效果...
特別係可以發魔既人...八神...蓮娜...雅典娜之類
就係個魔打死對方一刻出絕招就可以...
之前我做左個02MV全部都係...
呢D唔係藍色畫面...係黑屏慢動作...
我覺得VICE...ANGLE...大門...瑪麗...莉蓮娜...百合最好睇...
死左都仲可以打對方 =.="
回復 支持 反對

對拳皇決斗我沒乜心得...
對連招破招...都可以下...
可以話94-02沒乜難到我...
不過唔好講浮空同BUG =.=" 呢D沒乜意思 ...
回復 支持 反對

有對拳皇有興趣朋友去我個QQ空間講下你D拳皇故事或心得...
http://224252534.qzone.qq.com/
有手機上支持的3PG格式拳皇短片下載...
有機會出來見面送你個CD...成只都係手機D拳皇短片...8成1招死...
喜歡2000更不要錯過...有幾個MV曾經在一個現在已過期的網頁評價非常高...
回復 支持 反對

冰女同沙拉美都係一樣=.="
有機會1條血...機率我就唔知道幾多啦...
唔係1條血就等于一下C左右 =.="
我覺得最垃圾應該SETH個暗必 =.=" 沒機率可言... 點都係DD
回復 支持 反對