打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁舞團竟然有D咁既團隊~無理團隊~

關閉 [複製鏈接]

回復 50# 的帖子

你都幾撚好笑架啵!!` 之前又係度批評king`s 而家明白哂又係度扮哂威咁 你真係好可愛架姐^____^`

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
浩哥 -40 含粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

請你講名吧= =...唔好係到扮可憐 ....唔該
同埋真係有依件事..定係佢自己作故仔都未知...
其他人就出聲嘈?話我地團無理?你地肯定有依件事?
唔肯定既話 請不要亂咁話我地團

回復 支持 反對

-.-你入得KING'S就預左知道商城pw係由佢地keep架啦
咁點解你唔想由佢地keep pw 都要入king's呢?!
難道你入kings係為左想出名?_?
團有團則-.-你做錯野就預左會比人封ac''
入咩團係由你自己去選擇...勁舞又唔係得kings一個團
佢地迫你一定要入團?!=.=我覺得你有你自由囉..
當初點解你又要入團..之後有事..又要周圍講呢=)
回復 支持 反對

極度恥笑.........
回復 支持 反對

a__________a我睇佢呢個po笑左好耐/v|
又吾敢用真ac/v\
回復 支持 反對

大家好,我就叫江文龍,都係KING'S小龍,就係呢位融樂然小姐講個位無啦啦封佢AC,仲要話我追佢唔到就封佢AC的一位人兄^^話說我同夢夢係07年的11月左右識佢,之後唔過幾日仲做左情^^(我叫追唔到佢之後仲要封佢AC?)當然,個時的AC不是king's團ac^^,之後佢就同我講,老公呀,我好想開king's團ac呀,可唔可以幫我開呀,之後我就答佢,緊係冇問題啦,話就話我勁唔想幫人開ac,但係老婆想入,你又係我老婆,入king's冇咩問題的,咁老婆你想要咩名呀?之後佢同我講我想要king's迷夢,同king's醉夢,因為我唔想有人用左呢個名,所以老公幫我開2個得唔得呀?我就話冇問題,之後佢講咁老公,我要你ac同我個2個ac都做哂情嫁,之後我講,你係我老婆緊係要做哂佢嫁啦^^就係咁,我就幫佢開左2個king's團ac,之後佢又同我講,老公呀,我又諗到個名呀,幫我開呀,之後我覺得,唔係有2個ac啦咩,仲要開?但因為我太愛佢,所以之後都開左個ac叫king's迷醉同king's情夢,就係咁,我就一連幫左我最愛的老婆開左4個king's團ac啦,但佢同我講,老公,我好想同你開60個ac同你結哂60次婚呀,我要結完之後係官網到po哂咁多張我同你結婚的相^^,我覺得,條女都幾鐘意同我一齊,(正)不過開咁多king's團ac好似唔知點咁,不過都唔理啦,跟住,我成日因為想陪佢係天下打機,頭一個月一日24個鐘入邊,係電腦前面陪足佢20個鐘,之後我返東涌個時用一個鐘同佢傾電話,返出來荃灣又用左一個鐘同佢傾電話(因為車程大約一個鐘左右啦)之後返到屋企,仲有2個鐘就係用來半個鐘沖涼,半個鐘食飯,仲有一個鐘就係來訓嫁啦^^其實我計過啦,我同佢一齊頭一個月,訓都唔知夠唔夠24個鐘^^係陪佢個20個鐘入邊就開眼仔比佢睇同我一齊玩,仲有一陣同佢係勁舞同msn到傾,但我一應遲佢小小佢就一定會講句,(你係到媾女?我知我係第三者嫁啦,我唔想阻住你同你老婆一齊)大家諗一諗,我一個月都咁陪佢有可能有老婆?佢係第三者?我同相思去天下打機個時,佢覺得相思係我壞朋友,所以唔鐘意我同佢玩,之後我一直陪夢夢玩,有時仲出去天下到同夢夢傾電話^^一有人行過只要識的我都叫佢地唔好出聲,因為驚老婆嬲><不過我成日叫佢出來見佢,佢就係唔制,都唔知點解,不過點都好啦,佢點都係我老婆,佢話佢有先天性心臟病,所以佢爸爸請了保鑣睇住佢,唔比佢離開,要好好睇住佢,所以唔可以比佢亂搵其他人,唔可以比佢亂識其他人,佢講一有機會就會來見我^^咁佢係我老婆,我緊係信嫁,之後到第二個月個時,我真係太累啦,成日咁落去,之後慢慢陪佢個20個鐘變到得返10個鐘左右,(我係唔係好衰?)之後佢同我講,你冇之前咁愛我啦,我同佢講我一日訓得個1個鐘都唔知夠唔夠,我宜家精神又勁差你想我點姐?之後我又多口講左句,比你d朋友呀,都冇可能成個月一日訓得一個鐘啦,佢講,我d朋友呀,可以因為我一個星期訓得3個鐘呀,我o左- -.之後係第二個月同佢一齊個時仲同左相思嘈得好勁,差d冇兄弟做.之後連小鈴生日我都因為條女講唔比去搞到冇去,(但我應承左小鈴去嫁><我知我衰,對唔住呀小鈴)之後同佢到我2月25日要上庭啦(因為之前有人恐嚇我第一條女要我做d犯法的事條女喊到又勁驚叫我去做,- -最後都去左做,條女係05年的10月12日同佢一齊單野係06年1月中先犯的事之後同左條女係06年的11月22日同佢正式分手)所以要上庭之後我入左壁屋21日拿報告,到3月17日上庭個官話要3月18先決定,之後係18號又保釋左出來,個時夢夢就同我講左句老公,我仲想開多個ac叫king's夢姬呀,因為之前我比哂頭4個ac個商城pw佢,佢改哂pw,我仲因為信佢講,佢ac唔會有其他人知佢pw嫁,我就比左佢啦,但我同佢一齊咁來,成日都唔知邊個用佢ac,又同我講話不如我地散啦,(我覺得我地唔應該一齊),(我唔鐘意你嫁啦,你死心啦)等等的字樣,令到我以為佢同我講,之後佢都一定會同我講,有人搞佢電腦,跟本個個唔係我來,之後我覺得,好彩唔係老婆姐^^其實由我幫佢開king's團第一個ac開始,就唔知邊個用佢ac,msn同我講仲有係電話到同我講要同我分開,我成日信以為真(係唔係好蠹呀我)之後佢仲同我講電話入邊個個女仔係佢表妹來嫁,同佢把聲好似我先分唔清姐,仲成日叫我同佢散個d人都話夢夢有第二條仔呀,唔好煩住佢啦,你算得係咩野,成日令到夢夢喊,(其實夢夢係因為佢地打完呢d野,之後以為我要同佢散佢先喊)其實當d人用佢ac叫我同佢散份佢同我講散個時,我喊到唔知點咁,相思小鈴見到我咁,都話我傻,唔好同佢一齊啦,仲同佢一齊你分分鐘會有精神病.因為我成日喊個時用頭撞來撞去,成日係天下講好掛住夢夢呀,我好愛佢仲要勁大聲講,係唔係覺得我有小小變態?之後我幫佢開個個king's夢姬ac我就係冇比商城pw佢,佢係都要個pw.但因為之前有d事我冇比到pw佢,之後佢就嬲我啦,你都唔愛我的,之前會比我嫁,之後到我4月1日又上庭個時- -又唔好彩地入多去一次(又係21日)之後出返來我見kimg's情夢個個ac同king"s晴天做左情,但未結婚,個時我好緊張,因為king's晴天個ac唔係我來,其實我同佢一齊咁來我不單冇見過佢,仲佢身邊有好多男仔媾佢,佢講搵king's晴天做佢情,係我唔係到的時間頂住,其實佢地係好朋友來炸,我信啦,之後我第二次出返來個時我想用我其他ac同佢king's情夢ac做返情,因為點計佢都係我條女邊可以同第二個男仔做情嫁,好彩仲未結婚姐,之後佢死都唔開情夢ac,我就覺得有d野啦,之後我一問相思,佢講佢係我出來之後同左king's晴天結左婚呀痳,你唔知咩,我仲好記得佢係仲未結婚嫁???之後點知真係,到佢叫我打比佢解釋個時,我係你未出來之前同左king's晴天結左婚嫁啦,之後仲講king's晴天人地幫左我地咁多一個ac同佢做情姐,結婚姐,算啦個個ac姐,人地又幫左我地咁多,比你地會點諗?之後我講唔得一定要解,之後佢講唔解,其實係king's晴天之前有6條仔都媾過佢,都同過佢一齊.係佢同緊我一齊個時喎,之後條女仲同我講其他人見過哂佢真人,比你會點諗?不過佢同我講我只會愛你江文龍一個炸,我只會同你結婚,其他人我唔知點同佢講散先同唔知點拒絕佢地先同左佢地一齊左炸,你又唔怪得佢地嫁喎,你又對我冇第一個月個時咁好,自自然多左人媾我嫁啦- -比你地會點諗先???之後到宜家佢仲同我講king's情夢個個ac我都唔係成日開嫁啦,你一出到來你一on我就on返king's夢姬同你玩嫁啦^^(到呢到係唔係仲唔明點解我要封佢ac?其實佢係心淡團,仲有夜音,仲有幾個團都仲有ac,仲唔比我知,仲要成日on都升上19lv啦,我未入去之前佢仲未開的ac?)其實個個人一入團講到明唔可以開其他唔係團的ac,一入king's團就唔可以開其他ac,但佢仲要長開,當本團死^^咁我問大家封得岩唔岩先?)佢講我封左佢ac個時冇同佢講,我仲好記得有一晚,係佢同king's晴天同一間房個時,佢on king's情夢,我爆左個喇叭講左句,請king's情夢交出king's團5個ac,king'迷夢.king's醉夢.king's迷醉.king's情夢,同king's夢姬的ac之後佢一見到唔理,仲密佢叫佢比返king's團ac出來,之後佢就彈左冇on到,之後我先封左夢姬ac,大家諗一諗,如果我連king's夢姬ac個pw都比左佢你覺得會點?之後有一次我見到佢又on king's情夢ac我密佢,佢同我講左句說話,你快d比返king's夢姬個ac我呀,如果唔係,我報警嫁.- -我諗緊,宜家你做錯野我問你拿ac你反問返我拿返king's夢姬ac,- -仲話你宜家仲有單野,我一報警你就玩完嫁啦- -問問大家我可以點???之後佢仲同圍同人講我呃佢出來為左扑佢,我請問大家,我同佢一齊咁來,見都未見過我呃佢出來為左扑佢?都算,係,我錯ok?我咁對你我錯哂.我唔應該咁差咁對你,sor,我仲同左你結左咁多次婚,係我錯,好對唔住,阻住你咁多時間,但我仲有d相想比大家睇下,d野係佢打同我同佢結左咁多次婚,有d因為解左所以sor,唔係全部的結婚相><
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

[URL=http://www.picamatic.com/view/244666_2008_2_15_5[1].21.0/][/URL]

回復 支持 反對

係咁多啦,thx^^大家如覺得我錯的^^打比我話比我知我錯咩,我會多多改變下自己過錯^^
回復 支持 反對