查看: 34531|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

LunG SeR 新型喪屍 【排骨精VS無腦喪屍】(更新左mdl下載空間,30秒內可以下載完)

遊戲貼圖

******喪屍種類介紹******

一般喪屍- 典型喪屍 血量,速度,防護 都是平均
猛禽喪屍-   速度快,但血量不足,這點是要注意的
自由喪屍-   跳得高,血量中等,速度較慢一點
肥胖喪屍-   血量高,速度慢,跳得低
寄生喪屍-   吸血量X3倍,速度一般,血量中等
憤怒喪屍-   放射性

******特別模組介紹******

人類被改為【排骨精】
喪屍被改為【無腦喪屍】
排骨精同無腦喪屍個樣都改左啦=- -=
ADMIN 也有特別模組

******喪屍插件介紹******

按 M 可以打開玩家選單,內有多種設置
排骨精扣無腦喪屍500血可獲得子彈包一個 , 無腦喪屍傳染排骨精可獲得子彈包一個
伺服沒有無限子彈,請按[,] [.] 利用子彈包購買子彈
子彈包可以購買到額外物品,,如子彈,喪屍物品,跟槍械
降落傘是免費提供的,玩家可以在控制台打bind e +use,然後按e用
炸彈轉為燃燒彈 閃彈轉為冰凍彈 煙霧彈轉為照明彈

******喪屍模式介紹******

本伺服器有好幾個模式,每局都會有一定機率抽取不同模式
復仇者-  只有1隻喪屍,有接近8000血,而且跳得高,一刀必殺,喪屍要殺晒所有排骨精
倖存者-      只有1隻排骨精 ,有成5000血,免費送支重機,無限彈,排骨精要殺晒所有無腦喪屍
正常-          就如正常傳染喪屍一樣

******重生模式講解******

如果無腦喪屍比排骨精多的話,,當無腦喪屍死後,便會重生為排骨精
相反,如果排骨精多的話,當排骨精死後,便會重生為無腦喪屍
注意!! 使用kill指令自殺的玩家,不會獲得重生

******極速成為喪屍獵人******

排骨精:
首先,緊係拿拿臨選左支槍~
跟住呢,,就係同d隊友行埋一齊
見到喪屍啦~~
就一齊圍佢
圍到d子彈包有成10個左右
就快d禁M制 買番支勁槍啦~~
有左支勁槍就快d去搵喪屍單挑啦~~

無腦喪屍:
如果你話你既技術一流既話
就選擇做寄生喪屍吧
吸血X3倍
傳染一個人就可以有成 300~500血增加
傳染左3個人就有成2000血啦@@

******伺服器介紹******

伺服名稱: LunG SeR喪屍出籠
伺服類型: 喪屍
伺服IP: 124.244.82.153

******sLienT喪屍隊伍******

LunG SeR ×  sLienT喪屍隊伍
正招收隊員中
有意請加入M群
group223573@msnzone.cn

加入隊員流程:
1. 加入M群- group223573@msnzone.cn
2. 然後取得隊伍論壇網址(M群名字有講)(不能post論壇網址= =)
3. 依家申請入隊
4. 跟住就等批准
5. 批准完成後就可以改名嫁啦^^

******模組下載******

如果你唔想係CS入面DL既話就可以係呢度下載
網址: 點我下載(30秒內可以下載完成)

感謝yathsing提供這個空間
下載後放入models/player 即可!

回復

排骨精同無腦喪屍都似係 喪屍
咁 ct 做咩?

你d models download死人啦, 咪用咁多啦

回復 支持 反對

原帖由 chiksum 於 22-6-2008 01:05 發表
排骨精同無腦喪屍都似係 喪屍
咁 ct 做咩?

你d models download死人啦, 咪用咁多啦

..................CT變左排骨精-,-"""
10幾MB到~~~真係下載死人-,-
~~~~
回復 支持 反對

原帖由 LUNGSERSER 於 22-6-2008 08:40 發表

..................CT變左排骨精-,-"""
10幾MB到~~~真係下載死人-,-
~~~~

解決方法:
1. 用少d
2. 轉空間 , badongo 其實都唔快得去邊...我下載都要 半個鐘
回復 支持 反對

冇咩空間可以支援到30mb而且快- -.
除非=- =-自己空間= =
回復 支持 反對

原帖由 sLienT 於 22-6-2008 15:06 發表
冇咩空間可以支援到30mb而且- -.
除非=- =-自己空間= =

完全唔agree你話佢快
1 秒得 1x kb
快???
回復 支持 反對

唔係指badango= =
係話
依家無咩空間可以下載得快-
只有自己空間
回復 支持 反對

有的, 你搵下yathsing o的 post o的空間啦
1 秒有 1 mb (我自己)
回復 支持 反對

好似好正!!!!!!!!!!!!!!![[yoyo_138]] [[yoyo_138]]
回復 支持 反對

原帖由 chiksum 於 22-6-2008 14:40 發表

解決方法:
1. 用少d
2. 轉空間 , badongo 其實都唔快得去邊...我下載都要 半個鐘

都係慢~~~~~整少左啦~~~
我都上傳左叫人直接下載到player
回復 支持 反對