打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] v3v 白痴無聊多事幹

我都經常見個女仔開喇叭;

但佢要咁做真係阻止唔到,每個人有言論自由

樓主你自己集中力強d咪無事lo;

你唔洗下下係勁舞遇到d咩事特登開post講下ma?

被人踢又講1大堆野, 人地經常開喇叭又講1大堆野

特登開post講?有呢個需要ma?
回復 支持 反對

原帖由 [Baka;]★y0` 於 5-8-2008 03:48 發表
我都經常見個女仔開喇叭;

但佢要咁做真係阻止唔到,每個人有言論自由

樓主你自己集中力強d咪無事lo;

你唔洗下下係勁舞遇到d咩事特登開post講下ma?

被人踢又講1大堆野, 人地經常開喇叭又講1大堆野

特登 ...

[[m73]] 錯曬了..

我被人踢唔系咁都講一餐..

比人踢事小..佢叼我媽媽事大..

[[m48]] 由此証明勁舞惡人多右多
回復 支持 反對

原帖由 may710 於 5-8-2008 02:41 發表

而家你講野都好無聊呀!! 又暴燥
講來講去都講唔到想點,又無重點!!
一係就爆粗,咁你同果條友有咩分別啫
你想點啫,叫GAMEONE唔好賣喇叭俾佢好無?
人地買得就梗係用架喇,唔通買黎睇咩!?
你地膠 ...

wakaka-0-

佢買黎打咁膠多無論野做乜先得咖..

你地都話有言論自由

咁我開post話佢煩都唔得/

彈回家鄉ba喇你
回復 支持 反對

原帖由 may710 於 5-8-2008 02:41 發表

而家你講野都好無聊呀!! 又暴燥
講來講去都講唔到想點,又無重點!!
一係就爆粗,咁你同果條友有咩分別啫
你想點啫,叫GAMEONE唔好賣喇叭俾佢好無?
人地買得就梗係用架喇,唔通買黎睇咩!?
你地膠 ...

咁鍾意自己去食喇...傻比...
回復 支持 反對

人地有事吹雞既話用喇叭....如果咁岩真係果個喇叭係既話..咁點算??
佢成日好似洗頻咁"@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@"
我無無聊聊係你地間房咁你地都煩啦...可能踢埋我走添
有冇諗過??
回復 支持 反對

等我post埋d相俾你地睇-_-;廢是話我永久喇叭

回復 支持 反對

如果你叫我以後玩喇叭唔好打d野咁長我會改一改.~
但係你叫我以後唔好玩就係冇可能~
回復 支持 反對

不要再無理取鬧啦~~~~~~~~~~~
如果你唔滿意咪走黎自由1-1同我發洩囉~~唔使起道開post講嫁

回復 支持 反對

原帖由 小雞.-V- 於 5-8-2008 02:30 發表
加下話佢講野好無聊呀..

左住我玩BU牙...點樣AR?

既然你又控制唔到佢唔俾佢爆喇叭
咁你咪退一步唔好玩香港勁舞囉!

佢又阻唔到你,你又唔會俾佢阻到
咁就一天都光晒啦~[[tk_06]]
回復 支持 反對

你班傻西~___~
講咁耐都要講埋晒d無聊問題.
人地買左喇叭..
中2點用咪點用囉...
關你咩事先而家......
樓主.拜托你.唔好膠喇`
你話佢左住你挽bu.你唔睇果度咁得囉.
係你咁得閒望個去炸喎.
你望個去就話人地左住你挽bu.
喇叭個位係起bu d制度咩?!
冇人叫你望個去嫁喎!
你e+自己望完走上黎開p0話人地左住你.
笑死了^____^哈哈哈.
回復 支持 反對