樓主: sorpack個ser
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賊團 洗頻圖

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

得!係時候到番我講野~~~

原來樓主真係機心算 ∼我寫個服字![[bao_48]]

冇錯.圖中人係我!

知你卜左依刻好耐 恭喜你先!

可惜冇用...

1.因為果陣時1P係拉緊團,FD入∼請入你入去做乜?
你已為吾團之敵 你入去唔係想搞事?同埋,你話過唔會再入29賊團D場
你唔會唔認掛????
2.果陣時未入GAME!我做咩事關你事?再者,我洗29你就會LAG?你部機會唔會廢左少少,你唔驚入左GAME之後會LAG到我地,我地再POST你玩LAG既圖上樂古比大家悅目?
3.比人扮名我已經見過幾次,人地扮我名有幾難?你一口咬定果個就係我?睇黎你比我D FD仲了解我..不過我唔希罕你D咁既人同我有咩關係!
4.賊團已比你地班垃圾搞到衰左,對外已有壞既影響!請問你地良心哪去?有意同賊團過唔去?你地D行為如果出到去做野..我驚比人打7死左啦∼冇用∼剩係識耍手段!
5.1P識我咁又關你事?賊團識賊團又關你事?你真人係咪冇朋友嫁?係咪特登黎樂古胡吹一場,等人地留意你,同你做個好朋友啊!!!!????如果係既,你放你張相等我地認識下你囉!
7.你唔好再POST有關賊團D野,賊團2字係你手中打出黎簡直就係無辱,請你少開金口,將你既本事用係有建設性,有用性既方面啦!
回復 支持 反對

一次又一次有人告你...仲死吾認...
唉....
不愧係
冇 品 白 痴 智 障 自 大 垃 圾 團
有 語 癌     冇 得 醫
有 紅 夢     等 收 皮
有 我 講     死 吾 聽

有 證 據     佢 話 扮
冇 證 據 時 問 人 攞

有 你 講 時 冇 我 講

佢吾會認架 我地都係收皮LA

評分

參與人數 1 -2 收起 理由
miracle_chan -2 小心用語,免發生罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 紅色夢想 於 25-8-2008 22:20 發表

正敗類

點解日日改名就係敗類[[m423]]
回復 支持 反對

對 住 # 3 3 用 a l t+ a
回復 支持 反對

你地發唔發覺投訴區黎黎去去都係得果幾個人係樓主?

我真係覺得佢地D人有問題..應該點話好呢..

抵比人T?

抵比人洗?

...我覺得對佢地,依D算係小事
回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 22:32 發表
得!係時候到番我講野~~~

原來樓主真係機心算 ∼我寫個服字![[bao_48]]

冇錯.圖中人係我!

知你卜左依刻好耐 恭喜你先!

可惜冇用...

1.因為果陣時1P係拉緊團,FD入∼請入你入去做乜?
你已為吾團之敵 你入去唔係想搞事?同埋,你話過唔會再入29賊團D場
你唔會唔認掛????
2.果陣時未入GAME!我做咩事關你事?再者,我洗29你就會LAG?你部機會唔會廢左少少,你唔驚入左GAME之後會LAG到我地,我地再POST你玩LAG既圖上樂古比大家悅目?
3.比人扮名我已經見過幾次,人地扮我名有幾難?你一口咬定果個就係我?睇黎你比我D FD仲了解我..不過我唔希罕你D咁既人同我有咩關係!
4.賊團已比你地班垃圾搞到衰左,對外已有壞既影響!請問你地良心哪去?有意同賊團過唔去?你地D行為如果出到去做野..我驚比人打7死左啦∼冇用∼剩係識耍手段!
5.1P識我咁又關你事?賊團識賊團又關你事?你真人係咪冇朋友嫁?係咪特登黎樂古胡吹一場,等人地留意你,同你做個好朋友啊!!!!????如果係既,你放你張相等我地認識下你囉!
7.你唔好再POST有關賊團D野,賊團2字係你手中打出黎簡直就係無辱,請你少開金口,將你既本事用係有建設性,有用性既方面啦!

第一  你個場有人洗 個1p就ag  so 我係個度
第2   唔係我機廢ga問題  未入game就可以洗嫁啦??
第3  唔好次次洗頻就話有人扮你地
第5 有d on8+1仔 以為有人扮你呀嗎

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你有未期語癌嗎???
回復 支持 反對

原帖由 紅色夢想 於 25-8-2008 22:20 發表

正敗類

改名都唔得  ok u win

原來全部賊團d人都有語言障礙

回復 支持 反對