打印 上一主題 下一主題
收起左側

火影忍者討論區x4

唔知點解...小弟覺得火影會有以下既結局....
十尾復活成完全體...然後忍者聯合軍同十尾同時發炮...爆炸力太大造成時空裂縫...
十尾同鳴人被拉入左呢個裂縫...返返去最最初未有忍者既時候...
然後就最初變左成六道仙人同十尾既故事...而六道就正正係鳴人..
成個火影既世界就係咁樣不停loop...
回復 支持 反對

淨係初代單挑都KO到班..
4條火影出晒黎仲有得輸?
leungyl 發表於 10-4-2013 11:14 PM

我覺得穢土班可以輕易打贏初代...以前果陣班+九尾同初代打...都打得難分勝負...
班而家有輪迴眼又有初代細胞..基本上除左仙術之外 用到晒木遁既絕招....
加上換左成十尾做寵物...同初代既差距拉得太大
回復 支持 反對

今期卡卡西帶左帶土去開房
唔知佢會唔會講番當年點解要殺琳呢
oph 發表於 23-4-2013 07:09 PM

回憶又開始了...BTW岩岩留意到斑話feel到柱間既查克拉果張圖..明顯見到佢個人震緊唔知係咪興奮到打冷震呢 戰場上出現左好多1pair pair...
回復 支持 反對

帶土果然冇死
但變左10尾人柱..
咁耐以黎
歷代火影之中
3代除左幫手出結界
之後影都冇埋......

4代既既舜 ...
oph 發表於 4-7-2013 07:46 AM

我唔係好明..帶土受左咁重既傷 (比卡卡西穿胸口,,又比斑控制左大半邊身體,,仲有比4代斬左一下) 明明佢訓落地果陣已經無晒聲氣咁叫老...師...但係下一秒就極精神咁樣講叛徒 同埋變人柱力  好似回血回得太快了吧~_~
回復 支持 反對

帶土有千手柱間既細胞

所以比一般人既身體能力什麼都強小小

回題

初代火影同二代火影立即被秒殺(唔係 ...
weasel乂銘 發表於 9-7-2013 08:47 PM

初代貌似係分身來...但初代自己都話而家既帶土比自己強~_~
而且初代既明神門都被帶土秒左
而且帶土吸收既十尾都未係完全狀態...(八尾講的)
所以仲未可以稱上六道...包括埋力量
回復 支持 反對

畢竟初代點樣強大都好,未至於去到同六道仙人同級力量

至於十尾同帶土既完全狀態>應該都係拖多1,2集之後就 ...
weasel乂銘 發表於 9-7-2013 09:12 PM

斑既皇牌都仲未出來(我估係九尾,,從佢想通靈既手勢同鳴人既反應..估)
回復 支持 反對

4代係咪下集變埋9尾-.-
2隻9尾一齊挑機?_?
leungyl 發表於 8-8-2013 03:13 PM

我反而覺得4代會死多次...臨死之前將半隻九尾比鳴人
回復 支持 反對