打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 爛gag科 HKCEE卷 by Gag sir (PART2係p.3)

關閉 [複製鏈接]
好多都gag唔到....
不過睇得出樓主好努力,加油
回復 支持 反對

有答案一定笑死人架..
p0埋答案啦><
回復 支持 反對

睇睇下幾無聊...
我都想知答案
回復 支持 反對

哈哈!!!!!!
大陽神果度笑到我無聲出呀-0-!!
回復 支持 反對

好好好好......會冇答案....

今個星期做好.....

會以古代教育Dr.Gag既身份用錄音講ans.

but問題係唔知where有轉音program down到......thx
回復 支持 反對

都冇答案-,-  好多都唔識做-_-!
回復 支持 反對

呢份卷一定合格[[bao_31]]
回復 支持 反對

快d出答案啦
呢份卷我可能合格[[bao_31]]
回復 支持 反對

咁難既!? 囧
有好多唔識
回復 支持 反對

===========================================================================

爛gag科    卷一

姓名: ___無名_______

考生編號: _ABCDEFG____________

考生相片:
(本試卷會因考生相片而評分.最高10分,最低0分)

時限 : 12小時

滿分 : 100分

頁數 : 自行查閱

考生須知:

1.本試卷總分100分

2.時限為12小時

3.考試期間可與鄰座談話.

4.不足12小時離開試場,當作弊論.

==========================================

SectionA
MC question

1.<火影忍者>中,主角名稱是甚麽?
A.
卡卡西
B.                                                        1. 全部唔係囉
比卡超
C.
回復 支持 反對