打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今日同惡人蘭斯打左場兵堡

[quote]原帖由
回復 支持 反對

明白曬

你話,佢同佢表弟的事,不關你事,不過,你要佢表弟出黎道歉
唔關你事,但就要佢道歉,實在好不矛盾
我自問沒什麼公信可言,但比起一些只懂說謊的人,老實說,很難相提並論!
回復 支持 反對

又o嘴

相信大家都知蘭斯錯咩,好明確佢都十分認真地道歉
機本上眼睛無問題的人都會見到,只係你雄爺睇而不見
,我留言總是規規舉舉地,何來罵人之說?
一值都係講出我所知的事實阿
而你的所作所為,大家也十分清楚,我不必在此強調
回復 支持 反對

真難過

雄爺,唔係我睇唔清楚你個d字
係你自已唔知睇緊咩
等我話比你知啦
蘭斯<--佢個表弟上佢個家,開佢個電腦玩aoc,用左佢個名,唔係蘭斯個表弟偷蘭斯個ac,此乃雄爺一錯
蘭斯係唔係講大話,無人知,有人信,有人不信,事實上,只有佢知,但問題出現在啦,做左d無品野,
但事後,佢認錯,再道歉,承諾不會再有下次(不論是他錯還是他表弟錯,責任已成擔),我地個惡人隊長出面保證,到此,蘭斯事物告一段落。
好啦,殺出一個小豪,無神神一句惡人無品,(惡人包括全部惡人),如果你話惡人蘭斯無品,我揚揚無話可說,無神神成隊人比人話無品,就佢小豪一句說話?好,無品,如果無品,要清楚指出。唔通我話你雄爺係強姦犯,你就係強姦犯咩,唔係嫁嘛。我因應每個留言者的留言作出回應=我反罵佢地?會唔會好少少不智的指控?
再者我話你係說謊者呢就大條道理啦,知唔知點解呢,如果唔知呢,你可以去反查你之前dpost,唔好話我屈你哦,我真係有証有劇嫁!
回復 支持 反對

信興不信

當然,有人會信,有人會不信,不過姑匆論是真是假
蘭斯兩次在post公開道歉,再保証不會再有下次,十分足夠的誠意
如果真有下次,我相信惡人隊長自會有行動!
回復 支持 反對

總結

由頭到尾,我都係要對事,而不願對人
對事,不理蘭斯事件真相是如何,但蘭斯勇敢地出黎認錯兩次,我覺得很有勇氣
另外,對於小豪不分道理地抽水,我是十分不滿意,所以留言澄清,而你的回複我會投以欣賞的眼光,
認錯是有勇氣的行為。
ps對於討論內容,我覺得應該中肯,有建築性,以達到一個共同進步的目的,而不是漫無目的地罵戰。
回復 支持 反對