打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個國最多勁人 ?

唔該你用返自己個名啦 唔好扲人地軍團個名黎用
devilwing 發表於 14-1-2009 04:42

由開頭睇到而家, 一早知佢係冒人地個軍團名黎搞離間GA LA- -
回復 支持 反對

pk,國戰,瀓陽......大把機會殺人,重要四,五個四品圍一個7品,你知唔知個羞字點寫,全ser最無品......(麼虫)!!!!!!!!
回復 支持 反對

上面我所說的是魏國的人所說的,我只係再加番我自己的觀感
至於V仔唔玩呢個係真的,如果唔係點解D人去哂不破,仲有大鐵人一號都走埋去蜀
至於有無資格不是由你說的,我只係發表意見的 ...
冷星魂 發表於 14-1-2009 12:06

去不破唔係因為v仔唔玩~ 仲有 大鐵人一號 呢個死乞兒黎 佢去蜀又點??佢好勁??sorry 雖然我唔係勁 但我無放過佢響眼內!!!大鐵人一號 只不過係一個昆人10玉ga 乞兒黎~  冷星魂 我唔係話你 只不過我睇唔過 大鐵人一號 d乞兒行為~!!
皇朝 花月 ~
回復 支持 反對

33# 皇朝乂花月
大鐵人的確係個乞衣
據稱有位黃生將佢既結義暫時交比大鐵人打理
到黃生要番個結義果時,大鐵人就話要10玉先交番個團出黎
結果唔重要
重點係個大鐵人所用既手法
回復 支持 反對

我從黎唔亂咁殺人,從不恃強欺弱。果d見人就殺既人係心理變態,係垃圾,你想佢地洗咁多HK$唔出黎威佢個心里會唔平衡架!
回復 支持 反對

大鐵人見1獲打1獲,死9人,這種人早走早著,廢事令到魏國質數下降
回復 支持 反對

我停玩左一排-0-"  吾知赤壁發生左甘多事-0-"   俾吾到意見.."  但我係吳國的=_="
係魔團仲係蜀果時,  我已經入左吳了.."  我同老公都吾會亂殺人.."

我係 夢幻團既  紫夢秋雪"
老公 夢幻團既  紫風幻影"

不要當我地都係魔團的人一樣=_="
回復 支持 反對

我停玩左一排-0-"  吾知赤壁發生左甘多事-0-"   俾吾到意見.."  但我係吳國的=_="
係魔團仲係蜀果時,  我已經入左吳了.."  我同老公都吾會亂殺人.."

我係 夢幻團既  紫夢秋雪"
老公 夢幻團既  紫風幻影"

不要當我 ...
γαη☆° 發表於 16-1-2009 01:26

你地唔殺姐,唔代表細的唔殺,我上星期先比你團某人殺左1次
回復 支持 反對

吳國蜀國
回復 支持 反對

都係.吳,蜀...差唔多..
回復 支持 反對