查看: 20683|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 終於知道左點解百變hk 少左人玩- -"

岩岩見呢派玩得太多巨商有d悶...
所以dl番個百變玩來- -"(我本身玩tw)
見你地成日話hk 新手多- -"
我就去左會一會佢地

玩左3場////
我就delete左hk吉
原因 :
1.玩左3場...3場都比人用粗口問安
咩都可以9- -" 行又9..跑又9..反都可以叫9 orz
2.連續3場...我都係入3地場..而場名都係叫高手場
<原因2之解釋>
入面所謂ga高手...都會睇等級踢人
我個ac 係白虎爪...d人1見到就踢....orz
e個問題會令到好多新手(唔係指實力...只係指等級)得唔到進步
只會成日同d等級差唔多ga對戰
咁玩法...法2玩都悶la..成日都係個d人- -"
3.好多人都仲係唔知百變d用語(例如:卡)

以上都只係我ga見解
回復

仲有百變d裝出完又出
好似雪精咁又話淨係聖誕節出,家下新年又出
d點貴到!?80hk買得果3件裝勁既2件
成日死ser
回復 支持 反對

o  是這樣的麼
誰來算算看我沒玩多久了[[bao_45]]
回復 支持 反對

i我玩台版會好lag
so被迫玩港版= =
回復 支持 反對

咩9咩9果d xd
我覺得係講笑ge用詞
不必太在意
至於比人踢呢一點的確好煩..
成日一入去咩制都未禁就踢左
有d仲黑人憎ge就係禁踢人禁得勁慢
搞到我等左勁耐先踢
回復 支持 反對

估唔到係2年前玩既港版百變依家仲係咁    而且我玩台版唔lag
回復 支持 反對

我用炎鋒削人有人暗串我無技術
我同佢玩正面一反死佢佢無聲出仲踢
我唔係唔知點解玩台會好lag都唔玩hk....
回復 支持 反對

間唔中回歸睇一睇,GA版果然比當時仲有型左
回復 支持 反對

香港百變d人實在唔識形容...
乜都話你9...仲有我唔明咩叫(卡)..
呢d野係台版係絕對唔會出現...之所以話香港百變新手多就係咁解..
如果香港百變d人見到龍爪咁點..?,,唔洗玩?
回復 支持 反對

香港百變d人實在唔識形容...
乜都話你9...仲有我唔明咩叫(卡)..
呢d野係台版係絕對唔會出現...之所以話香港百變新手多就係咁解..
如果香港百變d人見到龍爪咁點..?,,唔洗玩? ...
白若雪 發表於 9-2-2009 16:52

見到龍爪又點?
回復 支持 反對