查看: 2649|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 弓手轉咩好,比比意見..

[[onion_48]] 如題..
單選投票, 共有 52 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

獵人清怪

遊俠pvp
回復

我可以比D意見你既...
獵人 清怪同單PVP勁

遊俠 團pvp勁
因為我同D朋友玩過....
遊俠 1P1佢沒有技可以打到人...佢果招格林機關槍要等一陣先出到,,,所以團P果D就汁汁傅唔多覺....
獵人 1P1佢有狼果招..可以慢慢打...又可以挑空射擊...但要變左隻雞加爆左既話加250攻..射得快D血快到震撼
樓主睇你想單PVP勁/團PVP勁
但2個職都差唔多清怪一流....
回復

上到3轉就好大分野了
轉穿心果邊o係大陸ser已經有唔小人後悔 原因係追獵好多野都可以o係團pvp同單pvp玩死人
轉獵人攻高到暈 +250 +20力(40攻) 而且仲有被動+20%攻 其攻大大比遊俠高
狼狼5lv就可以直接飛人地上空中 星箭+洲際+對空 更是pvp 同清怪神技
要是想多向pvp發展 可升 網 因為 3轉之後 網加冰地雷可以令對手行都mo得行
打騎士更是一流 網了就狂放地雷
團pvp網同地雷都是神技
清怪的話2轉大家差距不大 3轉就有好多差距了
穿心只有1招長cd 30sec!!!的極大範圍技
其他都係放d好似坦克咁ga野一樣
pvp只有一些打中人招對手能力的一大堆pvp輔助技 輛助那不如要祭不是更好嗎?.?
反之追獵有地雷陣 共可放5個咁多 有冰有飛人上天 有沉默有攻擊ga 唔怕d魔c飛入背後係咁放技
更有加命中加暴技 同閃技+250%閃一齊用 有人可以打中嗎?
人地又有2隻向前飛ga鷹 pvp同打怪都好有用
而且最正係追獵有招穿刺被動技 可以一箭打5個人清怪一流
可以話人地獵人果邊 招招有用招招殺人
我自己都係轉獵手 o係pvp都打多好多次 打騎士也能平手 而且我還沒點網
唔好比格林吸引jo你 佢唔可以一招食過世
獵人冰狼唔到 仲有星箭 洲際 大把技都係中jo永mo番生之日
回復

thx咁我轉獵人啦..
回復

=0=[[onion_59]]
回復

我個人就like玩遊俠..千其唔好岐事佢..

玩遊俠有技術就勁..無技術d人就話廢..

獵人d招勁..遊俠D招得意!!

其實呢隻game根本係玩得意(個人認為=.=)
回復

我個人就like玩遊俠..千其唔好岐事佢..

玩遊俠有技術就勁..無技術d人就話廢..

獵人d招勁..遊俠D招得意!!

其實呢隻game根本係玩得意(個人認為=.=)
rickyrickyhin 發表於 17-6-2009 20:51

可以咁講既..你要得意玩咩職都得...
回復

我想問大家有冇覺得獵人招狼低攻左 ???
回復

回#9
更新左之後
攻擊降低左嘛...
看更新d information 啦._.
回復