打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對於 ζ拽◇豬× 先生 ,對我們的不滿,已獲處理

關閉 [複製鏈接]
受到警告 31#
(前提一下,是無任歡迎(汗)你錯字了)
先說明,我只是路人,
我只想說
三X會?在遊戲中?別搞笑了
你玩遊戲過分沉迷,
玩任何遊戲都要抱住一種心態,
「遊戲是死的,是你玩遊戲 不是遊戲玩你」 ...
aa偽 發表於 28-6-2009 03:37

謝謝你,,我也剛看到了
因為一下子要回應很多,,
所以不小心就打錯了
我等等就改過來,,,,
感謝你的回應和意見

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
danny831 -3 連帖(善用編輯功能)

查看全部評分

回復 支持 反對

細支現時已經入左我地家族..*
事情發生時還沒有入..所以不太清楚..
但細支已經沒有再回覆了..
沒什麼必要再討論下去了..
細支的圖不完整很難令人信服也是事實"
圖中所提及的人物也沒有圖片支持也是事實..
很難分得清楚誰人不誠實"
也可能2方都沒有不誠實"
只是個誤會吧了*
再說..很多都只是你的假設..
例如:
這是個謊言?說謊目的為何?

YI9183 發表於 27-6-2009 08:27

可能會令別人以為細支"講大話"..
事情到了這裡..也希望大家可以和解
開開心心咁計續玩彩虹島
be happy
回復 支持 反對

完全不明發生咩事,路過!
回復 支持 反對

很難分得清 ...
婭v 發表於 28-6-2009 03:53

,,,我沒有要故意為難他的意思
一開始是他先開貼,,先唱我地,,
我不可能坐視不理,,身為會長的你應該身同感受
而且我不覺得他不回應是正確的
他一天不把事實說清楚,,我們彼此都會讓其他人留下壞印象
若他是個有責任心的人,,我希望他出來說清楚
而且我也不可能因為他進了誰的公會就停止行動
如果我這樣做,,,對我那些感到委屈的族員很不公平吧
你看清楚吧,,我所作出的假設都是給他留一個解釋的機會
絕大部份其實是在幫他,,如果我的好心被人當作痛腳
我想我不會再以這樣溫和的語調發表我的立場
回復 支持 反對

很難分得清 ...
婭v 發表於 28-6-2009 03:53

這是個謊言?說謊目的為何?

YI9183 發表於 27-6-2009 08:27

......我再回你一次吧
因為你改過貼了,,
你上面引用我的那字句
不是你所指的假設,,
而是一個問題,,你分得清兩者的區別吧?=.=

1,,你是在說謊!!  >>肯定句
2,,你是在說謊嗎??>>問句
3,,假如..假設,,如果,,若果,,,可能,,也許...(等等)  你在說謊>>>這個才是假設=.=

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
某〞雨 -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

原本家族間既關係我都盡量唔回post,但一睇妳呢個回覆就火都黎埋。

想問呢位朋友妳憑咩咁講? 妳自己又做過會長未?
一個家族係由一班玩家而成,帶領其前進的稱之為會長。

都話明係呀頭,族既事佢唔理邊個 ...
「孤雁」 發表於 28-6-2009 02:42

咁又點-,-!?
仲鍾意火咪火攞,
你火關我咩事?
吾配做會長但始終都係會長,明?
我一路睇一路笑,一路笑一路回,
依D細既嘈下好正常,好小事,
咁小事,無謂咁火xD :p
咁火對身體吾好,小心自己.......  哈哈.
回復係出自回復者既手,
聼講香港有言論自由,
對住d龜都可以講粗口啦,
火就要回我,係咪想我收聲!?
如果我吾收又點?
搵龜拉我!?xD
回復 支持 反對

咁又點-,-!?
仲鍾意火咪火攞,
你火關我咩事?
回復係出自回 ...
leonming1230 發表於 28-6-2009 08:37

你喜歡對住d龜講粗口 點會有人阻住你LE?
同類當然可以啦
回復 支持 反對

咁又點-,-!?
仲鍾意火咪火攞,
你火關我咩事?
回復係出自回 ...
leonming1230 發表於 28-6-2009 08:37

如果做人可以如妳般幼稚,世界可會輕鬆很多。

妳這次的回覆是針對我唯一那個「火」字,妳始終是什麼也沒有回答。
某程度上,好一個腦殘的無效發言。算了,妳要耍笨我們阻止不了妳。
要回答就請仔細回文,唔好比位人入。當然,妳有無效發言既言論自由。

回正題。
呀so都有講,妳認為他們是嘍囉,而他本人可不認為,他們之間的關係妳沒資格說什麼。
所以喔,我才說妳這種人不明白「會長」兩字的意義。
如果將「會長」一職的出現本身當是笑話,那麼沒有比這樣的人更可笑。
什麼叫小事,什麼叫細的出來嘈,妳根本不清楚如何定義。
要是「會長」也不為家族說話,就如妳所說,只會是一班嘍囉盲目地吵。
看清楚情況才說話吧。

p.s 知道什麼是無效發言嗎。
回復 支持 反對

我路過~唔知咩事
但係搶場果個一定唔岩~但係霸場有唔岩
百分百知道佢改圖?
你有本事未你自己貼囉~你會員d態度都唔係好得去邊~
你搞好你地既態度先~
回復 支持 反對

如果做人可以如妳般幼稚,世界可會輕鬆很多。

妳這次的回覆是針對我唯一那個「火」字,妳始終是什麼也沒有回答。
某程度上,好一個腦殘的無效發言。算了,妳要耍笨我們阻止不了妳。
要回答就請仔細回文,唔好比位 ...
「孤雁」 發表於 28-6-2009 12:56
s0r喎,
你知啦,冇讀過書係咁嫁啦,
做咩?腦殘吾比?我係天生腦殘,你吹咩?

話左冇讀書,吾知咩係無效發言w0w,
你咁勁,不如解釋下?
扮曬有文化,
睇你嫁吾出就知咩事啦xDD
回復 支持 反對