打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 動漫軍團競技賽決賽公告

關閉 [複製鏈接]
為左D咁既比賽請假真係有D..[[bao_36]]

雖然我唔洗做野既..但都係咁話喇
回復 支持 反對

算把啦你地,諗野都唔係用腦既,你地食屎屙飯ge?請到假邊個唔去請?你估我地果果係你咩,番7仔m記,話請假就請到,跟住口口聲聲話幫紅金宝,又話唔拎獎唔通去做義工?我真係好懷疑你個腦裝咩,宜家年代d年輕人真係下下講回報,話幫人轉個頭又話要回報,怪唔知無人做義工啦,仲有呀,我地從來無話不破唔岩wo,你地係岩ge,gm比獎品你你又真係無理由唔拎ge,我地係插gm呀,你來9up仲咩姐,你係味唔識字呀,係唔係都來發up風,你今日唔洗番m記咩
回復 支持 反對

咩唔好去先??為你地??唔係呀.
我地好尊重個比賽,明知8月2號打,我地要番工果幾個都請左假.
你地放飛機就叫我地就你地唔好去??你地問下自己有咩咁把砲先.
e+係肥寶話你地甩底,個活動搞唔成搵我地幫手,咁大佐佢地黎幫 ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 12:45

(e+係肥寶話你地甩底,個活動搞唔成搵我地幫手,咁大佐佢地黎幫手果幾個拎果d係咪叫酬勞先??)
唔係掛..幫手要拎酬勞ge???就當你貪心d想要酬勞...咁都唔係要再第2名既獎品ge,我想話你地拎左既唔係酬勞,係拎左人地d野lo,錯不在不破,只係橘子姐
回復 支持 反對

m記 7仔[[bao_27]]
回復 支持 反對

除左呢d,我真係諗唔到有咩工一話請假即請到,仲快話去邦民借錢
回復 支持 反對

算把啦你地,諗野都唔係用腦既,你地食屎屙飯ge?請到假邊個唔去請?你估我地果果係你咩,番7仔m記,話請假就請到,跟住口口聲聲話幫紅金宝,又話唔拎獎唔通去做義工?我真係好懷疑你個腦裝咩,宜家年代d年輕人真係下下講回報, ...
jonathankwan 發表於 4-8-2009 13:01

個公告成個月前出架啦,報完名唔去請,成個月都請唔到1日假??
係你地諗住明知無得贏無得去打廢事請,定係打果份工折墮到連annual leave都無呀??
連埋後備2個,7條友響星期日搵5個人出黎都搵唔到??
我地幫人係要酬勞架喇,起碼叫有出過力,好過d人唔到都話要拎獎品.
我覺得m記7仔都係1份對社會有貢獻既工作,雖然我唔係做m記7仔,不過我好推薦俾你地做,起碼唔會連請日假都請唔到=]
不過你地唔出係你地自由,我無權干涉,亦唔關我事,俾個提議你地ja.
最緊要你e句"錯不在不破,只係橘子姐"ja,咪再講到我地d人好想扮你地.
我回post係對gm宣洩緊點解俾個咁樣衰既隊名俾我地果隊既不滿.
你入黎回post就唔係發up風,我入黎回就係發up風??e+係你d人引用我篇文回覆,係你地撩我,ok??
回復 支持 反對

~~~~~~有冇人識改名@_@!!!
回復 支持 反對

挑 夢幻團出5到賽都有獎?
請5到假咪大大方方話棄權lo
而家甘馬後炮 不破拎唒裝 先係度嘈
今次mk團真係型lo
人地不破拎左你地獎 又5抵得
你地甘5得閒咪叫幾個2打6淨係台上坐拎第2 lo
甘大個團5會個個5得閒掛
回復 支持 反對

唉,你要對gm宣洩緊點解俾個咁樣衰既隊名俾我地果隊既不滿就自己開個post啦
我地開個post係比我地插gm唔係比你宣洩呀,咁你仲唔係入來發up風呀
無計啦,香港係咩社會姐,一個月請唔到假有咩出奇?唔好成日都多見呠呠車少多大網蛇先得ge
我地連假都請唔到,唔好話做7仔m記啦,留番比你地d請到假既做下part time算啦
7個人得3請請到有鬼用咩,點學得你地好似擺工咁,叫十零廿個人請晒假來幫手
幫人要酬勞ge咩你地,我好慶辛自己無入到你地團lo...唔係邊有咁多酬勞比你地d化骨龍呀
我地撩你,引用你d野?你唔入來9up,9唔搭8鬼人引用你d野咩,你要宣洩就自己開個新post啦
回復 支持 反對

我開舖架WO@@ 唔洗介紹
回復 支持 反對