打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 自由152(MR.Q)

20樓 你自己的回覆.   出到黎做到50% 已經唔錯?
                                        呢個50% 係 50%分+50%p?
上黎分享呢段成績  無非咪又係想出名z_z (可能你想話人地讚你勁.呢樣好多人都心知 ge心態)
回復 支持 反對

50%指分 ok? 係你自己get錯  50%p右點? 人地都叫你現場睇佢打 你右唔出 = = 分享呢段成績 ? 我貼上黎嗎? 仲有你最後果幾句野係你自己諗出黎 = = 我就諗唔到啦  係咁先 我唔想係到罵戰了 罵得多都悶啦 = =
回復 支持 反對

唉,你唔好係度講其他野啦@@
出名??大不了我可以delete左個post佢^^!!!
但之前你唔係話想睇我出黎玩既咩?幾時約個時間呀?呵欠~~~!
威,佢講緊既係我post出黎,並不是你=.=!
唔使同佢講咁多,我只係想約個時間出黎玩場姐,係咁多!!!!
回復 支持 反對

呵欠 隨時也可以    你要黎澳門的話. 請假陪你又如何?
你地黎澳門啦. 出唔出. 唔出就沒必要就講^^仲話我唔出. e+到你地唔出^^我也好想見識下 香港d神手黎到澳門變到點
50%指分.  咪馬後砲lo . e+先講z_z
回復 支持 反對

你唔比人地係果間網吧先打到呢個成績 仲有我同佢黎要比2個人錢 你黎就正係比1個人錢 點解你唔黎 @_@唔得咪 打次雙視頻囉  (同你講野都灑9氣) 絕望 人地唔鐘意 del 左個post 啦 同埋300萬我都唔係覺得好神囉 (係你覺得好神姐)
回復 支持 反對

300萬 的確唔神.   問題係自由模式 的4g~ 我有叫你來嗎?  我只係想見識下玩個果人ge實力z_z
你都識講晒氣.  咁你又講z_z  你開得post 就預左有人反對架喇
回復 支持 反對

我唔出?????睇#26先啦,唔該
神早講左話可以出澳門,只不過係我出澳門先,跟著到你出黎香港呀,明未呀??呵欠~~~~
依家等你約個時間出黎咋,唔使講咁多
+msn:
scw_35613807@hotmail.com
回復 支持 反對

潛左水-,-????
回復 支持 反對

-0-
o左囉.
回復 支持 反對

強爆 ~__~`
回復 支持 反對