查看: 2162|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] "艾妮的信" "艾妮的好朋友"稱號(一大篇:)

由 艾麗婭斯 ->愛麗斯機場(市場右邊) ->比格愛特
去到 比格愛特 經過 艾妮 身邊就自動有 "艾妮的信" 只有呢封係免費既!之後就要比10點買嚕
另外呢個任好似都有等級限制...如果你拎唔到封免費既"艾妮的信"...就唔好去商城買黎試啦!

開始之前 的說明:
1.記得帶大約120m...(買2朵花已花去100m up)
2.花係交任務時才有用.和艾妮約會過程無關(所以只需買一次)
3."艾妮的好朋友"稱號係 答岩問題後才"有機會獲得"(本人抽了10次,朋友1次就ok了)
4.記得帶藥水.要打3隻流氓
5.第一次入去要帶120m.如果入第2次身上要有大約10m,第3次身上又要帶10m......

約會路線有幾種.下面係其中一種(已試過的正確路線):
1.我也剛剛到2.恐怖屋3.摟住艾妮4,先在多啦哪裡買花(2朵,只需買一次)然後是買飲料(冰咖啡) 5.不過正因如此,他才顯得美麗6.西餐廳(點歌:第一首) 7.請前面人坐下看8.順勢摟住艾妮9,打流氓(進傳送口:解決流氓) 10.抱住艾妮:用我的心溫暖

完成後身上會有"艾妮的禮物"打開後隨機獲得"艾妮的便條"(放在裝備欄的,抽不中)和"艾妮的友好便條"(放在任務欄,恭喜你抽中了^^)
按"艾妮的友好便條"接任務...連同2朵花交回艾妮...便可獲得稱號書(不能交易)

結他手感想:
艾妮的好朋友:3%幸,3%金錢,3%掉寶,220%多屬
用途好似不大啦= =最低消費120m...真的想要再去解吧
3隻流氓都幾難打下...打左我好耐...不過打完一次...答返一樣答案2,3,4,5.....次入去就唔洗再打(下線可能會重計...沒試過)
祝大家好運
回復

謝囉
咁樣流氓要幾多lv先夠揪?
回復 支持 反對

好哂錢 囧
回復 支持 反對

哂錢...........
回復 支持 反對

我fd104lv打左大約10min就ko左..
回復 支持 反對

唔該曬@
回復 支持 反對

好複雜......
回復 支持 反對

係唔難打,不過就好多血好鬼煩- -
回復 支持 反對

唔錯的一篇文  再接再厲 thx哂
回復 支持 反對

打左5mins= =...
回復 支持 反對