打印 上一主題 下一主題
收起左側

【商二】殺狼重開 歡迎新舊有品玩家 開城/天安入團

唉也也也也也 條煙好難食呀 陣味食到想嘔 重有成9包半 救命  希望快d食慣啦 shit
回復 支持 反對

巨乳以經潛左水了......
回復 支持 反對

今朝訓到成12點幾= =冇得睇nba=[
回復 支持 反對

好眼訓 沖完涼訓先 ......又呃到分了 kaka
回復 支持 反對

唉 好悶呀............................................ 打陣xbox先
回復 支持 反對

好正呀 wowowowowowwoow 睇世界盃 ing...........^^
回復 支持 反對

鵬西 廣東體育有得睇 有何輝講波 唔錯 起碼講廣東話^^ 重要ok清 又順 爽
法國好廢 0比0 垃圾~~~~~
聽日可能去我表姐到睇波 有得睇有線=]  太好了~~聽晚英格蘭 又有阿根庭 >v< 爽死左....
美c 朗尼 wowowowow
回復 支持 反對

岩岩先番到屋企 e家等緊個頭乾中...........
係fd屋企睇高清真係好正=[ 英格蘭和波 嗚嗚嗚嗚嗚v_v 格連條死友 $@#$% 罪人 凸\ _ /"
回復 支持 反對

睇到想訓-.-''
下半場無哂D組織..
鵬叔.. 發表於 13-6-2010 11:23

冇計 我係英格蘭fans 悶都要睇.............
我fd重肉緊過我 佢買哂琴日3場 係差英格蘭個關 最後 佢只能收番百幾蚊 本身入1比0個陣以為收硬錢 囧 3串1主win冇埋 波膽1比0 2比0 2比1 冇埋  只能收番場3串1細= =
回復 支持 反對

琴日出去個陣買左YUI隻碟 ^^V
連續2天通頂.................我真係唔掂啦....................................................orz

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對