打印 上一主題 下一主題
收起左側

CIT MC

MC 無乜3連answer咁,,
睇黎我MC錯好多..
回復 支持 反對

小弟ans 分享..好多3連sosad
已知第3 , 4條錯 (唔好問我點解 , 我認我低-能 , 發雞盲)

1. A    6. D   11. D   16. B   21. B   26. C   31. B   36. A
2. D    7. A   12. C   17. D   22. B   27. A   32. A   37. C
3. A   8. C   13. D   18. C   23. B   28. C   33. A   38. B
4. A   9. A   14. B   19. C   24. C   29. C   34. C   39. C
5. A   10. D   15. B   20. A   25. B   30. C   35. C   40. D

睇黎錯好多...R.I.P

題外話...
今年module D 第一題同最尾咁難o既..
回復 支持 反對

係囉...勁冷門
@天下無法@ 發表於 21-4-2010 20:18

第一條 問link 屬性
我答href ,
之後上網check返 , 好好彩撞中左

最後一條 問flash ,
我無乜整過flash , R.I.P

第2題係玩野
畫2幅圖 , 晒你時間
我拎把間尺量晒先畫 , 晒左好多時間
第2幅我都廢是量 , 草繪算數 (搞到我畫第1幅成個kai子咁)
最後搞到唔夠時間寫埋個原因佢..
回復 支持 反對

想問返下有無人記得卷一總分幾多 , 卷二總分又幾多
要計返自己睇下最低幾多分
回復 支持 反對