打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 會員對子版的需要?!

關閉 [複製鏈接]
開太多都只會係冗部...太過於分類唔會係一件好事...
回復

增加抱怨區版
回復

頭像被屏蔽
回復

開一個發洩區
回復

某情度上機本上係足夠
但如果開一d專區可以減少版主工作我冇所為
回復

vedio版+1
另外也開個版給我們討論高達的劇情吧
回復

需要

原因:
1.方便自己...分類post可以更容易睇到
2.樂古個server不嬲唔係好掂= =有時上親都死....希望E個可以改善到個流暢問題
3.有時想打一打D感想出來,點知比人當日經del鬼左....大佬,D人打左成半個鐘,成幾百字既野比你del鬼左/.\
4.集中post唔太好用,要求取消集中post.....有玩家對改版有感想,有評語,又係因為集中post而被迫del左...

仲有,我強烈要求新增一個創意區.....比人放趣圖(要有足夠既感想,介紹,跟番版規),完創機設等等比會員討論,我覺得之前某幾次既討論都幾熱烈,所以我覺得有得搞.....宜家話唔關SD既事都要比人del(關高達事都要del...),咁不如主版講番SD,子版可以講下高達等等.....

唔好同我講唔關SD事呀!!!(SD online冇高達的嗎?"高達"包括了什麼?)
回復

要,我係新手時,都覺得有D亂,方便下D新手嘛,有子版都易睇D LA
回復

需要

原因:
1.方便自己...分類post可以更容易睇到
2.樂古個server不嬲唔係好掂= =有時上親都死....希望E個 ...
rewq38 發表於 3-9-2010 16:50

1.只是你不善用分類 什或是發帖人不善用分類
2.http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &from=favorites
4.感想,評語,不能在集中帖說的嗎?
回復

最重要的是
如果開了抱怨的子版
相信大部分會員也不會在內發帖
而選擇在主版發帖..
回復