打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我又來插兩句www(被巴
還是看戲好了~(爆米花
回復

做了這樣的事,還倒過來說我不應提出批評,是洗場者對我的圍堵嗎?

你們(部分人)還真是會顛倒是非,混 ...
zamouse 發表於 25-10-2010 19:30

你算吧啦你...你話你講幾多我地罵幾多?咁你唔出聲咪無人罵你囉!
仲有!點解會罵你?件事都過左去啦,幾多個月呀?唔罵都罵過啦!
睇下之前D post啦!係到嘈黎嘈去博咩呀!
回復

yoyo~好同志www
cb你叫什麼名字?
回復

2.看到不公的事當然要說出來,現實社會只要有證據,法庭無論多久也願意為你再翻案
我舉個例,你打傷人要坐監,咁你都坐左監出左黎仲要坐多次監咩...而且我覺得周周佢地無乜問題囉..你可唔可以日日得訓4個鐘,其餘時間都對住部電腦?呢d叫做付出!但係有d人連付出都無就有ivis,真係頂唔順囉。宜家綠國越黎越少人玩,點解?可能就係因為"你好啖"拎住部ivis亂咁沖,我睇到都心酸,之後szone佢係洗場有我無話可說,cb洗錢最多係佢,玩得最多時間可能又係佢,佢付出左咁多比返小小野人地都得姐,而且港服都就黎講88啦....嘈黎做乜...條氣唔順去搵黑橙囉...反正黑橙都唔理架啦,再唔係叫周周同你1on1囉...。
回復