查看: 22425|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 麥當勞&劍style兩個垃圾之中的垃圾公會(內含粗言)

其他公會都要小心個兩個公會,會戰唔win得佢地,當然反黑一樣...
佢地第一樣就係...第二次見到你地公會呢,就會狂踢嫁啦,之後仲去將你地m群呀或者其他個人資料放係
某大論壇的交友或貼圖望到嫁啦(即援交網),資料:如msn,skype等,所以大家記得要留力啦~唔win得!
老實講句啦,弔你老母兮,淆就咪很玩,明人不做暗事,玩物柒game都咁撚廢,又要輸唔起,唔死都冇撚用,仲話自己高中生,幼稚鴨都不如!!!

By:夜星
回復

發多左張一樣,sor,管理員請刪~thx
回復 支持 反對

Fascist個m群同你地一樣遭遇
回復 支持 反對

冇計啦,d廢人正係識做d咁ge野!冇實力係咁~
回復 支持 反對

會戰邀佢地都唔接..
回復 支持 反對

但係劍style唔係散左啦咩?關佢地咩事
回復 支持 反對

兩個會根本就係同一個!,只不過信帶一題劍style...特別係個條廢材會長,墮天Rex輸十埸win人地一埸,將人地房變很埋bd,笑左~
回復 支持 反對

兩個會根本就係同一個!,只不過信帶一題劍style...特別係個條廢材會長,墮天Rex輸十埸win人地一埸,將人地房變 ...
frankytong 發表於 23-11-2010 15:38

識佢咁耐未見過佢係bd房 求圖
回復 支持 反對

未見個?佢之前成個劍style都係bd wo@@我成個夜星可以做證.你地都識講團已散,何來再搵到比你呢?
又要有圖有真相,小雞雞?
回復 支持 反對

見證夜星M群被援交網入侵的目擊者
回復 支持 反對