打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主發威? 企圖驅逐樂古會員

關閉 [複製鏈接]
回復 10# 〝Kira﹏*

佢而家咁講我都唔知扣分好定唔扣分好,鎖帖好定唔鎖好(我突然發覺自己好軟淋淋),話曬佢個XX自由都要尊重下,但都要尊重下人
回復 支持 反對

係呀,突然唔記得左,呢個帖應該係綜合討論而唔係問題求助(話說是新會員,當你唔知野先唔扣分)
回復 支持 反對

回復 11# erictung

但系這是做版主一定會面對的問題
回復 支持 反對

回復 13# 〝Kira﹏*

等一打完工,就可以復活了(可能睡眠不足,搞到軟左D)
回復 支持 反對

樓主係自認屁孩?吾係驚咩比人驅逐;P
回復 支持 反對

話說回來,還回從前的樂古沒什麼大興趣,我想還回以前的sd (包括玩家風氣.合理價錢,流暢的ser等等)

...
雷臣 發表於 9-7-2011 02:57

GVGNP大部分都係capcom做架,GEV(Gundam Extreme Vs.) 先真正係bandai做
回復 支持 反對

做個有質素既會員就唔怕
試諗諗 而家樂古風氣係點?
先講開post 大部分人都是開廢post賺5分 eg xx機體最勁 xx幾時出 xx應唔應該合等等
唔通呢d post唔廢嗎? 開黎有咩意義? 機體強勁係睇技術 仲有好多因素 好像NTD 碰上防包的拳也變無能了吧?但碰上普通的包/拳/剪可以發揮到可能性之獸的力量
仲有拍片方面 插/批評比建議多 每次看到非名人的對戰片 回覆都是出現"很廢" "無技術"等等 但又不會指出有何改善地方和廢在哪方面 只是為噴而噴
而回貼常見的都是 1分到手 樓主廢post  樓主火星了等等 一d建設性同有意思既文字都見唔到
咁既風氣真係好咩?
回復 支持 反對

這帖子看起來挺好玩的
鎖也來說說

1) 只要你沒做錯事 , 有需要怕嗎 ?
2) 樓主你是多管閒事嗎 ? 人家到戰紀淦版發帖又要你管?
3) 版主做事絕對是公平公正的 , 有錯受罰這是規則吧?

再說自本人到樂古以後
已經遇過不少
無意義的帖子(E.G : 5分到手)
無意義回覆(E.G : 1分到手)
不爬文就發帖者
明知故犯者(E.G : 故意挑戰版規)
無故人身攻擊
回復 支持 反對

回復 18# AtroCity

鎖終於來解釋了
回復 支持 反對

咁既料都做到版主
回復 支持 反對