打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

求各位比D意見
aa36963 發表於 28-1-2013 19:28

你的M14某方面來說是完美=]恭喜
黃金惡魔,我個人覺得加在連發都不錯
終極殺陣,不要連發加左後座就跟我那把AS50一樣=]當然可以選擇加在彈匣上
眼鏡蛇,我那把是命中+2,連發+2,只可以說快速射擊時.準度不是十分準,我覺得手槍應該不用加在後座力,可以把那兩個後座改加到連發+2或命中1連發1
黃金WA2000,黃金WA2000比WA2000多3發的彈匣,共15發,我就不想加彈匣,把彈匣的那一點加到連發上=]

個人意見

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

閃靈
好耐之前用一般強化零件強化傷2 後1 重2   +5
我今次無用初始=]直接用精密強化零件強化
彈匣@@+2可惜失敗了重量-1,之後強到後座@@都幾開心,彈匣滿

征服者
好耐之前用一般強化零件強化傷1 命1 後3  +5
今天無用初始,直接用精密強化零件強化幾次失敗後,後座+1XD變成4
因上次的完美後座用了在AS50度~完美後座材料大缺@@我打算照用精密強化零件強化,拼後5XD...第一把有稱的槍!?(是旦0.0)

剛剛+7了..是隨機加在重量~拼啊

+8了  傷1 命2 後4 重1 +8  =]

黃金HK23
好耐之前用一般強化零件強化命1 重1 連1 彈2  +5
今天無用初始,直接用精密強化零件強化,好好彩強到連發滿,重量都+1,更輕XD
黃金HK23 彈匣1=10發  我彈匣滿=120發+20發=140發
HK23 好似彈匣1得5發

還有~
我的KSG12是傷2  後2  重1  連2  彈1 +8 平均吧~平均是福

STG44傷2  重2  彈1  +5  要不要重洗?

各位比D意見

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
倉井影 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

OK  其實都知道魔將在遠距離有可能一槍不死
但見好多人都把傷害升到+3而不升重量 所以有疑惑
提升命中相 ...
Charlie1012 發表於 29-1-2013 21:46

我現在差兩把...其中一把是魔鬼XD好耐之前強的 傷1 命2 後1 重1
回復 支持 反對

你枝STG44其實重量真係唔洗加0.0重左佢啦
hadixi 發表於 29-1-2013 22:34

要重就重哂佢@@不想要彈
回復 支持 反對

回復  vIrGo千

閃靈:建議3傷2連,其餘的就自己考慮吧...可變暴君(5傷)
聽說強後會令彈道更集中(?)
我自己 ...
TonY乂佐助 發表於 29-1-2013 23:12

其實我覺得散彈加後座都真係無咩用..出了馬上洗..
我都覺得連發90%已經算慢
加1彈先加5發@@剛剛睇到無哂用~一係唔加一加加到佢2有20發

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
倉井影 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

金hk23/hk23都係第1格+5發,第2格+15發的@@
fukcu1993 發表於 29-1-2013 23:35

原來會跳級@@比我就一係0格一係2格
回復 支持 反對

回復  vIrGo千

+後人地話彈道更集中ma
TonY乂佐助 發表於 30-1-2013 00:37

有機會我地試下槍
回復 支持 反對

回復  fukcu1993

點見到佢第2格+15發..?
TonY乂佐助 發表於 30-1-2013 16:29

佢加1格彈匣120發變125發  我加2格彈匣120發變140發
回復 支持 反對

話說ksg12 d彈第幾格又會點加 @@
Cavalier 發表於 30-1-2013 18:12

我都想知~但我覺得是1彈匣1發..但多數是錯=]
回復 支持 反對

圖片:

強化了的槍械:眼鏡蛇
用了大約多少"一般強化" "精密強化" "初始零件": 40多個一般,20精密左右
感 ...
TonY乂佐助 發表於 30-1-2013 02:06

我把眼鏡蛇連+2都覺得勁慢,唔通3我洗重量用完美連發@@!?...用在佢度會唔會浪費><
回復 支持 反對